رفتن به مطلب

هتل Lantern اثر ZLGdesign


ارسال های توصیه شده

معماران: ZLG Design

موقعیت: کوالالامپور، مالزی

پروژه، بازسازی ساختمانی پنج طبقه است که طبقه ی همکف آن تجاری است و دو طبقه ی اول آن متعلق به بانک است و سه طبقه ی بالایی قرار است به هتل تبدیل شود. طراحی هتل در سال 2012 آغاز شد. فرآیند معماری هتل فرآیندی طولانی بود زیرا زمان زیادی طول کشید تا مسئولان نمای آجری را تأیید کنند همچنین تأیید تعداد و چیدمان اتاق ها توسط کارفرما نیز فرآیندی زمان بر بود. طراحی هتل در بخشی از ساختمان موجود باعث بروز مشکلات بسیاری شد، زیرا بانک بدون توجه به اصول بومی معماری مالزی طراحی شده است. از دیگر چالش های طراحی می توان به بی تناسب بودن ساختمان های مجاور و اصرار کارفرما به وسیع تر بودن اتاق ها اشاره کرد. علاوه بر مسائل ذکر شده طراحان به دنبال معماری بودند که مطابق معماری سنتی کشور مالزی باشد.

 

portada_Lantern_14.jpg?1434026506

 

Lantern_10.jpg?1434026230

 

در این هتل، تمام فضاهای عمومی از تهویه و نور طبیعی برخوردار هستند البته در اتاق های هتل اسپیلت نیز نصب شده تا مسافران در صورت نیاز از آن استفاده کنند. گفتنی است که تهویه ی ساختمان هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی صورت می گیرد. در جهت افقی، تهویه به کمک بازشوهایی که در جبهه ی بنا تعبیه شده اند و در جهت عمودی تهویه به کمک وید صورت می گیرد.

برای انتخاب مصالح، سعی شد تا از مصالح ساخت داخل کشور استفاده شود. مصالح استفاده شده عبارتند از: آجر سفالی تیره رنگ، بتن رنگی، موزائیک سیمانی، آهک سفید و تخته های طبیعی چوب. در ساخت ساختمان نیز از کارگران بومی بهره گرفته شد. استفاده از تخته های چوبی بازیافتی و پانلهای خورشیدی برای گرم کردن آب باعث کاهش هزینه ها در این پروژه شد.

 

Lantern_08.jpg?1434026198

 

Lantern_19.jpg?1434026489

 

در این طرح، چالش های موجود باعث نشد تا معماران ایده های اولیه ی خود را کنار بگذارند. به دلیل مغشوش بودن منظر بیرون هتل، ورود به اتاق ها از طریق راهرویی که به دور ساختمان چرخیده میسر می شود. اتاق ها نیز به سمت وید مرکزی چرخیده اند تا از نور طبیعی بهره مند شوند، بدین ترتیب نه تنها اتاق ها از نور طبیعی بهره مند می شوند، بلکه به جای منظر مغشوش خارج، از چشم انداز مطلوب داخل بنا بهره خواهند برد.

طراحی نمای بیرونی هتل از بخش های مهم طرح است. به منظور حل شدن نمای خارجی در سایت پر هیاهو و شلوغ، طراحان از مصالح بومی یعنی آجر استفاده کردند. چیدمان آجرها بر روی هم به گونه ای است که اجازه ی ورود هوا به داخل را بدهند و در عین حال نما، در سه بعد توسعه یابد و دو بعدی نباشد.

 

section_(1).jpg?1433906160

floor_(1).jpg?1433906106

برای ایجاد وید در داخل بنا، دال های بتنی موجود تخریب شدند. تأمین نور اتاق ها نیز از طریق بالکن های شیشه ای که رو به وید باز می شوند، میسر خواهد شد. برای ایجاد بافتی جذاب از مصالح در داخل راهرو و باکس پله ها، نازک کاری موجود روی دیوارها تراشیده شد تا دیوار آجری سفت کاری از داخل نمایان شود.

 

Lantern_09.jpg?1434026212

 

section_(2).jpg?1433906176

 

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...