jpmo02 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید ودوستان عزیز من میخواهم با نرم افزار automation studio کار کنم. حقیقتش هیچی از شیمانتیک ها و نحوه عملکردشون سر در نمیارم!! میخواستم درخواست کنم اگر از دوستان کسی با این نرم افزار آشنایی داره لطفا اعلام بکند به بنده تا چند سوال کوچکی ازشون بپرسم. ببینید در حالت کلی من میخواهم یه چیزی شبیه به توضیحات زیر ایجاد وشبیه سازی کنم: دو مخزن آب باشه که با لوله به هم وصل باشند ویک شیر آب بین لوله باشد. یک سنسور هم در یکی از مخازن وجود داشته باشد از یک لوله دیگر اب وارد یکی از مخازن شود و وقتی اون مخزن پر شد سنسور تشخیص داده و شیر را باز کند تا اب از مخزن اولی به مخزن دومی برود ممنون میشوم اگر به بنده کمک کنید سپاس فراوان 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید ودوستان عزیزمن میخواهم با نرم افزار automation studio کار کنم. حقیقتش هیچی از شیمانتیک ها و نحوه عملکردشون سر در نمیارم!! میخواستم درخواست کنم اگر از دوستان کسی با این نرم افزار آشنایی داره لطفا اعلام بکند به بنده تا چند سوال کوچکی ازشون بپرسم. ببینید در حالت کلی من میخواهم یه چیزی شبیه به توضیحات زیر ایجاد وشبیه سازی کنم: دو مخزن آب باشه که با لوله به هم وصل باشند ویک شیر آب بین لوله باشد. یک سنسور هم در یکی از مخازن وجود داشته باشد از یک لوله دیگر اب وارد یکی از مخازن شود و وقتی اون مخزن پر شد سنسور تشخیص داده و شیر را باز کند تا اب از مخزن اولی به مخزن دومی برود ممنون میشوم اگر به بنده کمک کنید سپاس فراوان درود... به این دوتا تاپیک سر بزنید.... امیدوارم کمکتون کنه [h=1]آموزش نرم افزار Automation Studio[/h] [h=1]دانلود پروژه شبیه سازی با نرم افزار Automation Studio[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده