Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2015 من و خودم اسم گروهمونم خودت چته! عالی بود اسم گروه نمیخوای بگی؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2015 اسم گروه نمیخوای بگی؟ محمد چرا اضافه نکردی پس؟؟ این دوره تصمیم گرفتیم قهرمان بشیم.... لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2015 محمد چرا اضافه نکردی پس؟؟ این دوره تصمیم گرفتیم قهرمان بشیم.... لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... هروقت هم تیمی رو انتخاب کردی، اضافه میکنم 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 مهر، 2015 الان داستان چجوریاس ؟ کی شروع میشه ؟ ما چیکار کنیم ؟ سوال طرح کنیم ؟ 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2015 الان داستان چجوریاس ؟ کی شروع میشه ؟ ما چیکار کنیم ؟ سوال طرح کنیم ؟ ببخشید یه تأخیری بود گفتیم شاید تعداد نفرات تنبل کمتر بشه و بیشتر بیان شرکت کنن. ولی نیومدن این هفته شروع میشه. 6
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 مهر، 2015 لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!! میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! ببخشید یه تأخیری بود گفتیم شاید تعداد نفرات تنبل کمتر بشه و بیشتر بیان شرکت کنن. ولی نیومدن این هفته شروع میشه. میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2015 سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!!میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! سوتت مشکوکه ولی اوکی حساب میکنم رو کمکت 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 12 مهر، 2015 [quote name='Mohammad Aref']سوتت مشکوکه :ws3: ولی اوکی حساب میکنم رو کمکت :ws3:[/QUOTE] عه؟؟؟ مشکوک چیه؟؟؟؟ اصن مگه داور غیر عادل تو سایت داریم؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟:banel_smiley_4: منم اعلام میکنم در اینجا سر مشقم رو تو عدالت و انصاف و داوری فقط از دوست خوبم ایمان جان @Imaaan (همون دشمنم!!!:whistles:) گرفتم!!!:ws3: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!!میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! یاسر جان چاکر خواتم.... داداش قهمرمان که بودیم ولی چه فایده ترسیدن رامون ندادن دو سال پیشم که حقمونو خوردن... 3
ارسال های توصیه شده