saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] ایرانیها از طرفداران تخم شربتی هستند و برای رفع عطش از آن استفاده میکنند. باید بدانید که این دانههای ریز که در ترکیب با آب، لعابدار میشوند خواص فوقالعادهای دارند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ تخم شربتی همان دانههای ریز خوراکی و بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که اتفاقاً طرفداران زیادی هم دارد. از زمانهای قدیم آزتکها (یکی از تمدنهای آمریکایی) از این دانهها به همراه ذرت به عنوان مادهی غذایی استفاده میکردند. سالیان سال است که مردم مکزیک به خواص مقوی این دانههای ریز پی بردهاند و از آن استفاده میکنند. خوشبختانه ایرانیها هم از طرفداران تخم شربتی هستند و برای رفع عطش از آن استفاده میکنند. باید بدانید این دانههای ریز که در ترکیب با آب، لعابدار میشوند خواص فوقالعادهای دارند که در این مطلب مرور کوتاهی بر آنها میکنیم. لطفاً ادامهی مطلب را از دست ندهید. تخم شربتی منبع فوقالعادهی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 میباشد. در واقع حدود 20 درصد وزن دانههای به این کوچکی حاوی این اسیدهای چرب است که از این نظر شباهت زیادی با تخم کتان دارد. حتماً میدانید که تخم کتان نیز یکی از منابع غنی اسیدهای چرب امگا 3 میباشد. اگر میخواهید بیماریهای قلبی عروقی از شما دور باشد حتماً به خواص محافظتی این دانههای ریز اعتماد کنید. تخم شربتی منبع فوقالعادهی کلسیم است به طوری که 5 تا 6 برابر بیشتر از شیر میباشد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم میشناسید باید بدانید که این دانههای ریز دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و 3 برابر بیشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتیاکسیدانی نیز قویتر از میوهای مانند بلوبری هستند. تخم شربتی همچنین منبع فوقالعادهی منیزیم، منگنز، مس، زینک(روی)، نیاسین(ویتامین ب3) و ویتامینهای دیگر بوده و سرشار از فیبرهای محلول در آب میباشد. این دانهها 9 تا 12 برابر وزن خود آب را به خود گرفته و لعاب مانند میشوند. انتهای پیام/ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ کاشکی روش درشت کردنش هم می گفتی 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کاشکی روش درشت کردنش هم می گفتی [h=2]خواص تخم شربتی[/h] درمان ناراحتیهای گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد رودهها رفع کننده ی عطش متعادل کننده ی فشار خون و تقویت قلب منبع غنی از پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم [h=2]مواد لازم برای تهیه تخم شربتی[/h] آب: 4 لیوان شکر:به میزان دلخواه زعفران دم کرده :به میزان خیلی کم گلاب : نصف لیوان تخم شربتی : چهار قاشق عذاخوری قطعات یخ [h=3]طرز تهیه تخم شربتی[/h] ابتدا لازم است که به میزان لازم از تخم شربتی را درون یک کاسه ریخته و روی آن اب بریزید و صبر کنید تا تمامی دانه ها بالای اب بیایند و سپس سنگین شده و ته نشین شوند و در این حالت اگر خاشاکی در این دانه ها وجود داشته باشد به روی آب آمده و می توانید آنها را از آب خارج کرده و در واقع تخم شربت ها را بشویید . و به این روش تمامی تخم شربت ها خیس می خورند و لازم است که در ظرفی دیگر اب و شکر را روی حرارات بگذارید تا حدی که این شهد قوام بیاید . زمانی که ملاحظه کردید که این شهد غلیظ شد زمان آن فرا رسیده است که زعفران دم کرده را به میزانی که کمی رنگ شربت تغییر کند به این شهد اضافه نموده و پس از آن گلاب را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه زیر شعله را خاموش نمایید و اجازه دهید که سرد شود. حال مرحله ی نهایی درست کردن تخم شربتی است ، به این صورت که تخم شربت های شسته شده را به شهدی که درست کرده اید اضافه کنید و هم بزنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید . شما می توانید به دلخواه خود میزان این دانه ها را در شربت تخم شربتی زیاد تر نمایید. نکته ی دیگر این است که می توانید از عرق بیدمشک و یا بهار نارنج به جای گلاب در تهیه تخم شربتی استفاده نمایید freshdrink.ir/درست-کردن-شربت-با-تخم-شربت/شربت/ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ مرسی،دقیقا همین زعفران حتمااگرتونستین توش استفاده کنیداگربوجه برای خریدنش داشتید. من قبلاتوبچگی درهیت فکرکنم همینوبازعفران خودم عالی بود.نمی دونیدچقدردنبالش بودم نه که تخم شربتی نخورده باشم تابحال فقط می خواستم ببینم چی بوداون برم درست کنم البته بااجازه ژنرال دوران بچگی آی هیچی نبودولی خنده بودولی الان .......... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده