رفتن به مطلب

ته چین مرغ و قارچ ، متفاوت و خوشمزه!+عکس


saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=1]ته چین مرغ و قارچ ، متفاوت و خوشمزه!+عکس[/h] [h=2]برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

[/h]

مواد لازم برای چهار نفر :

برنج 500 گرم

سینه مرغ 1 عدد

قارچ 200 گرم

تخم مرغ 1 عدد

ماست 2 پیمانه

زرده تخم مرغ 2 عدد

پیاز یک عدد

زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

9c4pmtbn0wf9vjn4r2.jpg

 

طرز تهیه :

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

 

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم.

قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.

ته چین را بهتر است در ظرفی تهیه کرد که مانند تابه یا ماهیتابه قطر بیشتر و عمق کمتر داشته باشد . در این صورت مقدار ته دیگ آن بیشتر خواهد بود . آب اضافی زودتر بخار شده و حرارت بیشتر به برنج رسیده و ته دیگ آن هم برشته تر میشود .

مرغ یا گوشتی که به مصرف تهیه " ته چین " ها میرسد باید با آب بسیار کم و بدون سرخ کردن بپزد . در واقع هنگام پخت آب آن باید به خورد مرغ یا گوشت برود .

خانواده سبز

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...