seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ من و خودم اسم گروهمونم خودت چته! 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ من و خودم اسم گروهمونم خودت چته! عالی بود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من و خودم اسم گروهمونم خودت چته! عالی بود اسم گروه نمیخوای بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اسم گروه نمیخوای بگی؟ محمد چرا اضافه نکردی پس؟؟ این دوره تصمیم گرفتیم قهرمان بشیم.... لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ محمد چرا اضافه نکردی پس؟؟ این دوره تصمیم گرفتیم قهرمان بشیم.... لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... هروقت هم تیمی رو انتخاب کردی، اضافه میکنم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من و خودم اسم گروهمونم خودت چته! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اسم گروه نمیخوای بگی؟ یادم رفته بود اصلا :| Berindar 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ یادم رفته بود اصلا :| Berindar کردی بود دیگه مینایی؟ 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ کردی بود دیگه مینایی؟ آره مثلا میخواستم کسی متوجه نشه 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ آره مثلا میخواستم کسی متوجه نشه بازم سوتی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ بازم سوتی:icon_pf (34): ایراد نداره 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ الان داستان چجوریاس ؟ کی شروع میشه ؟ ما چیکار کنیم ؟ سوال طرح کنیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ الان داستان چجوریاس ؟ کی شروع میشه ؟ ما چیکار کنیم ؟ سوال طرح کنیم ؟ ببخشید یه تأخیری بود گفتیم شاید تعداد نفرات تنبل کمتر بشه و بیشتر بیان شرکت کنن. ولی نیومدن این هفته شروع میشه. 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ لامصب عدد شیش چقد مقدسِ.... تیم شیشم اضافمون کن.... سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!! میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! ببخشید یه تأخیری بود گفتیم شاید تعداد نفرات تنبل کمتر بشه و بیشتر بیان شرکت کنن. ولی نیومدن این هفته شروع میشه. میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!!میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! سوتت مشکوکه ولی اوکی حساب میکنم رو کمکت 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ [quote name='Mohammad Aref']سوتت مشکوکه :ws3: ولی اوکی حساب میکنم رو کمکت :ws3:[/QUOTE] عه؟؟؟ مشکوک چیه؟؟؟؟ اصن مگه داور غیر عادل تو سایت داریم؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟:banel_smiley_4: منم اعلام میکنم در اینجا سر مشقم رو تو عدالت و انصاف و داوری فقط از دوست خوبم ایمان جان @Imaaan (همون دشمنم!!!:whistles:) گرفتم!!!:ws3: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سید نیتت پاکه به جون یاسر تو قهرمانی!!!! احسنت!!!!میگم سید تو اون گوشه کنارای اسم تیمت یه اشاره به ده هم بکن!!!! تو بازیکن هم بهشون آوانس دادیم!! میگم رئیس اگه داور عادل و بی طرف میخوای من هستم!!!! یاسر جان چاکر خواتم.... داداش قهمرمان که بودیم ولی چه فایده ترسیدن رامون ندادن دو سال پیشم که حقمونو خوردن... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده