*pedram* 21266 ارسال شده در 5 مهر، 2015 شب گذشته در فینال رقابت های کوپا آمریکا که در کشور شیلی برگزار شد دو تیم آرژانتین و شیلی در یک بازی سخت تا دقیقه 120 به تساوی بدون گل رضایت دادند و بعد از آن در پنالتی ها یاران کلودیو براوو موفق شدند به قهرمانی برسند. همانطور که معلوم است لئو مسی فوق ستاره آرژانتین که با باشگاه بارسلونا تمام جام های ممکن را کسب کرده و از کسب یک جام بزرگ با تیم ملی کشورش نا توان است از این مسئله بسیار ناراحت بوده او در سال گذشته در فینال جام جهانی مقابل آلمان جام را از دست داد و این بار هم در مقابل شیلی جام را از دست داد. دیشب جایزه بهترین بازیکن جام اهدا نشد.همانطور که میدانید بهترین بازیکن این جام لئو مسی بود اما به علت ناراحتی زیادش حاضر به دریافت این جایزه نبود!! لازم به ذکر است که بازیکنان شیلی و آرژانتین و مسولان برگزاری از لئو مسی میخواستند تا جایزه را دریافت کند اما لئو حاضر به این کار نشد....! 8
afshin18 11175 ارسال شده در 6 مهر، 2015 خودش هم می دونه حقش نیست ولی بازی نیمه نهایی خیلی مسی عالی بود کلا دوس داشتم آرژانتین قهرمان شه که نشد 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 مهر، 2015 خودش هم می دونه حقش نیستولی بازی نیمه نهایی خیلی مسی عالی بود کلا دوس داشتم آرژانتین قهرمان شه که نشد :vahidrk: نه آقا خودش میدونه بهترینه نیازی به این جایزه ها نداره،،،حریص جایزه نیست خودشو با جایزه خفه کنه 5
afshin18 11175 ارسال شده در 6 مهر، 2015 :vahidrk: نه آقا خودش میدونه بهترینه نیازی به این جایزه ها نداره،،،حریص جایزه نیست خودشو با جایزه خفه کنه نه بابا اینو برا جنبه ی تبلیغاتیش می خواستن بدن مسی وگرنه سانچز ما یه پاش کل تیم آرژانتین رو می ارزه 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 مهر، 2015 آخه من نمی دونم چراباوجوداینهمه بازیکن یه مربی خوب نمیارن حالاچه برزیل چه آرژانتین . واقعایکی ازبهترین سیستم مدیریت فوتبال راآلمان دارد. شیلی حقش بردبود،بازی فقظ مسی نیست . 5
*pedram* 21266 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2015 آخه من نمی دونم چراباوجوداینهمه بازیکن یه مربی خوب نمیارن حالاچه برزیل چه آرژانتین .واقعایکی ازبهترین سیستم مدیریت فوتبال راآلمان دارد. شیلی حقش بردبود،بازی فقظ مسی نیست . دقیقا.. اگه به لحظ تعداد موقعیت خطرناک هم حساب کنید حق آرژانتین بود. 3تا موقعیت مسلم گلزنی داشت اما شیلی حتی یه دونه هم نداشت. دلیل فینالیست شدن آرژانتین چه در جام جهانی و چه در کوپا آمریکا فقط و فقط مسی بود و اگه مسی رو نداشت حتی از گروهش بالا هم نمیتونست بیاد. آخه نمیدونم چرا تیمو به مارتینو ای دادن که بارسارو نابود کرد!!:icon_razz: با اون تعویض احمقانش و جایگزینی آگوئرو با هیگواین تیم رو نابود کرد.:vahidrk: 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 مهر، 2015 آخه من نمی دونم چراباوجوداینهمه بازیکن یه مربی خوب نمیارن حالاچه برزیل چه آرژانتین .واقعایکی ازبهترین سیستم مدیریت فوتبال راآلمان دارد. شیلی حقش بردبود،بازی فقظ مسی نیست . موافقم اولشو فقط 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 مهر، 2015 موافقم اولشو فقط راستی شماطرفدارمسی بودین ببخشیداین واقعیتی هست که همه بایدبپذیرندکه هرستارهای یک روزخاموش می شود.....حافطا 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 مهر، 2015 راستی شماطرفدارمسی بودین ببخشیداین واقعیتی هست که همه بایدبپذیرندکه هرستارهای یک روزخاموش می شود.....حافطا :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 6 مهر، 2015 :ubhuekdv133q83a7yy7 عاخه جک نوشتین خوب جایزه بش ندادن دیده ضایع شده الکی گفته دادن من نگرفتم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 مهر، 2015 عاخه جک نوشتین خوبجایزه بش ندادن دیده ضایع شده الکی گفته دادن من نگرفتم دلت میاداینطوری بگی،،، 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 مهر، 2015 عاخه جک نوشتین خوبجایزه بش ندادن دیده ضایع شده الکی گفته دادن من نگرفتم :ws28: عین واقعیتِ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 مهر، 2015 :ws28: عین واقعیتِ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2
yanāl 2221 ارسال شده در 7 مهر، 2015 وجدانن بازی مسی خیلی خوبه دور از انصافه ردش کنیم هر کسی تو یه چیزی استعداد داره جز نوابغ فوتبال هستش
ارسال های توصیه شده