Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ هی داد گردو با بادوم و انگور تعویض میشه ها ؟!؟!؟ یعنی چی ؟؟؟ اوهوم دیدم انگور خیلی نازه من گردو دوست دارم بادوم میدم گردو میگیرم..اگه موافقی توافق بنویسیم 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ من گردو دوست دارم بادوم میدم گردو میگیرم..اگه موافقی توافق بنویسیم آهاااان درخت گردوی ما ترسیده طفلی هشت ساله گردو نداده 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ آهاااان درخت گردوی ما ترسیده طفلی هشت ساله گردو نداده ماله ما نترسیده گردو نمیده انقد بهش آب بستن طفلی غرق شده....حالا اکشال نداله گردو نداده بادوم میدم طوری نیست 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ ماله ما نترسیده گردو نمیده انقد بهش آب بستن طفلی غرق شده....حالا اکشال نداله گردو نداده بادوم میدم طوری نیست :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ممنون از دعوت راستیتش من فقط لوبیا چیتی کاشتم . برگ داد . لوبیا داد . چیدم . خشکیدم . خوردم . دوست دارم اگر خونمون اینده حیاط داشت پر درخت کنم ایشالا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ممنون از دعوت راستیتش من فقط لوبیا چیتی کاشتم . برگ داد . لوبیا داد . چیدم . خشکیدم . خوردم . دوست دارم اگر خونمون اینده حیاط داشت پر درخت کنم ایشالا خوشبحالتون اینده نگری خوبیه،،درخت سرسبزی و سرزندگی هست بی زحمت ازدواج کردین نی نی دار شدین به احترام ورود قشنگش به این دنیا یه درخت بکارید بعدها ببرید بگید این درخت با زیباترین هدیه خدا هم سنه بزارید سبزی و سرزندگیشو حس کنه میشی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ما هم یه درخت گردو داریم با یه درخت آلبالوی خوشگل، یه درخت آلبالوی دیگه هم پارسال کاشتیم دیگه جا نداره برای درخت بیشتر دو ماه پیش هم من و مامان رفتیم تخم آفتاب گردون کاشتیم ولی یه ذره رشد کرد و بعد متوقف شد فکر کنم خاکش مناسب نبود 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ منظور از دنیا لابد شما بوده اید عایاچقد سخت حرف میزنه یعنی الان داریدتکه میندازیدبه من آیا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ یعنی الان داریدتکه میندازیدبه من آیا نه دوستم تیکه چیه،،ولی گل میندازیم براتون 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ نه دوستم تیکه چیه،،ولی گل میندازیم براتون ای دیگه تیکه هست 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ای دیگه تیکه هست شما خیلی خوبی خیلیاااااااااااااااااا اصن یه وضعی منم گل میندازم براتون که انقد بامزه این به خدا 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ای دیگه تیکه هست خوب شما گل بنداز اصا تیکه نیست برام خیلیم خوبه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خوب شما گل بنداز اصا تیکه نیست برام خیلیم خوبه:hapydancsmil: چراخوشحالی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ شما خیلی خوبی خیلیاااااااااااااااااااصن یه وضعی منم گل میندازم براتون که انقد بامزه این به خدا خداوکیلی یه لشکرحریف زبون زنانیست.من که نمی دونم هی بگیدمنواینجایتیم گیراوردین نامردیه دوبه یک 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خداوکیلی یه لشکرحریف زبون زنانیست.من که نمی دونم هی بگیدمنواینجایتیم گیراوردیننامردیه دوبه یک space بذار بین کلماتت میام تو تیم تو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ space بذار بین کلماتت میام تو تیم تو هرچی می خوای بخواولی این کلمهبیگانه (space)رانخواه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ من هرچی گل طبیعی بلام میخلن..زودی خشک میشه من دوسشون دالم اونا منو دوس ندالن حسودیشون می شه بهت از خجالتم شاید میخشکند 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ حسودیشون می شه بهت از خجالتم شاید میخشکند حسودی چلا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ حسودی چلا؟؟؟ خوب گل بهتر از خودشو نمی تونه ببینه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خوب گل بهتر از خودشو نمی تونه ببینه مررررررسی عمووووووو:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده