رفتن به مطلب

شمعهای برافروخته...

ارسال های توصیه شده

سالگردِ قطعه‌قطعه شُدنِ ۲۹۱ غیرنظامیِ و از جُمله ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله و ۸ کودک زیر ۲ سال | با وجودِ به‌کارگیریِ حدود ۸۰ غواص و تمامی امکانات منطقه یکمـ دریایی و ۵۲ روز جستجویِ بی‌وقفه | تنها اجسادِ نزدیک به ۱۹۰ نفر از مسافران یافته و پیکر حدود ۱۰۰ نفر از آن‌ها هرگز پیدا نشد.پس از حادثه | پیش‌نماز اهالی روستاهایِ منطقه | ماهی‌گیری را برای ۲ ماه ممنوع کرد | می‌گفت ماهی‌های این منطقه گوشت انسان خوردند و باید مدتی بگذرد تا پاک شوند | مردمـ نیز چُنین کردند.خبرنگاری آمریکایی نوشت: | «در طول اقامت در تهران مردمـ با ما در نهایت احترامـ رفتار کردند | گرچه در طول مراسمـ شعار می دادند «مرگ بر آمریکا» | اما من درست در میان آنها بودمـ | و هروقت کسی از من سوال می کرد از کجا آمده امـ؟ جواب می‌‌دادمـ: «ایالات متحده» | آن‌وقت آنها می پرسیدند: چرا؟ چرا آمریکا باید چنین کاری بکند؟ | آنها مطمئن بودند که آمریکائی‌ها از چنین قتل‌عامی پشیمان باشند | دوباره و دوباره شنیدمـ: «مردمـ آمریکا با ما دشمن نیستند... | امّا من فکر می‌کردمـ: اگر یک خبرنگار ایرانی در میان مردمِـ ما قدمـ می‌زد | در حالیکه ده‌ها امریکایی که بیشتر از ۶۰ نفر آنها کودک بودند | به‌وسیله یک کشتیِ جنگیِ ایرانی کشته شده‌بودند | مردمِـ امریکا چه عکس‌العملی داشتند؟»

اندکی بعد | ویلیامـ راجرز فرماندهٔ ناوچه موشک‌اندازِ «وینسنس» | برایِ سرنگونی این پرواز و «رفتار بسیار شایسته و انجام خدمات برجسته» | نشانِ «لژیون لیاقت» را از دستِ رئیس‌جمهور جورج بوش دریافت کرد | سازمانِ‌ملل از محکومیت این کشتار خودداری | و دولتِ آمریکا هیچ‌وقت عُذرخواهی نکرد.

حتّی غرامتی نیز از این بابت پرداخت نشد | و تنها مبلغی به‌عنوانِ «کمکِ بلاعوض» به خانواده قربانیان داده‌شُد | برایِ هر ایرانیِ جان‌باخته کمتر از یک‌پنجمِـ اتباعِ دیگر کشورها.

vml1oev2di9m124e8ead.jpg

• Like 12
لینک به دیدگاه

این ابزار قدرت در دست معدود کشورها مثل تیزی شده در دست عربده کشا جولان میدن در تمام دنیا و هیچکس جلودارشون نیست ..

یاد عزیزان از دست رفته گرامی ...

امیدوارم در هیچ جای دنیا شاهد تکرار این حادثه اسفناک نباشیم :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

قدرت ابزاریست که بایدلیاقت آن راداشته باشی .

جمهوری خواهان همشون اینجوریندتندرو وترسناک که بایدبترسیدازشون .

واقعاناراحت کننده است

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...