Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 1 مهر، 2015 خیلی وقته دنبال یه مدل مومیگردم.چندتای پیداکردم ولی اکثرشونرومن دوست ندارم مثل این چی این مدل موولی بایداحترام گذاشت شایدیکنفردوست داره.فرض کن این مدل بزنی باباهِ یامامانهِ چکارت می کنند؟من که ترورمیشم. یادم رفت اصلاموضوع چی بود؟ خب اصلا چندنوع مدل موداریم؟ شماکدوم رامی پسندیدواستفاده می کنید؟ مدل موی مناسب چیست؟ اگربچه شمااین مدلهای مثل این عکسه بزنه یایچیزی عجیبترچکاری می کنید؟ یه سوال تخصصی دوست داری همسرت چه مدلی موهاش رادرست کنه؟ --- حالاایناراگفتم که بگم یه مدل بگیدبابادیونه شدم ازبس آلمانی زدم. 8
victoria_r 7682 ارسال شده در 1 مهر، 2015 مدل مو مثل مدل ارایش یا لباس باید حتما مناسب سن,جایگاه اجتماعی و چهره و اندام فرد باشه. یه خانوم با پیشونی بلند بهتر و زیباتره موهاشو جوری درست کنه که روی پیشونیشو یکم بپوشونه مثل فرق کج یا مدلای دیگه. یه اقا با صورت کشیده نباید دو طرف موهاشو خالی کنه وسطشم بلند کنه بده بالا.خب اینجوری خیلی کشیده میشه. خودمم موهام بیشتر وقتا فرق کجه.كه از نظر ارایشگر و خودم مناسبترین مدل برای منه. همسرمم دوس دارم موهاش ساده باشه از این مدلای عجیب غریب خوشم نمیاد,ساده و مردونه شکیل تره به نظرم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فرزندمم تا زمانی که من براش مدل مو انتخاب میکنم مدلیو انتخاب میکنم که موهاش جلوی چشمشو نگیره بچم اذيت شه,برای شاخ شمشادم مدلای دخترونه انتخاب نمیکنم که موهاشو بلند کنم,گل دخترمم ترجیح میدم موهاش با توجه به فصول سال کوتاه یا یکمی بلندتر باشه. زمانیم که بزرگ شدن دیگه حق انتخابی ندارم فقط اگه نظرمو پرسیدن نظر میدم و با توجه به اخلاقش سعی میکنم از مدلای مو و ارایش و لباس عجق وجق دورش کنم.اما اگه انتخاب کرد دیگه سر لج نمیندازمش چون این چیزا یه سنی داره وقتی رد شن دیگه عادی تر میشن. از همین تریبونم فدای شاخ شمشاد و گل دخترم میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم یه اطلاعاتی از چهرتون بدین براتون مدل مو پیشنهاد بدیم. 9
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2015 مدل مو مثل مدل ارایش یا لباس باید حتما مناسب سن,جایگاه اجتماعی و چهره و اندام فرد باشه.یه خانوم با پیشونی بلند بهتر و زیباتره موهاشو جوری درست کنه که روی پیشونیشو یکم بپوشونه مثل فرق کج یا مدلای دیگه. یه اقا با صورت کشیده نباید دو طرف موهاشو خالی کنه وسطشم بلند کنه بده بالا.خب اینجوری خیلی کشیده میشه. خودمم موهام بیشتر وقتا فرق کجه.كه از نظر ارایشگر و خودم مناسبترین مدل برای منه. همسرمم دوس دارم موهاش ساده باشه از این مدلای عجیب غریب خوشم نمیاد,ساده و مردونه شکیل تره به نظرم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فرزندمم تا زمانی که من براش مدل مو انتخاب میکنم مدلیو انتخاب میکنم که موهاش جلوی چشمشو نگیره بچم اذيت شه,برای شاخ شمشادم مدلای دخترونه انتخاب نمیکنم که موهاشو بلند کنم,گل دخترمم ترجیح میدم موهاش با توجه به فصول سال کوتاه یا یکمی بلندتر باشه. زمانیم که بزرگ شدن دیگه حق انتخابی ندارم فقط اگه نظرمو پرسیدن نظر میدم و با توجه به اخلاقش سعی میکنم از مدلای مو و ارایش و لباس عجق وجق دورش کنم.اما اگه انتخاب کرد دیگه سر لج نمیندازمش چون این چیزا یه سنی داره وقتی رد شن دیگه عادی تر میشن. از همین تریبونم فدای شاخ شمشاد و گل دخترم میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم یه اطلاعاتی از چهرتون بدین براتون مدل مو پیشنهاد بدیم. تبریک دخترخیلی خوبه مخصوصاخودشولوس که می کنه..:girl_in_dreams: http://www.noandishaan.com/forums/customprofilepics/profilepic211197_8.gif 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 مهر، 2015 دلت میاد بگی کچل کن خب تو هوای گرم نو میخوای چیکار کن اصا بلند کن دم اسبی ببند 3
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2015 خب تو هوای گرم نو میخوای چیکار کناصا بلند کن دم اسبی ببند اتفاقادم اسببی خیلی دوست دارم ولی دم اسبی باعث می شودبه مرورازجلو کچل بشیبشم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اتفاقادم اسببی خیلی دوست دارم ولی دم اسبی باعث می شودبه مرورازجلو کچل بشیبشم بی شوخی...مردونه بزن بزار هر کسی میبینتت بگه وای این یه مرده واقعیه 3
yanāl 2221 ارسال شده در 2 مهر، 2015 تبریک دخترخیلی خوبه مخصوصاخودشولوس که می کنه..:girl_in_dreams:http://www.noandishaan.com/forums/customprofilepics/profilepic211197_8.gif این لینک چیه داداش؟ 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2015 بی شوخی...مردونه بزن بزار هر کسی میبینتت بگه وای این یه مرده واقعیه چرابفکرخودم نرسیدمردونه بزنم مدلهای مردانه مثل چی؟ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 مهر، 2015 چرابفکرخودم نرسیدمردونه بزنم مدلهای مردانه مثل چی؟ عجیب و غریب نباشه دیگه.. 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2015 عجیب و غریب نباشه دیگه.. منهم موافقم ولی چون می خوام موضوع بحث یک حالت راهنماو..هم پیداکنه می پرسم چه مدلی های راشمامدلهای سنگین می دانیدوچه مدلهای راعجیب وغریب می دانید؟میتوانیدباشکل توضیح دهید. 2
afshin18 11175 ارسال شده در 2 مهر، 2015 این لینک چی بود؟ این لینک چیه داداش؟ منظورش عکس شخصیش هست لینکه میره عکس شخصی کلیک کننده 2
Mr.101 27037 ارسال شده در 2 مهر، 2015 بهترین مدل مو وقتی هست که زیبایی و امنیت اخلاقی رو باهم حس کنی 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 مهر، 2015 منهم موافقم ولی چون می خوام موضوع بحث یک حالت راهنماو..هم پیداکنه می پرسم چه مدلی های راشمامدلهای سنگین می دانیدوچه مدلهای راعجیب وغریب می دانید؟میتوانیدباشکل توضیح دهید. اجازه بدید فکر کنم... 1
ارسال های توصیه شده