ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ واقعا دستشون درد نکنهو در آخر پستم از تام کسانی که مارو در اجرای این مسابقه همراهی کردن تشکر ویژه کردما اما مرقوم نفرمودین داورا شوخی بود دست گلت نکنه عالی برگزار کردی ناصرجان ایشالله شام عروسی بچه ات ناصر مچککریم 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دسر هم تنگاتگ بودا نه من یه نمره و خورده ای از نفر دوم بیشترم تو غذا و پیش غذا خورده ای بود اصن حلف نباچه ناصی 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اما مرقوم نفرمودین داورا شوخی بود دست گلت نکنه عالی برگزار کردی ناصرجان ایشالله شام عروسی بچه اتناصر مچککریم من خودم به عنوان نماینده داورا بودم الان بقیه باید از ما داورا تشکر کنن 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نه من یه نمره و خورده ای از نفر دوم بیشترمتو غذا و پیش غذا خورده ای بود اصن حلف نباچه ناصی پیش غذا مینا با 19.415 نفر اول بود از همه بیشتر با نفر دوم 1.1 اختلاف داشت آرام نفر اول با 18.8 نیم نمره با نفر دوم اختلاف داشت تو با 19.185 با نفر دوم 0.425 اختلاف داشتی 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من خودم به عنوان نماینده داورا بودمالان بقیه باید از ما داورا تشکر کنن شما اول و اخر داورا بودین حرف نباشه من میگم فقط تو تو تویی تو همچیم تو دنیای من فقط تو عاشقیام فقط تو مهم نیست میشینیم خودمون از خودمون تشکر میکنیم 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ پیش غذا مینا با 19.415 نفر اول بود از همه بیشتر با نفر دوم 1.1 اختلاف داشتآرام نفر اول با 18.8 نیم نمره با نفر دوم اختلاف داشت تو با 19.185 با نفر دوم 0.425 اختلاف داشتی :ws28: چ جدیم میگیره.... مهم اینه گروهمون اول شد من یا شرکت نمیکنم یا اول شم بهله ناصی خان 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:چ جدیم میگیره.... مهم اینه گروهمون اول شد من یا شرکت نمیکنم یا اول شم بهله ناصی خان من گفتم که چی حرف نداره اوله همیشه ماشالله اسپند رو کجا گذاشتید اخخخخخخخخخخخخخخخخخخه 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من گفتم که چی حرف نداره اوله همیشه ماشالله اسپند رو کجا گذاشتید اخخخخخخخخخخخخخخخخخخه میسی عموووووووو:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تبریک میگم به برندگان عزیز خسته نباشید میگم به شرکت کنندگان بخصوص همگروهی های خودم با تشکر ویژه از مجری مسابقات آقای ناصر خان و سپاس از داوران و رای دهندگان ارادتمند شما دریمی 10 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ قبول ندارم تقلب شده مینا و سوده هر دوتاشون باید بازشماری آرا شن 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ قبول ندارم تقلب شده مینا و سوده هر دوتاشون باید بازشماری آرا شن :ws28: باشه تو خوبی :ws28: 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:باشه تو خوبی :ws28: شکی نیست که من خوبم ولی باید با متخلفان برخورد قاطع نمود 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تبریک به دوستای گلم همگی عالی بودین :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اواا اعلام شد كه :hapydancsmil: دم همتون گرمممم همه عالي بودن :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دست برگزار کننده ها و داورا و شرکت کننده ها و اونایی که لابی کردن ،اونایی که میخواستن لابی کنن نتونستن ، دست های پشت پرده ، دوستانی که اومدن نمره دادن و دوستانی که پختن خودشونم خوردن درد نکنه، دست همتون طلا 9 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.....همگی خسته نباشید......دمتون تنور......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.....همگی خسته نباشید......دمتون تنور......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پیش غذا:شماره اول : 10 شماره دوم : 5 شماره سوم: 15 غذای اصلی: شماره اول: 1:w58: شماره دوم: 10 شماره سوم :20 دسر شماره اول:17 شماره دوم: 16 شماره سوم :19 بعضی هاباسفره آرایی ترفندی زدندبرای زیباجلوه دادن! حق پيش غذا 2 و غذا اصلي1 ضايع شد پيشنهاد به داوران و مسئولين مسابقه: امتيازهاي 1و2 و3(فقط رند و نه مثلا 2.2) برا سري بعدي مسابقات بهتره تا يه عدد بين 1 تا20 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ حق پيش غذا 2 و غذا اصلي1 ضايع شدپيشنهاد به داوران و مسئولين مسابقه: امتيازهاي 1و2 و3(فقط رند و نه مثلا 2.2) برا سري بعدي مسابقات بهتره تا يه عدد بين 1 تا20 البته دو غذای دیگه خیلی بهتر بودن و مهم تر اینکه اصلا هر کسی در این مسابقه شرکت کرده برنده هست اما خب سلیقه هست دیگه خداییش میگو به این نازی 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ البته دو غذای دیگه خیلی بهتر بودن و مهم تر اینکه اصلا هر کسی در این مسابقه شرکت کرده برنده هستاما خب سلیقه هست دیگه خداییش میگو به این نازی واقعا كارتون بيست بود خانوم مهندس يادش بخير صفر ميشيديم و استاد ميبرد رو نمودار و 9.75 ميداد منتها اينجا اينگاري رو نمودار و زير نمودار و كلا نمودار معنا نداره 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده