saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی 2016 فیفا به همراه الکس مورگان + عکس[/h] در طول تاریخ ساخت بازی های فیفا که همیشه عکس مسی بر روی جلد این بازی قرار داشت الکس مورگان برای اولین بار بازیکن فوتبال زنی خواهد بود که عکس او برای فیفا سال 2016 طراحی شده است. به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از توییتر برای اولین بار الکس مورگان در این بازی و روی جلد فیفا 2016 کنار مسی قرار گرفته است. این بازی به زودی رو نمایی خواهد شد. انتهای پیام/ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ مسی کیه من می دونم همه ایرانیها میرن تیم زناروبرمیدارن حالاببینیدکی گفتم. راستی مگرزنهاهم فتوبال بازی می کننداصلابلدند یه جای خاندم میخواهندبرای جام جهانی نوجوانان ازداورزن استفاده کننددرسته؟اگه درست باشه دیدن داره مخصوصاایرانی هاهم باشند 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ مسی کیه من می دونم همه ایرانیها میرن تیم زناروبرمیدارن حالاببینیدکی گفتم.راستی مگرزنهاهم فتوبال بازی می کننداصلابلدند یه جای خاندم میخواهندبرای جام جهانی نوجوانان ازداورزن استفاده کننددرسته؟اگه درست باشه دیدن داره مخصوصاایرانی هاهم باشند حیف که نمیشه مسابقه بدیم ببینی چه جوری برنده میشم حیف 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ بله واقعاحیفه نمی توانیم مسابقه بدیم تااین خانم هابرای یه بارهم که شده بفهمندفاصله حرف تاعمل زمین تاآسمون است 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ بله واقعاحیفه نمی توانیم مسابقه بدیم تااین خانم هابرای یه بارهم که شده بفهمندفاصله حرف تاعمل زمین تاآسمون است :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده