roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ فامیلی تو امیریه یا عامری؟؟؟؟؟من عامری میخونم اینو عامری درسته ولی محمد علی هر جور دوست داره میتونه بخونه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ روزبه بلد نیس بابا از نظر جسمی شرایطت بهتر شده و خیلی قوی هستی تو هم به الهامات درونت توجه کن ولی نه صد در صد احساست بر منطقت غلبه داره و خواهد داشت فعلا مرسی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی عزیزم به حرف عاطفه گوش کنی مردی حالا خود دانی از من گفتن بود با طناب بینام تو چاه نرو 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ به حرف عاطفه گوش کنی مردی حالا خود دانی از من گفتن بود با طناب بینام تو چاه نرو آخه تو طناب هم نداری که، آدمو هول میدی تو چاه 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ آخه تو طناب هم نداری که، آدمو هول میدی تو چاه بهتر از اینه که با طناب پوسیده تو برن تو چاه اینجوری حد اقل میدونن من هولشون دادم مثه تو از اعتماد مردم سوء استفاده نمیکنم:whistles: بسه دیگه عاطفه گند زدیم به تاپیک مردم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ عامری درسته ولی محمد علی هر جور دوست داره میتونه بخونه آخ آخ آخ واقعا ببخشیدآقای روزبه عامری نمی دونم چرامینویسم امیری :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): آقاچندراه داریم یامن یه صفحه ازروش بنویسم . یاشما اسم کاربریت راعوض کنی یااصلا کلافامیلیت راعوض کنی بزاری امیری بعدش من به شمابگم عامری 4 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ من و امروز........خسته نباشم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ به حرف عاطفه گوش کنی مردی حالا خود دانی از من گفتن بود با طناب بینام تو چاه نرو عاطفه جون لطف داره من سه روزه بیمارستانم حالمم خوب نیست.. گزینه اخرمونم دچارمشکل شد کلیه ام سنگ داره... کلا خداداره مارو ریسیت میکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده