Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ احمد زاده رو میگی؟برنامه جشن رمضان شبکه پنج پخش میکنه اگه بتونی ببینی مردم کم بضاعت و بی بضاعت مشکلشون رو میگن، بعد یه هنرمند یا ورزشکار یا مسئول میره گره مشکلاتشون رو باز میکنه طرح جالبیه واقعا نمیدونم یه همچین اسمی بود فکر کنم زاده داشت اخرش یادم نیست دقیقا برنامه ها ی ایران رو نمیتونم ببینم اونو از یه سایت دیدم ولی خیلی خوشم اومد از گزارش اون اقا خیلیم باشخصیت رفتار میکرد . 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ بابا حالا بنده خدا مدله!!! گناه کرده که همه دس به دس دادن (من جمله با نهایت احترام جناب استارتر تاپیک) عکساشو پخش میکنن؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ منکه اصن کاری به موضوع تاپیک ندارم و موضع خودم رو دنبال میکنم؛ میگم مردونه آرایش چقدر این زنارو تغییر میده؟!!!!!؟! در مجموع خوش چهرستا اما اصلا و به هیچ وجه چهره ای که تو این عکسا داره با چهره ای که تو برنامه داره قابل قیاس نیست!! حالا بماند که قطعا برای همین چهره ای که در برنامه داره هم ، آرایش و گریمی انجام شده....! چند وقت پیش یه پیامی برام اومد که هرچقدربهش بیشتر فک میکنم بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم؛ متن پیام این بود: دقت کردین مردا میرن حموم میان خوشکل تر میشن اما زنا میرن حموم میان زشت تر میشن؟ چهره واقعی زنارو یا باید بعد از حموم دید یا صب که از خواب بیدار میشن.:sad0: 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ بابا حالا بنده خدا مدله!!! گناه کرده که همه دس به دس دادن (من جمله با نهایت احترام جناب استارتر تاپیک) عکساشو پخش میکنن؟؟؟ سلام من گفتم اگه مورد داشت مدیران حذف کنن 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ متاسفانه برنامه های ماه رمضان به شدت احمقانه است. دقیقا همون نسخه ای است که فیلمهای هندی دهه 70 داشتند. نالیدن و گفتن از بدبختی ها این سبک فقط ادما رو ضعیف تر میکنه. تو هر خانواده ای مشکلات عجیب تر از اینا هست که میشه با فرم بهتری اینا رو نشون داد. ادما رو به گریه انداختن کار سختی نیست. مادرم هر روز این علیخانی رو دعا میکنه و من هرروز بهش بد و بیراه میگم. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ منکه اصن کاری به موضوع تاپیک ندارم و موضع خودم رو دنبال میکنم؛ میگم مردونه آرایش چقدر این زنارو تغییر میده؟!!!!!؟! در مجموع خوش چهرستا اما اصلا و به هیچ وجه چهره ای که تو این عکسا داره با چهره ای که تو برنامه داره قابل قیاس نیست!! حالا بماند که قطعا برای همین چهره ای که در برنامه داره هم ، آرایش و گریمی انجام شده....! چند وقت پیش یه پیامی برام اومد که هرچقدربهش بیشتر فک میکنم بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم؛ متن پیام این بود: دقت کردین مردا میرن حموم میان خوشکل تر میشن اما زنا میرن حموم میان زشت تر میشن؟ چهره واقعی زنارو یا باید بعد از حموم دید یا صب که از خواب بیدار میشن.:sad0: پدرام جان باید این واقعیت رو بپذیری تو زندگیت. خانوم مورد علاقه شما اگر بفهمه همچین طرز فکری داری به شدت اعتماد به نفسش رو از دست میده. 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خب آقایون همه ی خانوما حوری بهشتی که نیستن.ما خانوما هم جوش میزنیم,ما هم صورتمون ممکنه لک بیفته,ما هم صورتمون خط خنده و چروک میفته,ما هم رنگ لبامون عادیه قرار نیست که قرمز باشه. اما از اون جایی که خانومارو با آرایش دیدید انتظار دارید خوشگلیشون در اون حد باشه که نمیشه خب و ما مجبور میشیم چیزیو بهتون نشون بدیم که خودتون میخواید. یا یه خانومی میبینید که فوق العادهههههههه زیباااااااااااااااس بعد انتظار دارید همه اونجوری باشن.نمیبینید که اون یه نمونه ی نادره بین این همه آدم. و اینجوری میشه که اعتماد به نفس ما کوبیده میشه. کافیه یه بار آرایش نکنیم بد بهمون نگاه میکنید در صورتی که خب هر آدمی یه قیافه ای و یه مقداری زیبایی داره. آخر سرم حوری بهشتی گیرتون نمیادااااااااااا یکی از همین خانومای معمولی که حسابی خودشونو خوشگل کردن باهاتون ازدواج میکنه. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ متاسفانه برنامه های ماه رمضان به شدت احمقانه است.دقیقا همون نسخه ای است که فیلمهای هندی دهه 70 داشتند. نالیدن و گفتن از بدبختی ها این سبک فقط ادما رو ضعیف تر میکنه. تو هر خانواده ای مشکلات عجیب تر از اینا هست که میشه با فرم بهتری اینا رو نشون داد. ادما رو به گریه انداختن کار سختی نیست. مادرم هر روز این علیخانی رو دعا میکنه و من هرروز بهش بد و بیراه میگم. سلام دوست عزیزعقیده ات رانگو الان میگن داری توهین می کنی! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اینم خودش یک نوع ترفنده تابرنانه توبورس بمونه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده