saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] رابرت موگابه رئیس جمهور زیمبابوه گفت: حالا که ازدواج همجنس گرایان قانونی شده است، من قصد ازدواج با باراک اوباما را دارم! به گزارش خبرنگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، دو روز پیش بود که دیوان عالی آمریکا ازدواج همجنسگرایان را در همه ایالتهای این کشور قانونی اعلام کرد. این قانون حتی در ایران با واکنش هایی همراه بود به طوری که بهرام رادان بازیگر سینما در واکنشی عجیب در توئیتر خود نوشت: «رأی دیروز دیوان عالی آمریکا در قانونی اعلام کردن ازدواج همجنسگراها اتفاقی تاریخی بود٬ شاید به اندازه لغو بردهداری ... از لینکلن تا اوباما...» اما یکی از جالب ترین واکنش ها به این قانون رئیس زیمبابوه رابرت موگابه بود. شبکه mtv در خبری از پیشنهاد ازدواج وی به اوباما نوشته است. موگابه در واکنش به این قانون با کنایه به اوباما گفته است: با این تصمیم تاریخی، حالا که اوباما اصرار دارد ازدواج همجنس گرایان را آزاد کند من با او به عنوان یک «مثال عملی» ازدواج می کنم» منبع:خبرنامه دانشجویان ایران انتهای پیام/ 9 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ آقادروغه راستش اینه که احمدی نژادچندشب پیش رفته بودخونه باراک صحبتهانهایم شدحتی من شنیدم مهریه وشیربهاهم معلوم کردند. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اینکه ازدواج همجنسگرایان توی آمریکا قانونی شده ربطی به همجنس گرا بودن باراک اوباما نداره!!! فلذا حرف چرت و پرتی زده رئیس جمهور زیمبابوه 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ کسی نگفته که اوباما همجنس گراست. فقط واکنش موگابه به اقدام باراک اوباما بوده است. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ کسی نگفته که اوباما همجنس گراست. فقط واکنش موگابه به اقدام باراک اوباما بوده است. خب منم میگم واکنشش اشتباه بوده دیگه!! اگه اوباما همجنس گرا بود و ازش خواستگاری میکرد که طوری نبود!!! فلذا فقط یه چیزی پرونده که یه چیزی گفته باشه! 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ن باهاتون موافقم با این اقدامش میخواسته کار اوباما رو محکوم کنه. نه این که اوباما همجنس گرا بوده 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ زیمبابوه کشوری است در جنوب آفریقا. پایتخت آن هراره است. این کشور ۱۲٬۵۲۱٬۰۰۰ نفر جمعیت دارد. نرخ بیکاری 86%!!! نرخ تورم بیش از 100 هزار درصد!!! 100000 % نرخ تورم. بالاترين اسكناس زيمباوه كه پيشتر در گردش بود اسكناس 100 تريليون دلاري زيمباوه بود كه با آن حتي نميشد يك قرص نان خريد. مرتیکه تو بچسب به کشور خودت نمیخواد در مورد آمریکا نظر بدی! 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ من سرچ کردم در اخبار انگلیسی همچین چیزی نبود و احتمالا کار خوشمزههای وطنی هست. قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان هم رای دیوان عالی آمریکا بوده، نه اوباما. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده