رفتن به مطلب

آخرین آمارها از تلفات وخسارات طوفان و سیل


saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=2]/این خبر به روزرسانی می‌شود/[/h]

[h=1] آخرین آمارها از تلفات وخسارات طوفان و سیل

 

[/h]

» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي

کد خبر: 94042914923

دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با گذشت بیش از 15 ساعت از حادثه سیل و طوفان روز گذشته که علاوه بر تهران و البرز در برخی استان های دیگر کشور هم خساراتی به دنبال داشت، رییس سازمان مدیریت بحران کشور از مرگ 11 تن در دو استان تهران و البرز خبر داد.

 

اسماعیل نجار، در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث ایسنا گفت: در حادثه سیل و طوفان روز گذشته دو استان تهران البرز، در مجموع 11 نفر کشته شدند که شش نفر از آنها در حادثه سیلاب کن سولقان جان باختند که در میان جانباختگان یک نفر چینی، یک نفر افغان و چهار نفر ایرانی بودند.

 

وی همچنین گفت: پنج نفر دیگر نیز در طوفان و سیل جاده چالوس و استان البرز جان باختند.

 

 

[h=4]تشکیل جلسه ستاد بحران تهران[/h]

همچنین ستاد بحران شهر تهران ساعت 10 صبح امروز به ریاست فرماندار تهران در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد.

به گزارش ایسنا، عیسی فرهادی در حاشیه این جلسه و در جمع خبرنگاران با تایید خبر کشته شدن 6 نفر در جریان سیلاب روز گذشته جاده امامزاده داوود- کن سولقان- گفت: تنها مرجع اطلاع‌رسانی در مورد سیلاب روز گذشته بخشداری سولقان است و آمار کشته شدگان این حادثه تنها توسط فرمانداری تهران اعلام می‌شود.

 

وی با تکذیب خبر 20 کشته در جریان سیلاب روز گذشته در این منطقه گفت: تا این لحظه تنها 6 کشته گزارش شده است که از این شش کشته یک نفر تبعه کشور چین بوده که در آزاد راه تهران شمال مشغول کار بوده است و یک نفر نیز از بومیان منطقه بوده است و سایر کشته شدگان از مسافران حاضر در مسیر جاده امامزاده داوود بوده‌اند.

 

فرماندار تهران افزود: این حادثه روز گذشته بین ساعت 19 تا 19:30 براثر بارندگی شدید و طوفان در محدوده شهرداری منطقه 5 و 22 رخ داده است. خسارت‌های مالی زیادی در اثر این سیلاب ایجاد شده است و حدود 7000 خودروی شخصی که در مسیر جاده امامزاده داوود و برای زیارت این امامزاده رفته بودند گرفتار سیلاب شدند که با اقدام به موقع دستگاه‌های امدادرسانی تا صبح امروز تمامی این 7000 خودرو از جاده خارج شدند.

 

فرهادی تاکید کرد: ریزش جاده بیش از سه کیلومتر از تونل سولقان را مسدود کرد که براثر این حادثه ترافیک سنگینی در این محور به وجود آمده و امدادرسانی را بیش از پیش با مشکل مواجه کرد؛ اما پس از 5 ساعت تلاش بی‌وقفه دستگاه‌های امدادرسان، کلیه مسیرهای مواصلاتی بازگشایی شد و برق منطقه نیز وصل شد.

 

وی با اشاره به اعزام اکیپ‌های مسکن و شهرسازی استان برای تعیین خسارات وارده به خانه‌های منطقه گفت: پس از مشخص شدن خسارت‌ها، در این مورد تعیین تکلیف می‌شود البته بخش‌های کشاورزی نیز خسارت‌های مالی زیادی دیده‌اند که پس از مشخص شدن آنها، پوشش لازم انجام می‌شود.

 

فرماندار تهران با اشاره به آسیب 600 متر از لوله‌های یکی از 13 روستای موجود در این مسیر گفت: در حال حاضر تنها آب این روستا قطع است که آب‌رسانی توسط تانکرها در این روستا انجام می‌شود و امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن لوله‌های شبکه آبرسانی این روستا نیز ترمیم شود تا شبکه آب‌رسانی این روستا نیز به حالت عادی برگردد.

 

فرهادی تاکید کرد: هلال‌احمر ظرف روزهای آینده با حضور در منطقه، کشته شدگان احتمالی آینده را نیز در عملیات جست‌وجوی خود شناسایی خواهد کرد، اما تا این لحظه 6 کشته گزارش شده است.

 

[h=4]آماده باش امدادگران هلال احمر و امدادرسانی به بیش از 4600 تن[/h]

 

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز در ساعت 11:15 در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: جهت انجام عملیات امداد و نجات در حوادث ناشی از طوفان و سیل‌ روز گذشته 330 نفر در قالب 80 تیم عملیاتی و همچنین بکارگیری 82 خودرو عملیاتی در آماده باش کامل بوده و خدمات امداد و نجات لازم را ارایه داده‌اند.

 

دکتر ناصر چرخساز در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در توضیح امدادرسانی‌های صورت گرفته به دنبال بروز طوفان، سیل و آب گرفتگی در 9 استان کشور، اظهار کرد: تا ساعت 11 شب گذشته به بیش از 4000نفر امدادرسانی شده و 600 نفر نیز اسکان اضطراری یافته‌اند. 16 نفر نیز نجات یافته و به مناطق امن منتقل شده‌اند.

 

چرخساز همچنین از توزیع اقلام زیستی میان حادثه‌دیدگان از جمله 1000بطری آب معدنی و 1000قوطی کنسرو خبر داد.

 

وی با بیان اینکه 9 تن در سیجان مفقود شده، تاکید کرد که امدادرسانی‌ها در برخی محورها همچنان ادامه دارد.

 

 

 

 

[h=4]45 مصدوم در طوفان و سیل در کشور[/h] همچنین از سوی دیگر علی‌رغم آنکه وضعیت جوی به شرایط نسبتا پایداری رسیده است، سخنگوی اورژانس کشور در گزارشی که ساعت 10 صبح امروز به خبرنگار ایسنا ارایه کرد، گفت که حدود 45 تن در جریان طوفان روز گذشته در کل کشور مصدوم شده و بین 12 تا 20 تن نیز مفقود شده‌اند.

 

مجتبی خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت مجروحان، مفقودشدگان و فوتی‌های طوفان روز گذشته دو استان تهران و البرز گفت: جمع‌بندی آمارهای ما نشان می‌دهد که در دو استان تهران و البرز 30 تن به علت حوادث ناشی از طوفان و سیل دچار مصدومیت شدند که اغلب آنان نیز وضعیت مناسبی دارند و عمدتا مواردی چون ضربه به سر، سقوط اشیاء، افتادن به آب و... علت آسیب‌دیدگی‌شان بوده است.

وی با بیان اینکه تا بدین لحظه مرگ چهار تن به تایید عوامل اورژانس رسیده است، گفت: موضوعی که برای ما جای نگرانی دارد آماری است که از مفقودشدگان و براساس گزارش‌های شهروندان و حادثه‌دیدگان به دست ما رسیده است. براین اساس بین 12 تا 20 نفر مفقود شدند که عملیات برای یافتن آنان ادامه دارد.

سخنگوی اورژانس کشور درباره اینکه تعداد مفقودشدگان چقدر صحیح است و آیا ممکن است این تعداد تغییر کند، به هرحال نیروهای امدادی به دنبال یافتن این افراد هستند و ممکن است که آنان خود را نجات داده باشند. در کل ما امیدواریم که شمار کشته شدگان از این بیشتر نشود.

خالدی درباره اینکه این افراد در کدام مناطق مفقود شده‌اند گفت: گزارش‌های ما نشان می‌دهد که اعلام مفقودی در دو منطقه سنگان (محدوده امامزاده داوود) و محدوده ارنگه در جاده چالوس بوده است و در حال حاضر نیز در این دو منطقه وضعیت مناسبی نداریم.

وی درباره اینکه وضعیت مصدومان در کل کشور چطور بوده و آیا در دیگر استان‌ها نیز طوفان مصدومی داشته است یا خیر، گفت: در کل کشور موارد انگشت‌شماری از مصدومیت گزارش شده. به عنوان مثال یک مورد در سنندج و مواردی از این دست در برخی دیگر از شهرها گزارش شده که در مجموع عددشان به 15 مصدوم می‌رسد. به طور کلی می‌توان گفت طوفان روز گذشته در کشور حدود 45 مصدوم داشته است.

سخنگوی اورژانس کشور در پاسخ به اینکه آیا ممکن است این آمار افزایش یابد، گفت: با توجه به اینکه وضعیت جوی به ثبات نسبی رسیده است، در صورتی که همین وضعیت ادامه داشته باشد به نظر نمی‌رسد که تعداد مصدومان و به ویژه فوت شدگان افزایشی داشته باشد مگر اینکه مفقودشدگان کشف شوند.

خالدی در واکنش به ادعای قناعتی یکی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر مرگ 20 تن در طوفان روز گذشته پایتخت نیز گفت: برای ما آنچه که مهم است، گزارش تکنیسین‌ها و عوامل خودمان است و همانطور که گفتم تاکنون مرگ چهار تن به تایید عوامل اورژانس رسیده است و ما نمی‌توانیم ادعای فوت 20 تن را تایید کنیم.

 

سخنگوی اورژانس کشور در عین حال با اشاره به آماده‌باش پایگاه‌های اورژانس در سراسر کشور و به ویژه دو استان تهران و البرز، خاطرنشان کرد: شبکه‌های بهداشت و درمان ما در مناطق حادثه‌دیده دچار آسیبی نشدند و فعالیت‌شان همانند گذشته ادامه دارد. ضمن اینکه هماهنگی‌های لازم با ستاد بحران اورژانس تهران و سازمان مدیریت بحران کشور نیز انجام شده است.

 

[h=4]ادامه امدادرسانی در چالوس و هراز[/h]

همچنین مرتضی مرادی‌پور مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر نیز تصریح کرد: با توجه به وقوع سیل و آبگرفتگی در برخی استان‌ها و بازگشت مسافران از سفرهای تعطیلات عید سعید فطر، در محورهایی چون سقز، سنندج، کرج – چالوس، فیروزکوه، هراز و امامزاده داوود هموطنان دچار حادثه شدند.

 

مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به امدادرسانی در محور کرج – چالوس به طور مشخص در روستای سیجان اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به بارش و آبگرفتگی در محورهای منتهی به رودخانه‌ها، امدادرسانی‌های لازم صورت گرفت و عملیات امداد و نجات در این روستا همچنان ادامه دارد.

 

وی درباره امدادرسانی به مردم گرفتار در تونل در جاده امامزاده داوود، اظهار کرد: تیم‌های عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان‌های تهران و البرز نیز در محورهای فیروزکوه و هراز به صورت پراکنده به امدادرسانی پرداختند؛ اما در جاده امامزاده داوود (ع) در محدوده روستای سنگان، ریزش تونل منجر به مسدود شدن این جاده شد و تعدادی از هموطنان با انسداد مسیر در تونل گرفتار شده بودند که امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر نسبت به رهاسازی 20 تن از افراد گرفتار در تونل اقدامات لازم را انجام دادند.

 

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، مرادی پور افزود: با توجه به اینکه جاده امامزاده داوود در محدوده شهری قرار دارد، راهداری، آتش نشانی و همچنین اداره کل مدیریت بحران استان تهران، به همراه هلال احمر در عملیات حضور دارند و انجام عملیات امداد ونجات و امدادرسانی همچنان ادامه دارد.

 

به گفته مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر، عملیات امداد و نجات در محورهای مواصلاتی امامزاده داوود، هراز و چالوس هنوز به پایان نرسیده است، آمار نهایی مصدومان پس از اتمام عملیات اعلام خواهد شد.

 

[h=4]بازگشایی جاده امامزاده داوود[/h] از سوی دیگر رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از بازگشایی جاده امامزاده داوود خبر داد.

 

سرهنگ مراد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: جاده امامزاده داوود که شب گذشته در پی ریزش کوه مسدود شده بود، حوالی ساعت 10 صبح امروز پس از عملیات سنگین عوامل راهداری و پلیس راهور بازگشایی شد و هم‌اکنون تردد در این محور امکانپذیر است.

 

وی با اشاره به تخریب بخش‌هایی از شانه خاکی جاده در پی حادثه شب گذشته اظهار کرد: به همین دلیل تا اطلاع‌ثانوی تردد وسایل نقلیه سنگین اعم از اتوبوس و کامیون از این محور ممنوع است و می‌بایست از مسیرهای جایگزین برای رسیدن به مقصد استفاده شود اما درخصوص دیگر وسایل نقلیه محدودیتی وجود ندارد.

 

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره وضعیت ترافیکی در این محور نیز گفت: تردد در این محور عادی است و مشکل ترافیکی گزارش نشده است.

 

مرادی همچنین با اشاره به آب‌گرفتگی برخی معابر پایتخت در پی بارندگی‌های دیشب اظهار کرد: شب گذشته عوامل راهور در آماده‌باش کامل قرار داشتند و با توجه به اینکه ترافیک سنگین و نیمه سنگین در بسیاری از بزرگراه‌ها و معابر شهر وجود داشت، عوامل پلیس و شهرداری با همکاری یکدیگر اقدام به خدمت‌رسانی به شهروندان کردند.

 

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: ساعاتی پس از بارندگی‌ها، عوامل آتش‌نشانی و شهرداری اقدام به بازگشایی معابر کرده و دیگر مشکلی از جهت آب‌گرفتگی معابر یا شکستن درخت‌ها وجود ندارد و تردد به شکل عادی در حال انجام است.

 

 

[h=4]چالوس و هراز همچنان مسدود[/h]

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از تداوم انسداد محور هراز خبر داد و گفت که محور چالوس نیز مسدود شده است.

 

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور در نخستین روز پس از تعطیلات گفت: شب گذشته شاهد ترافیک پرحجم بازگشت از سفرها به ویژه از استان‌های شمالی کشور بودیم که این وضعیت تا بامداد امروز ادامه داشت اما از صبح امروز جاده‌ها از مسافران تعطیلات اخیر تخلیه شده و تردد به شکل عادی در کلیه محورهای مواصلاتی کشور در حال انجام است.

 

وی درباره وضعیت محور هراز که شب گذشته در پی ریزش کوه مسدود شده بود، گفت: جاده هراز همچنان مسدود است ضمن اینکه ساعاتی پس از انسداد هراز، جاده چالوس نیز در پی ریزش کوه مسدود شد.

 

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره اینکه رانندگان برای رسیدن به مقاصد خود از چه مسیرهایی می‌توانند استفاده کنند، گفت: جاده فیروزکوه و همین‌طور جاده رشت قزوین دو مسیر جایگزینی هستند که تا بازگشایی محور هراز و چالوس به عنوان مسیر جایگزین باید از آنها تردد کرد.

 

وی با اعلام شماره تلفن 88255555 از رانندگان و مسافران خواست برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی و همین‌طور امدادرسانی به حوادث احتمالی در هر ساعت شبانه‌روز با این شماره تماس بگیرند.

 

 

 

 

 

[h=4]پنج کشته و 10 مصدوم در طوفان استان البرز[/h]

 

در استان البرز هم به گفته مدیرکل سازمان مدیریت بحران البرز ، طوفان شب گذشته پنج کشته و 10 مصدوم بر جای گذاشت که هم‌چنان احتمال افزایش این آمار وجود دارد.

 

ابوالقاسم باقری صبح امروز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، گفت: رگبار و رعد و برق روز گذشته در شمال استان با بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب همراه بود و در دیگر نقاط عمده خسارات ناشی از شکستگی درختان و فروریختن سقف رخ داده است.

 

وی افزود: سیلاب در مناطق بالا طالقان و آسارا با خساراتی همراه بوده است که در بالا طالقان موجب آسیب دیدن پل‌ها و جاده‌ها و متاسفانه در آسارا با تلفات جانی به بارآورده است.

 

باقری خاطرنشان کرد: سیل 50 خودرو در روستای سیجان بخش آسارا را با خود برده است که متاسفانه تا این ساعت در این حادثه پنج نفر فوتی و 10 نفر مصدوم گزارش شده است.

 

این مسئول یادآور شد: تاکنون جسد سه نفر از کشته شدگان پیدا شده است و دو نفر دیگر همچنان مفقود هستند که جست‌وجو برای یافتن آنان ادامه دارد.

 

باقری افزود: امیدواریم خودروهای مفقود شده هنگام قرار گرفتن در مسیر سیلاب فاقد سرنشین بوده باشند، در غیر این صورت احتمال افزایش مفقودین، مصدومین و کشته شدگان وجوددارد.

 

مدیرکل سازمان مدیریت بحران البرز در خصوص تجهیزات و نیروی انسانی اعزام شده به محل حوادث گفت: تجهیزاتی چون لودر، کامیون و آمبولانس به همراه 300 نیروی انسانی جهت کمک رسانی به حادثه دیدگان اعزام شده است و هلال احمر نیز وظیفه تامین اقلام خوراکی دارویی و آب را بر عهده دارد.

 

وی در خصوص خسارات در دیگر نقاط استان خاطرنشان کرد: طوفان دیروز در ساوجبلاغ، کرج و فردیس با شکستگی درختان و فروریختن سقف همراه بوده است که در این رخدادها 7 نفر مصدوم شده‌اند، علاوه بر این 14 خانه در حاشیه رودخانه کرج نیز آسیب دیده است.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، در حادثه سیل و رانش زمین که شب گذشته در محدوده روستای سیجان رخ داد، منازل مسکونی تعدادی از ساکنان تخریب شد و چند نفر نیز مفقود شده‌اند.

 

به دنبال این حادثه و از ساعت حدودا 22، اهالی روستاهای همجوار سیجان، از خور، ابهرک، چاران و ... برای کمک به مردم منطقه در محل حاضر شدند تا به همراه نیروهای امداد و نجات به سیل‌زدگان کمک کنند.

 

به گفته یکی از نیروهای امداد و نجات در منطقه، در پی این سیل حدود 50 خودروی پارک شده یا حتی در حال حرکت که در محدوده ایستگاه روستای سیجان پارک شده بود، را آب برد و خسارت سنگینی بر جای گذاشت.

 

مهرداد یکی از نیروهای مردمی که برای کمک به سیل‌زدگان در منطقه حاضر شده و تا ساعت 4 بامداد به جستجوی مفقودین و امدادرسانی پرداخته گفت: ظاهرا یکی از دلایل سیل دیشب سیجان این بود که زیر پل‌هایی که در محدوده سیجان و در مسیر رودخانه‌ای که از وسط آن می‌گذرد گل و لای و چوب‌های شکسته شده باعث طغیان روخانه و خروج آب از مسیر اصلی خود شده و همین امر سیل را به دنبال داشت.

انتهای پیام

 

 

ایسنا

لینک به دیدگاه

سخنگوی اورژانس کشور:

[h=1]4 کشته و 20 مفقود در اثر طوفان شب گذشته/ زیرساخت‌های بهداشتی آسیب ندیده است[/h]

سخنگوی اورژانس کشور گفت: در اثر طوفان و سیل دیروز 4 کشته و 20 مفقود برجای مانده‌اند.

3391027_450.jpgمجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص طوفان شب گذشته بیان کرد: در اثر طوفان و سیل دیروز در سطح کشور 10 استان و 27 شهرستان درگیر بوده‌اند. تا این لحظه 74 مصدوم گزارش شده است که حال همه آنها رضایت‌بخش است.

 

 

وی راجع به درگذشتگان حادثه دیروز عنوان کرد: 4 نفر فوت شده‌اند که ضمن رؤیت، تایید هم شده‌اند. در خصوص مفقودین هم 20 نفر اعلام مفقودی کرده‌اند اما مشخص نیست که همه‌ی آنها در اثر سیل مفقود شده‌اند یا نه.

 

 

مجتبی خالدی افزود: عملیات امداد و نجات ادامه خواهد داشت. امدادرسانی به جاده‌های هراز، فیروزکوه و چالوس نیز به دلیل ترافیک مشکل بوده است.

 

 

وی راجع به آمادگی برای امدادرسانی مطرح کرد: از روز قبل با توجه به هشدار‌های سازمان هواشناسی مراکز هدایت عملیات و بحران، وزارت ارتباط با سازمان مدیریت بحران و استانداری آماده بودند.

 

 

 

سخنگوی اورژانس کشور راجع به تاخیر امدادرسانی در جاده چالوس گفت: به دلیل یک‌طرفه شدن جاده چالوس از سمت شمال به تهران امدادرسانی سخت انجام شد و ما برای اینکار نیازمند همکاری پلیس بودیم.

 

 

وی اضافه کرد: زیرساخت بهداشت و درمان کشور نیز آسیب ندیده است.

 

 

مجتبی خالدی خاطرنشان کرد: از 17 گروه اورژانس هوایی، 16 تای آنها فعال هستند. یک اورژانس هوایی غیرفعال به شاهرود مربوط می‌شود که به دلیل شرایط جوی امکان خدمت رسانی ندارد.

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از طوفان؛

[h=1]آخرین آمار زخمی‌ها و کشته‌ها طوفان / فوت ۱۱ نفر تائید شد/ امدادرسانی به 6000 سیل زده تا ظهر امروز[/h]

طوفان وسیلاب عصر روزگذشته خسارات وتلفات زیادی برجا گذاشته است. مسئولان نهادهای مختلف آمارهای متفاوتی درباره میزان خسارات وتلفات اعلام کرده اند اماپزشکی قانونی کشور تا کنون فوت ۱۱ نفر را تأیید کرده است.

3391387_923.jpgبه گزارش حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، جمع‌بندی آمارها نشان می‌دهد که در دو استان تهران و البرز ۳۰ تن به علت حوادث ناشی از طوفان و سیل دچار مصدومیت شدند که اغلب آنان نیز وضعیت مناسبی دارند .

 

عمده مواردی چون ضربه به سر، سقوط اشیاء، افتادن به آب علت آسیب‌دیدگی‌شان مراجعه کنندگان به بیمارستان اعلام شده است .

 

تا کنون فقط مرگ ۴ شهروند به تایید عوامل اورژانس کشور رسیده است و در حال حاضر تمام تلاش امداد گران برای پیدا شدن مفقود شدگان این طوفان است . براساس گزارش‌های شهروندان و حادثه‌دیدگان که به دست ما رسیده است. بین ۱۲ تا ۲۰ نفر مفقود شده اند که عملیات برای یافتن آنان ادامه دارد.

 

گزارش‌های اورژانس نشان می‌دهد که اعلام مفقودی در دو منطقه سنگان (محدوده امامزاده داوود) و محدوده ارنگه در جاده چالوس بوده است و در حال حاضر نیز در این دو منطقه وضعیت مناسبی نداریم. امیدواریم که شمار کشته شدگان از این بیشتر نشود.

 

در کل کشور موارد انگشت‌شماری از مصدومیت گزارش شده است. به عنوان مثال یک مورد در سنندج و مواردی از این دست در برخی دیگر از شهرها گزارش شده که در مجموع عددشان به ۱۵ مصدوم می‌رسد. به طور کلی می‌توان گفت طوفان روز گذشته در کشور حدود ۴۵ مصدوم داشته است.

 

با توجه به اینکه وضعیت جوی به ثبات نسبی رسیده است، در صورتی که همین وضعیت ادامه داشته باشد به نظر نمی‌رسد که تعداد مصدومان و به ویژه فوت شدگان افزایشی داشته باشد مگر اینکه از میان مفقودشدگان کسانی به این آمار اضافه شوند.

 

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به آماده‌باش پایگاه‌های اورژانس در سراسر کشور و به ویژه دو استان تهران و البرز، گفت : شبکه‌های بهداشت و درمان ما در مناطق حادثه‌دیده دچار آسیبی نشدند و فعالیت‌شان همانند گذشته ادامه دارد. ضمن اینکه هماهنگی‌های لازم با ستاد بحران اورژانس تهران و سازمان مدیریت بحران کشور نیز انجام شده است.

 

زن 35 ساله زیر خروارها خاک جان سپرد

 

از سوی دیگر فرماندار تهران در جلسه فرمانداری با حضور مسئولان پایتخت گفت: ۱۳ روستای کن سولقان در حادثه طوفان تهران متاثر از حادثه شدند. همچنین با توجه به تعطیلی روز گذشته جمعیت فراوانی در این منطقه وجود داشت و بیش از ۶ هزار خودروی شخصی به مسافت ۲۰ کیلومتر ترافیک جاده ای داشتیم. باران روز گذشته ۳ کیلومتر سیلاب را تا قبل از تونل سولقان به همراه داشت که موجب قطع برق شد.

 

وی افزود: هرچند جاده امامزاده داوود (ع) مرمت شده اما به دلیل باریک بودن جاده امکان دید رانندگان نبود و بخشی از جاده را سیلاب و ریزش کوه از بین برد. پس از تماس هادی رحمتی رئیس مدیریت بحران استان تهران و دکتر احمد صادقی رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران به سرعت تیم های امدادی و پلیس، برق و اورژانس در محل حاضر شدند که خدمات دهی خوب بود.

 

فرماندار تهران اظهار داشت: ساعت ۱.۵ شب جاده باز شد اما به دلیل تاریکی و قطعی تلفن خانه ها نمی دانستیم بالای منطقه کن چه خبر است. برای همین تا نماز صبح به همه روستاهای کن سر زدیم تا مشکلی رخ نداده باشد. زنی ۳۵ ساله بود که به دلیل آوار دیوار جان خود را از دست داده است و همچنین تاکنون ۵ جسد توسط امدادگران از رودخانه گرفته شده است.

 

فرماندار تهران اعلام کرد: وضعیت برق و راه منطقه عادی است و دستگاه های متولی باید تا ۷۲ ساعت آینده تمامی خسارات را برآورد کنند. همچنین بنیاد مسکن باید هر ۱۳ روستای منطقه را تحت پوشش خود قرار دهد. ترمیم جاده های روستایی و پاکسازی جاده ها نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.

 

15 کشته و مفقود در روستای سیجان

 

مدیرکل ستاد بحران استان البرز نیز گفت: در محور کرج - چالوس در محدوده آسارا و روستای سیجان ۵ تن کشته و بیش از ۱۰ تن مفقود شده اند.

 

ابوالقاسم باقری از مفقود شدن ۵۰ دستگاه خودرو در سیل محور کرج - چالوس محدوده آسارا نیز خبر داد و افزود: احتمال افزایش آمار کشته شدگان وجود دارد.

 

به گفته وی همچنین طغیان رودخانه و وقوع سیل در منطقه بالا طالقان باعث خسارت به زمین های کشاورزی شده و ۲ پل را در این منطقه تخریب کرده است.

 

هراز و چالوس مسدود شد

 

یاسر خالدی در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای چالوس و هراز گفت: به دنبال بارندگی در شمال کشور از حدود نیم ساعت پیش محورهای هراز و چالوس مسدود شده و پلیس در حال تخلیه بار ترافیکی در این دو محور است.

 

وی با بیان اینکه ریزش کوه در منطقه چالوس اتفاق افتاده است، افزود: راهداران در تلاش برای بازگشایی این محور هستند که امیدواریم تا ظهر امروز این محور بازگشایی شود. همچنین محور هراز هم با ریزش کوه در تونل شماره ۲ و ۳ مواجه شده است که پیش بینی می کنیم تا یک ساعت دیگر این محور بازگشایی شود.

 

سخنگوی مرکز مدیریت راه های کشور با اعلام اینکه رانندگان حتی در صورت بازگشایی این مسیرها هم سعی کنند از مسیرهای جایگزین تردد داشته باشند، ادامه داد: مسافران غرب مازندران می توانند از آزادراه قزوین - رشت و مسافران شرق این استان از محور فیروزکوه تردد کنند.

 

پزشکی قانونی کشور: تاکنون ۱۱جسد تحویل پزشکی قانونی شده است

 

روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: از اجساد منتقل شده ۶ متوفی مربوط به استان تهران و ۵ متوفی مربوط به استان البرز است. تعداد متوفیات در حال افزایش و این ۱۱ جسد، آمار اولیه قربانیان طوفان روز گذشته هستند.

 

به گفته پزشکان قانونی تهران و البرز کار تشخیص هویت اجساد منتقل شده به این ادارات کل آغاز شده است.

 

آمار قطعی بعد از اتمام انتقال اجساد قربانیان به ادارات کل پزشکی قانونی استان های البرز و تهران از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام می شود.

 

۱۱ کوهنورد ایرانی و خارجی ناپدید شدند

 

مهدی ولی پور مدیر عامل هلال احمر مازندران با بیان اینکه روز گذشته شاهد مفقودی یک کوهنورد ترکیه ای بوده ایم عنوان کرد: همچنین صبح دوشنبه نیز خبر داده اند که دو گروه پنج نفره کوهنوردان ایرانی و خارجی در ضلع شرقی ارتفاعات منطقه فریدون کلو ناپدید شدند که تلاش برای امدادرسانی ادامه دارد.

 

وی به بروز خسارات ناشی از بارندگی شدید در سوادکوه اشاره کرد و گفت: در منطقه آلاشت و روستای شیرکلا همکاران مشغول امدادرسانی هستند.

 

وی از آبگرفتگی ۶۰ واحد مسکونی در یکی از خیابانهای نوشهر خبر داد و گفت: در منطقه کجور نیز روز گذشته شاهد بارش سیل آسا و آبگرفتگی بوده ایم.

 

مدیرعامل هلال احمر مازندران همچنین با بیان اینکه فوتی یک نفر بر اثر برق گرفتگی در شهر سلمانشهر گزارش شده است عنوان کرد: گزارش دیگری ناشی از تلفات نداشته ایم.

 

علی نوری پور رئیس اداره راه وشهرسازی لاریجان نیز یکشنبه شب در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: ترافیک بسیار سنگینی از سمت آمل به تهران در منطقه گزنک، پارک جنگلی و تونل شماره ۱ و ۲ شاهد هستیم.

 

وی اعلام کرد:هم اکنون با ریزش کوه در مناطق پنجاب وشنگال ده روبه رو هستیم که نیروهای راهداری مشغول پاکسازی هستند.

 

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان تصریح کرد: در محور هراز روستای آب اسک تا شهرستان رودهن جاده یک طرفه به سمت تهران است.

 

علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بروز سیل در منطقه سوادکوه مشکلاتی ایجاد کرده است، با بیان اینکه راههای رودبار و آلاشت سوادکوه نیز با تلاش راهداران بازگشایی شده است، از مجروح شدن دو نفر در روستای پارسی و تل افرا خبر داد.

 

آخرین خبرها حاکی است، بارندگی همچنان در مازندران ادامه داشته و بر اساس پیش بینی هواشناسی تا آخر هفته تداوم دارد. راه های سوادکوه و نوشهر آبگرفتگی مشکل ساز شده و نکته مهم اینکه ریزش سنگ از کوه ها در پی بارندگی ها، همچنان ادامه دارد و مسیر را پرخطر کرده است .

 

بارندگی های رگباری و تابستانه عصر یکشنبه در استان مازندران سبب بروز مشکلاتی در منطقه شده و مسافران را دچار سردرگمی کرد. بیش از سه میلیون مسافر در سه روز اخیر در مازندران اقامت داشتند.

 

ساماندهی ۶ هزار خودروی در راه مانده

 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از آنجایی که در شهر تهران هنگام وقوع حادثه واحدهای خدمات شهری، آتش نشانی، سازمان آب و فاضلاب و پلیس راهور در آماده باش کامل هستند، بر این اساس بعد از وقوع رعد و برق و طوفان، تلاش شد تا سریع خیابان ها و محلاتی که قطع درخت در آنها گزارش شده بود، پاکسازی شود.

 

صادقی با بیان اینکه تا صبح امروز معابر مسدود شده شهر تهران پاکسازی شدند، تصریح کرد: مناطق ۲، ۵، ۱۸و ۲۲ تهران به عنوان مناطق معین تعیین شده و به کمک فرماندهی تهران آماده اند.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از ۶هزار خودرو در راه مانده ساماندهی شده اند، خاطر نشان کرد: امکان امدادرسانی به روستاهایی که حادثه دیده اند، فراهم است. به گونه ای که امروز جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان تهران با حضور فرهادی فرماندار تهران برگزار شد و ستاد مدیریت بحران شهرداری کن به عنوان محور مراجعه آسیب دیدگان معین شد و تا زمانی که نیاز به آسیب رسانی دستگاه های مذکور باشد، این ستاد فعالیت های لازم را انجام خواهد داد.

 

صادقی با تاکید بر این که درخصوص ساماندهی درختان قطع شده و پارگی کابل های برق فعالیت مدیریت بحران از معاونت خدمات شهری جدا نیست، افزود: فعالیت های نیروهای ما به همراه سازمان آتش نشانی عملیاتی خواهد شد.

 

انسداد سه محور شمالی کشور​

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از انسداد جاده های چالوس و هراز ( تونل یک) به علت ریزش کوه خبرداد و گفت: همچنین منطقه «ورسک» و «دوآب» محور فیروزکوه که شب گذشته مسدود و به صورت مقطعی باز شده بود هم اکنون بسته است و تردد خودرو ها به صورت یک لاین و مقطعی انجام می شود.

 

سردار مهری درباره ناپدید شدن ۲۵ خودرو در جاده چالوس گفت: این حادثه در ۱۷ کیلومتری شهر کرج در مسیر مرزن آباد که یک طرفه بوده، رخ داده و احتمالاً این حادثه در مسیر اصلی که پلیس حضور دارد، اتفاق نیفتاده زیرا ماموران ما چنین حادثه ای را مشاهده نکرده اند. سیل زدگان به علت بارندگی و ریزش سیلاب دچار حوادث طبیعی شدند نه حوادث جاده ای .

 

وی به امدادرسانی پلیس راه، فرماندهی انتظامی استان البرز و دستگاه های امدادی برای کمک به حادثه دیدگان سیل شب گذشته اشاره کرد و از مسافران استان های شمالی کشور خواست تا بازگشایی کامل جاده ها حتی الامکان بازگشت خود را به تعویق بیندازند.

 

وی با اشاره به اینکه رانندگی در هوای بارانی با شرایط عادی فرق می کند، به رانندگان توصیه کرد: در شرایط بارانی و مه آلود با چراغ های روشن رانندگی کنند و ضمن توجه به دستورات پلیس و حفظ فاصله طولی با خودرو جلویی، با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: همچنین صبح امروز بر اثر بارندگی شدید و نیز جاری شدن سیلاب، رستورانی در ۲۰ کیلومتری جنوب مرزن آباد به سمت کرج دچار آسیب شد که بر اثر این حادثه این جاده نیز مسدود شده است، البته ماموران پلیس و راهداری درصدد هستند جاده را باز کنند.

 

تردد از میدان کوهسار به‌امام‌زاده داوود(ع) ممنوع

 

سرهنگ حسن عابدی با اشاره به اینکه تردد در محور امامزاده داوود (ع ) در جریان است ضمن اعلام ممنوعیت تردد از میدان کوهسار به سمت امام زاده داوود(ع) گفت: در حال حاضر در مسیر شمال به جنوب این محور یعنی از امام‌زاده داوود(ع) به‌سمت کن، هیچ مشکلی وجود ندارد و تردد در این مسیر در جریان است.

 

جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حال حاضر تمام بار ترافیکی در این مسیر تخلیه شده است و هیچ خودرویی در مسیر امام‌زاده تا کن باقی نمانده است.

 

وی افزود: البته با توجه به آبگرفتگی پلی در منطقه «کشار» و وجود گل و لای فراوان در این بخش، تردد از میدان کوهسار به‌سمت امام‌زاده ممنوع است.

 

عابدی در پایان با اشاره به آخرین وضعیت مسافرانی که عصر دیروز احتمالاٌ در حاشیه رودخانه امام‌زاده داوود چادر زده بودند و تلفات احتمالی طغیان روز گذشته این رودخانه گفت : طبق آخرین اخبار، صبح امروز جسد یکی از زنان محلی از آب گرفته شد و تعدادی از اجساد نیز توسط عوامل امداد و نجات هلال احمر از رودخانه گرفته شدند ولی هنوز آمار کاملی از تلفات این سیلاب در دست نیست.

 

محور هراز بازگشایی شد

 

محور هراز که از صبح امروز به دنبال ریزش کوه و سیلاب مسدود شده بود، دقایقی پیش با تلاش راهداران بازگشایی شد.

 

براین اساس، این محور از ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز دوشنبه بازگشایی شده و زیر بارترافیک رفته است.

 

محور چالوس همچنان مسدود است و تردد در محور فیروزکوه هم جریان دارد.

 

امدادرسانی به 6000 سیل زده تا ظهر امروز/ 630 نفر اسکان اضطراری داده شدند

 

ناصر چرخ‌ساز گفت: تا ساعت 12 امروز 8500 نفر آسیب‌دیده و 6000 نفر نیز امدادرسانی شدند و 630 نفر اسکان اضطراری داده شدند.

 

وی گفت: 330 نیرو در قالب 80 تیم عملیاتی و همچنین بکارگیری 82 خودرو عملیاتی در آماده باش کامل بوده و خدمات امداد و نجات لازم را ارایه دادند.

 

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، 31 دستگاه موتور و پمپ لجن‌کش نیز در حادثه طوفان و سیل روز گذشته در برخی از استان‌های کشور به کار گرفته شد.

 

وی افزود: همچنین 87 واحد مسکونی مورد تخلیه آب و گل و لای قرار گرفتند که 70 مورد مربوط به استان مازندران، پنج مورد استان قزوین، شش مورد استان کردستان، پنج مورد آذربایجان غربی و یک مورد مربوط به استان زنجان بوده است.

 

چرخ‌ساز همچنین توزیع اقلام زیستی میان حادثه دیدگان را مورد اشاره قرار داد و گفت: 50 دستگاه چادر، 50 ست زیستی، 318 تخته پتو و شش تخته موکت توزیع شده است.

 

وی افزود: 2900 قوطی کنسرو، 2000 بطری آب معدنی و 1200 بسته بیسکویت نیز تا ساعت 12 امروز میان حادثه دیدگان توزیع شده است.

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: تاکنون اجساد 10 تن از 13 نفر قربانی حادثه طوفان و سیلاب در استان‌های تهران و البرز تعیین هویت شدند.

3394044_661.jpgبه گزارش خبرنگار

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، در حادثه طوفان و سیل 28 تیرماه اجساد 7 تن از هموطنان در استان تهران و 6 تن دیگر در استان البرز به پزشکی قانونی این دو اداره کل ارجاع شده اند.

 

 

پس از انتقال این اجساد به پزشکی قانونی کار شناسایی و تعیین هویت آنان آغاز و تا کنون 5 نفر از قربانیان استان تهران و 5 نفر از قربانیان استان البرز شناسایی شده‌اند.

 

 

اسامی اجساد شناسایی شده در استان تهران عبارت اند از:

نادر بهرامی زاده

محمدرضا رزمی بنفشه درق

میرفرزان حسینا

محمدعلی همدانی

سمیه عابدینی

 

 

اسامی اجساد شناسایی شده در استان البرز عبارت اند از:

فرشاد گل محمدی

نیلوفر گل محمدی

مریم تقی خانی

حسین درخانی

زهرا غلامحسینی

 

 

گفتنی است، در استان البزر علاوه بر 6 جسد منتقل شده به پزشکی قانونی گزارش هایی از ارجاع اجساد جدید به این اداره کل رسیده که بعد از انتقال، اخبار تکمیلی ارسال می‌شود.

 

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
جستجو‌ها برای پیدا کردن مفقودین جاده چالوس ادامه دارد/ تاکنون 10 تن از شهروندان زنده پیدا شدند[/h]

امدادگران هلال احمر برای پیدا کردن مفقودین استان البرز دست از تلاش بر نداشته‌اند.

3393288_256.jpgبه گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حادثه سیل در استان البرز باعث شد تا خسارتی سنگینی به شهر وارد شود و تعدادی نیز جان خود را از دست بدهند.

 

 

طبق آمار و اطلاعات مردمی این سیل خروشان در این استان 12 مفقودی در جاده چالوس به همراه داشت که 12 تن از این افراد زنده پیدا شده‌اند و تلاش نیروی‌های امدادی برای یافتن 2 گم شده دیگر همچنان ادامه دارد.

 

 

گفتنی است، تاکنون 50 تخته چادر، 4000 قرص نان، 2 هزار بیسکویت،6 هزار قوطی کنسرو، 5 هزار بطری آب معدنی و 300 پتو در بین مردم توزیع شده است.

 

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

آخرین گزارش امدادرسانی در استان‌های متاثر از سیل و آب‌گرفتگی

[h=1]مصدومیت ۴۵ تن از هموطنان در سیل و آب‌گرفتگی/ تخلیه آب از ٢٢٠ واحد مسکونی و به کارگیری ۱۷۰ تیم عملیاتی[/h]

سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اعلام آخرین گزارش عملیات امداد و نجات و افزایش استانهای متاثر از سیل و آب گرفتگی عصر روز یکشنبه، گفت: ۸:۳۰ امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ماه، شمار حادثه دیدگان ۱۲ هزار تن بوده است.

3397703_568.jpgبه گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین درویشی با اعلام آخرین گزارش عملیات امداد و نجات سیل و آب گرفتگی عصر روز یکشنبه در ۱۵ استان کشور، گفت: تا ساعت ۸:۳۰ امروز، ١۵ استان البرز، تهران، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کرمان، مازندران، آذربایجان‌غربی، اصفهان، لرستان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و فارس از سیل و آب گرفتگی متاثر شده است.

 

 

مصدومیت ۴۵ تن از هموطنان در سیل و آب‌گرفتگی

سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آسیب دیدگی ۴٣ شهرستان و ۶۴روستا از سیل و آب گرفتگی، اظهار کرد: بر این اساس خدمات امداد ونجات لازم به ١٣هزار تن از سیل زدگان ارائه شده و ٨٠٠ تن نیز از خدمت اسکان و تغذیه اضطراری بهره‌مند شدند.

 

 

وی با اشاره به مصدومیت ۴۵ تن از هموطنان در سیل و آب گرفتگی استان های کشور، عنوان کرد: در این زمینه ١۵ تن از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده و ١٩ تن نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

 

 

تخلیه آب از ٢٢٠ واحد مسکونی و به کارگیری ۱۷۰ تیم عملیاتی

درویشی با اشاره به تلاش های امدادگران برای تخلیه آب از ٢٢٠ واحد مسکونی در استان های متاثر از سیل و آب گرفتگی، عنوان کرد: به این منظور ١٧٠ تیم عملیاتی شامل ۸۰۰ امدادگر و نجات با به کارگیری ۱۷۶ خودروی عملیاتی و ۸۰ دستگاه موتورپمپ و یک فروند بالگرد خدمات لازم را به هموطنان ارائه کردند.

 

 

توزیع ۶۰۰ تخته پتو و ۱۵ هزار قوطی انواع کنسرو و قرص نان میان سیل‌زدگان

به گفته سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در سیل و آب گرفتگی ۱۴ استان کشور، ۶۰۰ تخته پتو، ۷ هزار بطری آب معدنی، ۷ هزار ۵۰۰ قوطی کنسرو، ۷ هزار و ۵۰۰ قرص نان و ۵۰ کیلوگرم خرما از سوی جمعیت‌های استانی در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

 

 

وی با اشاره به این که جست‌وجوها در استان‌های البرز، تهران و قزوین برای یافتن مفودین همچنان ادامه دارد، افزود: به علاوه یک تن محموله امدادی نیز از طریق بالگرد برای سیل‌زدگان ارسال شده است.

 

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...