سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ معماری : STPMJ موقعیت : کالیفرنیا معماری خانه مخفی که در جنگل کالیفرنیا قرار دارد، با نصب چند آینه در طراحی نمای ساختمان انجام داده شده. این آینه ها نور، تصویر درخت ها و آسمان را منعکس می کنند و به این صورت ساختمان را با استفاده از محیط اطراف می پوشانند. در طول فرم متوازی الاضلاع خانه، فریم ها و بازشو هایی چوبی قرار داده شده تا مردم تفاوت بین تصویر آینه ها با واقعیت را متوجه بشوند. 11 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ جالبه ولی تو جنگل؟؟؟؟ مناسب جنگلبانیه 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ مناسب جنگلبانیه تو طراحی مناطق حفاظت شده، سازه ها باید متناسب با محیط باشن، چه نوع مصالح و چه رنگشون از این کلک فردا شکارچی استفاده نکنه خوبه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ لباس های از این قبیل هم تولید شده برای استتار سربازها.... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ایول این خوراک شکار تو منطقه های شکار ممنوعه تا بخوان پیدات کنن کارتو کردی رفتی 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ایول این خوراک شکار تو منطقه های شکار ممنوعه تا بخوان پیدات کنن کارتو کردی رفتی من شما رو لو میدم هر شکاری اتفاق بیفته شما رو معرفی میکنم 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ کار جالبی بود ممنون ولی هر لحظه منتظر باشین تا صدای برخورد چیزی باشین به بدنه این بنا برین بیرون ببینید یه جکی جانوری برخورده بهش یه احتمالم هست صبح ا بیان جلوش خودشون مرتب بکنن ولی جدای از شوخی کار قشنگی یه 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من شما رو لو میدم هر شکاری اتفاق بیفته شما رو معرفی میکنم تو همه جا هستی؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:15 شهریور میرم اگه خدا بخواد .عکساشو حتما برات میفرستم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تو همه جا هستی؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:15 شهریور میرم اگه خدا بخواد .عکساشو حتما برات میفرستم محیط زیست همه جا باید باشه 14م لو رفتی 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ محیط زیست همه جا باید باشه14م لو رفتی این منم اونام بچه های محیط زیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده