saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] ورود مانتوهاي جلو باز با طرح چفيه در بازار با انتقادهايي روبرو شده است. به گزارش خبرنگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، روز به روز طرحها و مدهاي جديدي به بازار ميآيند که برخي از آنها توجه بسياري را به سمت خود جلب ميکنند؛ اخيراً نيز ورود مانتوهاي جلو باز با طرح چفيه در بازار، مورد توجه کاربران فضاي مجازي قرار گرفته و انتشار تصاوير اين طرح مانتو با انتقادهايي روبرو شده است. انتهای پیام/ 15 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ یه عده هم کارایی میکننا.......بعضی موقع ها باس گفت که کاه شرف داره نسبت به مغز خرابشون 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خودشونومیبرن زیر سوال... خودشون که هر مجلسی برن اول چفیه رو گردن میندازن میرن حالا خودشون به همون پارچه ایی که مثلا احترام میزارن بی احترامی بشه.... متاسفم.... یه جوری میخوان عقاید خودشون تحمیل کنن احترام اون چفیه رو من و امسال من نمیتونیم هیچوقت نگهداریم با اینکاراشون... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مانتوی جلوبازبه اینامیگنخب این مانتوتاییده چون چفیه داره وبسیجیه برای پسرهاهم درست کنن چه حالی می دهدکرکرخنده.اینوجدی میگم نبایداین لباس راپوشیدچون حکومت به نفع خودش ازش استفاده می کنه فرداه که بگن ملت غیورو بسیجی ایران همه چفیه دارند 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خدایی ضایس! شبیه لباس تو خونه میمونه 8 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ به نظرم اصلا جالب نیست , مانتو جلو باز و با طرح چفیه چه شود 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! اینا کجاش ضایس؟؟؟؟؟؟؟ حالا ساپورتش فاکتور بگیریم میشه پوشید !!!!! 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ چرا جو میدین قربونتون؟؟؟ این ی پارچه چهارخونست که سیاه و سفیده چفیه نیس گیریم باشه...ب نظر من ک قشنگه 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ چرا جو میدین قربونتون؟؟؟این ی پارچه چهارخونست که سیاه و سفیده چفیه نیس گیریم باشه...ب نظر من ک قشنگه بله راس میگید یکی از پیر مردای فامیلمون یه شلوار داره دقیقا همینی هست که شما گفتید ما به چشم چفیه به شلوارش نگاه نمیکنیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ از ایناس دیگه؟ خدایی ضایس! شرمنده قول گرفتم دوباره ولی دقت نکردم ببخشید چاک و آستینشم خدایی مورد داره خیابون نمیشه پوشید ولی مجلس میشه پوشید ولی ضایع نیس الان آقا محمد میاد حذف پست شروع میکنه:icon_pf (34): شماام ببخشید آقا حمید 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بله راس میگید یکی از پیر مردای فامیلمون یه شلوار داره دقیقا همینی هست که شما گفتید ما به چشم چفیه به شلوارش نگاه نمیکنیم اره دیگه نصف پیژامه ها چاخونس پس چفیست؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اره دیگهنصف پیژامه ها چاخونس پس چفیست؟؟؟؟ بحث سنگینی هست نه چفیه نیست اما نمیدونم چرا طرح رو مانتو آدمو به فکر چفیه میندازه شاید بافتهای شلوار با اینا فرق داره یا چارخونه هاش کوچیک بزرگ میشن در کل هرکسی دوس داشته باشه میپوشه هر کسی خوشش نیاد نمیپوشه مام که نمیتونیم بپوشیم کلا بحثمون جداست 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خدایی چنین لباسی مفتم به من بدن نمیپوشت عاخه به نظر منم برای مجلس ها خوبه اما خوب خیابون و بیرون یک سری عرف ها رو داره که رعایت بشه بهتره به نظرم 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خيلي زشته. من كه ديدم حس كردم دقيقا چفیه ى بابامه.تازه از شکلش حس کردم از اون چفیه هاس که یکمم کلفتن نه از این نازکا. 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اینا فکرکنم واسه راهپیمایی روز قدسه. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ حالا راستشو بگین شمایی که تخریب میکنین کدوماتون از این مانتوها دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده