saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ توصیه سلامتی؛ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] امروزه رستوران های معتبری که به سلامتی مشتری هایشان اهمیت می دهند، بعد از صرف شام یک پارچ آب یخ با چوب دارچینی داخلش به مشتریان پیشنهاد می کنند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ این نوشیدنی به طرز فوق العاده ایی نیرو بخش می باشد- همچنین میتوان به آسانی در خانه تهیه اش کرد. تهیه ی آب دارچین با طعم شیرین دلپذیر و تندش، درعین سادگی کار ظریفی هست. هم به تنهایی و هم همراه شام می چسبد، و ایده ی مناسبی برای جایگزین شدن به جای آب خالی در جشن هاست. تهیه ی آب دارچین فقط به دو مواد تشکیل دهنده نیاز دارد، اما به خودتان بستگی دارد که از کدام روش استفاده کنید. روش اول آسان این است که یک تکه چوب دارچین (یا سنا) را در یک پارچ پر از آب بریزید و بگذاریذ تا شب سرد شود. آب طعم و عطر دلپذیری می گیرد، اما رنگ سرخ دلپذیر موجود در عکس بالا را نخواهد گرفت. برای خوش رنگ شدن، دارچین را درون آب قوری روی گاز بجوشانید، نسبت 1 چوب دارچین به 1 فنجان آب بسیار مناسب هست.( به عنوان یک امتیاز، در این روش آشپزخانه تان بوی فوق العاده ای می گیرد!) جوشانده را خنک کنید و به عنوان عصاره ایی رقیق شده با آب سرد و یخ استفاده کنید. رقیق کردن در آب گاز دار نیز انتخاب مناسبی می باشد. انتهای پیام/ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ یکی از بستگان ما تابستونا تو شیشه های آب یخچالشون یکم عرق نعنا میریزه. میگه نمیذاره بچه ها دل درد بگیرن. واسه معده و سردی نکردن خوبه . شنیده بودم تو یه کشور اروپایی خود دولت داخل اب لوله کشی - اب اشاممیدنی شهری - کمی فلوراید اضافه کرده بود برای سلامت دندونای مردم . با این کار روزانه مقداری فلوراید به دهان و دندان می رسه. البته مقدارش طوری بود که طعم و بو رو تغییر نده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده