?., 1265 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ در اتریش پارکی وجود دارد که هر سال هنگام ذوب شدن برفها از کوه های اطراف آن،به زیر آب فرو رفته و تبدیل به یک پارک زیر آبی وزیبا با جاذبه گردشگری فراوان میشود. این پارک آبی باجذابیت فراوان توریستی هر ساله با آب شدن برف کوه های کارست (Karst) در مساحتی به وسعت ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ متر مربع تشکیل می شود. نیمکت ها، پل ها و درختان اطراف دریاچه به زیر آب رفته و بهدلیل شفاف بودن آب، کاملا قابل مشاهده بوده و منظره بسیار زیبایی به وجود می آورند. این دریاچه در مواقع معمول داراییک متر عمق بوده و در فصل گرما و ذوب شدن برفها، عمق آن به ۱۲ متر رسیده و قابلیت غواصیکردن نیز پیدا می کند. در نگاه اول به این عکسها به نظر می رسد یک غواص را در حال کاوش در دنیای زیر آب نشان می دهد ولی اگر بادقت به عکس ها نگاه کنید می توانید درخت، پل و حتی نیمکت پارک را ببینید. در واقع این تصاویر باورنکردنی غواصی را در حال گشت و گذار در یک دریاچه اتریشی نشان می دهد که سیل هرساله چیزهای اطراف آن را به درون دریاچه می برد. هر ساله بازدید کنندگان و گردشگران بسیاری از سراسرجهان برای لذت بردن از این مکان دیدنی و تفریحی و جاذبه گردشگری آن به این مکانمی آیند و در مواقعی که نیمکت ها به زیر آب نرفته می توانند بر روی آن نشسته و ازمناظر اطراف دریاچه لذت ببرند. Marc Henauer که یک غواص سوئیسی است در مورد پدیدههای طبیعی این دریاچه شنیده و برای کشف دیدنیهای آن آمده است. ویتصاویر فوق العاده ای از دریاچه سبز یا همان پارک زیر آبی در Tragoess اتریش را ثبت کرده که با هم مرور می کنیم. در این عکس ها پیادهروهایی را می بینید که کاملا به زیر آب فرو رفته اند. مارک هنوور ۳۹ ساله میگوید: “هنگامی که من در زیر آب بودم، احساس می کردم در یک دنیای جادویی شنا میکنم. خیلی زیبا بود. شنا بر فراز چمن سبز، گل ها، مسیرها، سنگ ها و درختان مثل ایناست که در یک افسانه بودم. “ 53 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ عاشق این مناظرم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ چه جالب،،،،میسی عسل جون خواهش میکنم الگار جونم 9 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ وااااااااااااااااااااای معرکست................. آخر هیجان :hapydancsmil: سپاس 8 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ وااااااااااااااااااااای معرکست.................آخر هیجان :hapydancsmil: سپاس معرکه بودنش به اینه که وقتی پارک میره زیر آب از بالا آب به رنگ سبز دیده میشه 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ ممنون زیبا بود یه برنامه بزارم برم ببینم 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ معرکه بودنش به اینه که وقتی پارک میره زیر آب از بالا آب به رنگ سبز دیده میشه بلی بلی . از نقطه نظر من معرکست چون تو یه پارک زیر آبی قدم میشه زد - البته قدم که نه پرسه - و رو نیمکت نشست و .... فضاش منو یجوری کرد واقعا ... :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بلی بلی .از نقطه نظر من معرکست چون تو یه پارک زیر آبی قدم میشه زد - البته قدم که نه پرسه - و رو نیمکت نشست و .... فضاش منو یجوری کرد واقعا ... :hapydancsmil: حال آدمو عوض میکنه.... 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
?., 1265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ممنونزیبا بود یه برنامه بزارم برم ببینم شما که بری عکسای جالب تری میگیری 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ردیفه نمیدونم چند وقت پیش کدوم کانال داشت نشون میداد کامل دیدم ممنون از دعوتت دوست گرامی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده