saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حمام مخصوص مشترکین پرمصرف+عکس[/h] یک طراح انگلیسی نوعی پرده حمام طراحی کرده که در صورت استفاده طولانی مدت کاربر از آب حمام، او را میزند. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابتکار جدید الیزابت بوچر موسوم به "Spiky" دارای زواید میخ مانندی است که اگر حمام شما بیش از چهار دقیقه طول بکشد برجسته میشود. اگرچه این پرده حمام برای فروش نیست، اما به تحریک تفکر در مورد استفاده از آب میپردازد. این پروژه با عنوان "دوش من یک جنگجوی سبز است" در نمایشگاه مبلمان میلان عرضه شده و بازدید کنندگان میتوانند شوک یک حمام را بطور هوشیارانه تجربه کنند. 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بههلههه:icon_pf (34): شکلک ها گویای نظر من هستن.... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بههلههه:icon_pf (34):شکلک ها گویای نظر من هستن.... معلوم پرمصرفی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ معلوم پرمصرفی نه اتفاقا! حمام کامل من با شستن یه دست لباس کلا شاید 45 مین بشه... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نه اتفاقا!حمام کامل من با شستن یه دست لباس کلا شاید 45 مین بشه... احسنت افرینننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ چه خوب!ممنون صبایی قابلی نداشت 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نه اتفاقا!حمام کامل من با شستن یه دست لباس کلا شاید 45 مین بشه... نشوته بیشتر از چهار بار برجسته میشه نیشت میزنه تو 45 دقیقه 11 بار نیشت میزنه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ 30 ثانیه نیشم میزنه :ws3:5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه روزانه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نشوته بیشتر از چهار بار برجسته میشه نیشت میزنهتو 45 دقیقه 11 بار نیشت میزنه آخه لامصب نیش نیست کههههه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده