رفتن به مطلب

یک تست آنلاین جالب / سطح انرژی شما امروز چقدر است ؟

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

در اين قسمت شما می توانيد از سطح انرژی جسمانی، ميزان احساسات، قوه تفکر و حس ششم امروز خود با وارد کردن تاريخ دقيق تولدتان باخبر شويد؛ و اين گزارش بر مبنای علم بيوريتم جسم شما از بدو تولد می باشد.....

* بیوریتم چیست ؟

شاید شما هم مثل ما تجربه کرده باشید که بعضی روزها از قدرت و انرژی زیادی برخورداریم و قادر به انجام هر کاری هستیم و بعضی وقتها آنقدر خسته و بی رمق هستیم که از انجام کارهای ساده خود نیز رنجور می شویم، گاهی اوقات سرحال و شاداب هستیم و برعکس بعضی روزها بی دلیل کسل و بی حوصله هستیم و نیز در مورد قدرت ذهن ما نیز چنین است بعضی روزها خوب یاد می گیریم و حافظه خوبی داریم و اما در برخی مواقع کندذهن و تنبل می شویم ، براستی چرا چنین حالتی در ما رخ می دهد؟

جواب: به خاطر وجود بیوریتم در سیستم بدن ماست که ما تغییر حالت می دهیم، در واقع انرژی فیزیکی، حالات روحی و وضعیت احساسات ما و نیز توان فکری و قدرت یادگیری و حتی حس ششم ما همه به شکل دوره ای کم و زیاد می شوند و در وجود انسان سطوح انرژیهای مختلفی وجود دارد که از بدو تولد فرد شروع به زیاد شدن و سپس کم شدن و تکرار این دوره ادامه می یابد و تغییر این سیکل ها باعث تغییر حالات مختلفی در انسان می شود. واژه بیوریتم در واژه نامه آکسفورد به صورت زیر تعریف شده است: «هر الگوی مکرری از فعالیتهای فیزیکی، احساسی و اداراکی که بر رفتار انسان اثر می گذارد» و معادل فارسی آن زیست آهنگ نامیده می شود.....

مراجعه کنید:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:icon_gol::icon_gol:

دوستان میتونید نمودارهاتون رو قرار بدید رو تاپیک....:w16:

• Like 26
  • پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

این برای خودم هست.....امروز 94/5/3

y2a4sb7kfzz7t3cxins5.png

• Like 12
ارسال شده در
116wn0ucew20l2h4wj.gif
  • Like 10
ارسال شده در

من نفهمیدم چی به چیه....سبز رو به بالا چیه؟؟قرمز رو به پایین چیه؟؟

• Like 10
ارسال شده در
من نفهمیدم چی به چیه....سبز رو به بالا چیه؟؟قرمز رو به پایین چیه؟؟

دقیقا مثل موج sin ه.....زیر نمودار نشون داده ک هر رنگ مربوط به چی هست....سبز نمودار احساسات....قرمز قدرت فیزیکی ه...:w16:.....ک توی پیک منفی ه یا تو پیک مثبت

مدیرجان شماهم شرکت کردید.....نمودارتون رو نمیذارید...:ws3:

• Like 11
ارسال شده در
دقیقا مثل موج sin ه.....زیر نمودار نشون داده ک هر رنگ مربوط به چی هست....سبز نمودار احساسات....قرمز قدرت فیزیکی ه...:w16:.....ک توی پیک منفی ه یا تو پیک مثبت

مدیرجان شماهم شرکت کردید.....نمودارتون رو نمیذارید...:ws3:

ینی الان شما فقط احساساتتون مثبت بود و قدرت فیزیکیتون منفی و نیکروی تفکر و اینا نداشتی؟؟؟!

میزارم....اول ببینم چی به چیه بعد:ws3:

• Like 10
ارسال شده در

بر چه اساس ازتاریخ تولد افراد همچین اطلاعاتی میشه به دست آورد؟

یعنی الان تمام کسایی که با من در یک روز و ماه و سال به دنیا اومدن همچین الگویی دارن؟:ws38:

• Like 9
ارسال شده در
ینی الان شما فقط احساساتتون مثبت بود و قدرت فیزیکیتون منفی و نیکروی تفکر و اینا نداشتی؟؟؟!

میزارم....اول ببینم چی به چیه بعد:ws3:

نمودارها روی تقویم رسم شدن.....ک روزها بصورت ستونی قرار گرفتن.....باید محل تلاقی نمودارو با روز رو پیدا کنید....

الان روی نمودار من.....امروز....من کلا احساسات و تفکرو الهمات درونیم.....تو پیکه منفیه.....و فقط نیروی فیزیکیم خوبه....

iranpg دقیقا امروز برعکس من بوده.....

هر روز میتونی چک کنی ک در چ وضعیتی هستی....

بعد جدای از اون روی این تست توضیحات اضافه ایی هم هست ک وقتی روش کلیک کنی برات باز میشه.....

:ws3:

• Like 9
ارسال شده در

47r5ewfbg8yt9cjojpj.jpg

یعنی چی الان؟:ws52:

• Like 7
ارسال شده در
t46d2l2nmofhjtlg89.jpg
  • Like 8
ارسال شده در
بر چه اساس ازتاریخ تولد افراد همچین اطلاعاتی میشه به دست آورد؟

یعنی الان تمام کسایی که با من در یک روز و ماه و سال به دنیا اومدن همچین الگویی دارن؟:ws38:

سلام عزیزم...

توی سایت ویدئوهایی هست ک جوابگو سوالت هست....

نوشتنش گیج کنندست....:ws3:

• Like 4
ارسال شده در
io70fwi2lhs5potcgs.jpg
  • Like 5
ارسال شده در
نمودارها روی تقویم رسم شدن.....ک روزها بصورت ستونی قرار گرفتن.....باید محل تلاقی نمودارو با روز رو پیدا کنید....

الان روی نمودار من.....امروز....من کلا احساسات و تفکرو الهمات درونیم.....تو پیکه منفیه.....و فقط نیروی فیزیکیم خوبه....

iranpg دقیقا امروز برعکس من بوده.....

هر روز میتونی چک کنی ک در چ وضعیتی هستی....

بعد جدای از اون روی این تست توضیحات اضافه ایی هم هست ک وقتی روش کلیک کنی برات باز میشه.....

:ws3:

الان گرفتم چیشد...... اون سینوسیاس اصلش...

پس اون نمودارا چیه؟!

سختم اومد عکس بزارمicon_pf%20%2834%29.gif

• Like 5
ارسال شده در

البته به نظرم کلا این سایته فقط برا گرفتن ایمیل هامون بود!!!

:|

• Like 5
ارسال شده در

یعنی چی الان؟:ws52:

امروز از لحاظ فیزیکی نسبت به احساسات و ادراک و تفکر.....در سطح پایین تری بودید.....:ws3:

• Like 4
ارسال شده در
الان گرفتم چیشد...... اون سینوسیاس اصلش...

پس اون نمودارا چیه؟!

سختم اومد عکس بزارمicon_pf%20%2834%29.gif

کدوم نمودارا....:ws3:

• Like 3
ارسال شده در
امروز از لحاظ فیزیکی نسبت به احساسات و ادراک و تفکر.....در سطح پایین تری بودید.....:ws3:

ممنوننن گرفتم چی شد روی نمودار کلیک کردم توضیحات اومد

ممنوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

• Like 3
ارسال شده در

تو بازار همین برنامه هست.واسه هرروزتونم میتونید ببینید...خوبه...

اسم برنامه به فارسی تو بازار "دوستانه":a030:

• Like 3
ارسال شده در
تو بازار همین برنامه هست.واسه هرروزتونم میتونید ببینید...خوبه...

اسم برنامه به فارسی تو بازار "دوستانه":a030:

بله همه جا این برنامه هست....:w16:

هدف بودن بچه ها تو انجمن....و شیر کردن موضوعه.....:a030:

• Like 3
ارسال شده در

خطا داد برای اپلود:icon_gol:

• Like 4

• اضافه کردن...