رفتن به مطلب
  • 0

درخواست همکاری جهت پایان نامه

zahra ameri rad

سوال

سلام

من زهرا عامری راد هستم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، واسه پایان نامه ام نیاز به مجموعه ای از گردشگرانی دارم که در استان فارس از دهکده توریستی عباس برزگر دیدن کرده اند. در بین اعضا اگر کسی از این دهکده دیدن کرده و اقامت داشته لطفا اطلاع بدین. ممنونم

دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه . مرسی

• Like 4
لینک به دیدگاه

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

سلام وقت بخیر

من شروع فصل دوم پایان نامه هستم که در مورد پیشینه تحقیقه.اما نمیدونم مقدمه فصل 2 رو چطوری شروع کنم.میشه کمکم کنین؟پایان نامه برای کارشناسیه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام وقت بخیر

من شروع فصل دوم پایان نامه هستم که در مورد پیشینه تحقیقه.اما نمیدونم مقدمه فصل 2 رو چطوری شروع کنم.میشه کمکم کنین؟پایان نامه برای کارشناسیه.[/quoteی]

سلام نگفتین پایان نامه تون موضوعش چیه؟مثلا من یه مقاله دارم درست میکنم با عنوان آرامسازی محلات مسکونی توپیشینه تحقیق کشور هلند وآلمان قوی واجرایی کار کردن واصولی روکه استفاده کردم ونتایج حاصل از اون رو آوردم تو پیشینه تحقیق یا عنوان پایان نامه م هست راهنمای طراحی فضاهای شهری معطوف به ارتقا سرزندگی وحس مکان توپیشینه تحقیقم هم نمونه کار شده ساماندهی خیابان درخارج بود (مانند خیابان جورج سیدنی )وهم توایران

من اینجوری نوشتم:ws52: حالا بقیه دوستان هم بیان ونظر بدن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

عنوان پایان نامه ام اینه:

مقایسه تطبیقی احساس امنیت اجتماعی زنان (بین 2 محله).من پیشینه هاشو نوشتم.فقط مقدمه اول پیشینه تحقیق رو نمیدونم چیکار کنم :(

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...