*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خواننده زن مشهور کشور اندونزی [ Ratu Vienny ] کار عجیب ولی زیبایی با عکس مسی انجام داده است. 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ حقیقت گریه داره ولی انقد حقیقت شنیدی بایدم بخندی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ حقیقت گریه داره ولی انقد حقیقت شنیدی بایدم بخندی قبولت دارم به خدا این سطح از حماقت گریه داره نه خنده:icon_pf (34): آخه یه فوتبالیست یا خواننده یه نقاشیشون اینقدر مهم شده 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ قبولت دارم به خدا این سطح از حماقت گریه داره نه خنده:icon_pf (34):آخه یه فوتبالیست یا خواننده یه نقاشیشون اینقدر مهم شده آره مهمه دیوار خواستی بیارن برات 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ آره مهمه دیوار خواستی بیارن برات ملت جو گیر 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ملت حسود فقط به دو گروه حسادت می کنم کسایی که بیشتر از من شطرنج بلد هستن و کسایی که بیشتر از من ریاضی بلد هستن 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ فقط به دو گروه حسادت می کنم کسایی که بیشتر از من شطرنج بلد هستن و کسایی که بیشتر از من ریاضی بلد هستن میبینم اصلا نمیسوزی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ میبینم اصلا نمیسوزی فکر تو برام ارزش نداره مهم این هست که خودم خودم رو قبول دارم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده