?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ جین دینی استکه صلح طلبی و راه بدون خشونت را نسبت به تمام موجودات زنده تجویز میکند. با توجهبه جین هدف از زندگی خنثیسازی اثرات منفی سرنوشت از طریق تصفیه روحی و جسمی است.این فرایند منجر به آزادی همراه با صلح درونی طبیعی بزرگ است.در حدود ۴.۲میلیون نفر در هند و در حدود ۶ تا ۱۲ میلیون نفر پیرو جین در سراسر جهان وجوددارد. معبد جین با توجه به اینکه در چه جایی در هند قرار دارد به نام دراسار یامندیر شناخته میشود. آنها معمولا از سنگ مرمر ساخته شدهاند که در لیست زیر معابدشگفت انگیز جین در هند را معرفی میکنیم.لال مندیرلال مندیر درست در مقابل لال قلعه عظیم واقعشده که قدیمیترین و شناختهشدهترین معبد جین در دهلی نو است. معبد در اصل در۱۵۲۶ ساخته شده است و در گذشته دستخوش تغییرات و اضافات زیادی شده و در اوایل قرن۱۹ توسعه داده شد. معبد ماسه سنگ قرمز نیز به عنوان لال مندیر شناخته شده است. [h=2]معابد جین خاجوراهو[/h]روستای خاجوراهو یکی از محبوبترین مقاصد گردشگری در هنداست. این مجموعه به خاطر مجسمهسازی وابسته به عشق شهوانی خود که در قرون وسطیتراشیده شدهاند مشهور است. معابد در طول ۲۰۰ سال، از ۹۵۰ تا ۱۱۵۰ در طول حکومتچندلا ساخته شد. خاجوراهو خانهی جامعه بزرگ و شکوفای جین بود. جینها ظاهرا درسمت شرق شهر زندگی میکردند و تعدادی از معابد جین در این بخش از خاجوراهو سالمباقی ماندهاند. دو عدد از معابد بزرگ هنوز هم در وضعیت خوبی از نظر سالم بودنایستاده اند. [h=2]معابد دیلوارا[/h] معابد دیلوارا در نزدیکی کوه ابو قراردارد و برای استفاده خیره کننده خود از سنگ مرمر در جهان مشهور هستند. تزئینات درسقف، راهروها، ستون و پانلهای به صورت شگفت انگیز با جرئیات کامل در آن حک شدهاست. ۵ معبد جین در اینجا وجود دارد که هر کدام هویت منحصر به فرد خود را دارد.همه معابد توسط سلسله کالیوکیا بین قرن ۱۱ و ۱۳ ساخته شدهاند. 36 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ خیلی جالبه.نمیدونستم هم چین دینی هست. 11 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ واااااااااای چه معماری ظریفی.... چه حوصله و ظرافتی ... یاد اهرام ثلاثه افتادم جالب بود! بی زحمت فونت نوشته ها کمی بزرگ بشه چشم راحت تره 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سنگ تراشی هاشون فوق العاده اس 8 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ واااااااااای چه معماری ظریفی.... چه حوصله و ظرافتی ... یاد اهرام ثلاثه افتادم جالب بود! بی زحمت فونت نوشته ها کمی بزرگ بشه چشم راحت تره چشم تو تاپیک های بعدی فونت ها رو درشت تر میذارم 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ چشم تو تاپیک های بعدی فونت ها رو درشت تر میذارم الان هم می تونی ویرایش کنی 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ وااای چه ظرافتی داره اون عکس آخری . خیلی جالب بود 5 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ الان هم می تونی ویرایش کنی فونتشو درست میکنم ولی تو ریز باید بخونی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ فونتشو درست میکنم ولی تو ریز باید بخونی من فقط عکساشو نگاه می کنم نمی خونم 6 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ من فقط عکساشو نگاه می کنم نمی خونم آره عکساشم ببینی کافیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده