Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سالگردِ قطعهقطعه شُدنِ ۲۹۱ غیرنظامیِ و از جُمله ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله و ۸ کودک زیر ۲ سال | با وجودِ بهکارگیریِ حدود ۸۰ غواص و تمامی امکانات منطقه یکمـ دریایی و ۵۲ روز جستجویِ بیوقفه | تنها اجسادِ نزدیک به ۱۹۰ نفر از مسافران یافته و پیکر حدود ۱۰۰ نفر از آنها هرگز پیدا نشد.پس از حادثه | پیشنماز اهالی روستاهایِ منطقه | ماهیگیری را برای ۲ ماه ممنوع کرد | میگفت ماهیهای این منطقه گوشت انسان خوردند و باید مدتی بگذرد تا پاک شوند | مردمـ نیز چُنین کردند.خبرنگاری آمریکایی نوشت: | «در طول اقامت در تهران مردمـ با ما در نهایت احترامـ رفتار کردند | گرچه در طول مراسمـ شعار می دادند «مرگ بر آمریکا» | اما من درست در میان آنها بودمـ | و هروقت کسی از من سوال می کرد از کجا آمده امـ؟ جواب میدادمـ: «ایالات متحده» | آنوقت آنها می پرسیدند: چرا؟ چرا آمریکا باید چنین کاری بکند؟ | آنها مطمئن بودند که آمریکائیها از چنین قتلعامی پشیمان باشند | دوباره و دوباره شنیدمـ: «مردمـ آمریکا با ما دشمن نیستند... | امّا من فکر میکردمـ: اگر یک خبرنگار ایرانی در میان مردمِـ ما قدمـ میزد | در حالیکه دهها امریکایی که بیشتر از ۶۰ نفر آنها کودک بودند | بهوسیله یک کشتیِ جنگیِ ایرانی کشته شدهبودند | مردمِـ امریکا چه عکسالعملی داشتند؟» اندکی بعد | ویلیامـ راجرز فرماندهٔ ناوچه موشکاندازِ «وینسنس» | برایِ سرنگونی این پرواز و «رفتار بسیار شایسته و انجام خدمات برجسته» | نشانِ «لژیون لیاقت» را از دستِ رئیسجمهور جورج بوش دریافت کرد | سازمانِملل از محکومیت این کشتار خودداری | و دولتِ آمریکا هیچوقت عُذرخواهی نکرد. حتّی غرامتی نیز از این بابت پرداخت نشد | و تنها مبلغی بهعنوانِ «کمکِ بلاعوض» به خانواده قربانیان دادهشُد | برایِ هر ایرانیِ جانباخته کمتر از یکپنجمِـ اتباعِ دیگر کشورها. 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ این ابزار قدرت در دست معدود کشورها مثل تیزی شده در دست عربده کشا جولان میدن در تمام دنیا و هیچکس جلودارشون نیست .. یاد عزیزان از دست رفته گرامی ... امیدوارم در هیچ جای دنیا شاهد تکرار این حادثه اسفناک نباشیم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ قدرت ابزاریست که بایدلیاقت آن راداشته باشی . جمهوری خواهان همشون اینجوریندتندرو وترسناک که بایدبترسیدازشون . واقعاناراحت کننده است 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ موندم اگه یکی مثل این نامزد انتخاباتی اقای کریس کریستی برنده انتخابات بشه چه شود :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده