victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ مانتوی جلوباز زیاد دارم اما دیگه چفیه ای نیس والا.:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! این نمونه کجا شبیه اونه؟! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! ولش کنیدضایع بودن را ،اینجاایرانِ! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ این نمونه کجا شبیه اونه؟! مگه اینا نیست؟ خوب سوال کردم من که زیاد نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اینا یه نمونه از مانتوی جلوبازه ولی اون طرح نیست. کلا مقوله ى لباس خانمها خیلی پیچیدس و مدلها با کمی تغییر به وجود میان که تنوع مدل رو زیاد میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ مگه اینا نیست؟خوب سوال کردم من که زیاد نمیدونم نه بابا این به این قشنگی ظریفی اون کجا ! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یه نظرحالاکه بحث مدل داغه نواندیشان هم ازخودش یه مدل ارایه بدهد. ------------------ فرض یکی این لباسها(مانتو)رابپوشه شلوارشم ازاین راه راهای یزدی باشه (همون خشتک یانِفِ) چه شود 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ این اصطلاح خخخخخخخخخ دقیقا اینجا جاشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! به به چفیه ای خیلیم خوبه....من که راضیم بعد بگید ایران بدِ حمید به این خوبی کجاش ضایس؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به به چفیه ای خیلیم خوبه....من که راضیم بعد بگید ایران بدِ حمید به این خوبی کجاش ضایس؟؟ شما از کدوم بعدش میگی به این خوبی؟ راضی ای ازش؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ شما از کدوم بعدش میگی به این خوبی؟ راضی ای ازش؟ من از بُعدهای بدمیگم کلا چندتا بعد داریم؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به به چفیه ای خیلیم خوبه....من که راضیم بعد بگید ایران بدِ حمید به این خوبی کجاش ضایس؟؟ سیییییید اینا چفیه ایی نیستن. نمونه بازه مانتو اینان. چفیه همون عکس اول تاپیک هس اونه. اینا خوشگلن بخدا فقط نه واس خیابون اونم با ساپورت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ من از بُعدهای بدمیگم کلا چندتا بعد داریم؟؟ بعد که زیاده برادر نظر شمام محترمه البته 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ مانتوی جلو باز و بدون دکمه که چندسالی هست مد شده و پوشیده میشه. تنها مورد جدید این مانتو اون چفیه اش هست که فکر می کنم کار داخل باشه.....تا خیلی نا خودآگاه همه در مسیر ولایت به نظر بیان و دیده شن....یکی از علائم ولایت چفیه ست دیگههههههه...... جالبه که اون پارچه چفیه مانندش هم دقیقا تو قسمت پشت گردن و سرشانه دوخته شده.جایی که خود چفیه قرار میگیره. مثلا در قسمت جلو ، پایین یا آستین دوخته نشده. 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سیییییید اینا چفیه ایی نیستن.نمونه بازه مانتو اینان. چفیه همون عکس اول تاپیک هس اونه. اینا خوشگلن بخدا فقط نه واس خیابون اونم با ساپورت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چمیدونم حمید گفت... چرا آخه به آدم آدرس اشتباه میدین به زنم میخوام بگم از اینا بخره تو خونه بپوشه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ من چمیدونم حمید گفت... چرا آخه به آدم آدرس اشتباه میدین به زنم میخوام بگم از اینا بخره تو خونه بپوشه افرین داداش باغیرتم.خونه خوبه. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ شیطونه میگه یه تاپیک بزنم تیشرت و شلوارای زیبای پسرا رو نشون بدمااااااا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده