Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ الان دقیقاً دوست جونت کیه؟ نام کاربری بود گفتی؟ Yamna 1 & soil eng 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ عـــــــــه چقد زود گذشتما پارسال شرکت نمودیم امسال به دلیل ضیق وقت مام در مقام تشویق کننده ظاهر میشیم 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ عـــــــــه چقد زود گذشتما پارسال شرکت نمودیم امسال به دلیل ضیق وقت مام در مقام تشویق کننده ظاهر میشیم بیا بشین پیش خودم رو صندلی ذخیره ولی یدفعه ای دیدی هولت دادیم رفتی تو مسابقه خلاصه اماده باش آبجی:w02: 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ از همین جا اعلام میکنم کسی هست ایا با من هم گروه بشه مجید دلم ریش شد به خدا الان میرم یکی پیدا میکنم برات داداش من خودم برنامم معلوم نیست 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ خب تا اینجا 4 تا تیم اوکی شده. اونایی که اسم تیمشونو نگفتن، بیان بگن یه سری هم که تکی اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیم تشکیل ندادن هم نوشتم 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ من امسال انصراف میدم.و این فرصت و در اختیار دوستای دیگه میذارم تا برنده شن. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ منم کارام بهم ریخته.........فعلا نمیتونم شرکت کنم...........تا بعد ببینم چی میشه..... فعلا جز گروه جیغ و دست و هورااااا.....هستم.....برای تشویق گروه دوستان....... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من و Paroshat رو هم بنویس محمد اسم تیم رو هم در اسرع وقت میگم .... مرسی 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ من خیلی دوست دارم شرکت کنم ولی زیاد برنامه هام مشخص نیست 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ خب تا اینجا 4 تا تیم اوکی شده. اونایی که اسم تیمشونو نگفتن، بیان بگن یه سری هم که تکی اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیم تشکیل ندادن هم نوشتم اسم گروه ما رو بزار نی طلایی اگرم خوشت نیومد بزار فلوت شکن 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اسم گروه ما رو بزار نی طلایی اگرم خوشت نیومد بزار فلوت شکن آقا بی خیال!!!!!! با ایمان هم مشورت شده برای این اسم آقا سامیار؟؟؟؟ یا حرکت خودت بود؟؟ ولی دمت گرم خدااییش حرکت بیستی بود خوشم اومد!!!!ده دیقه اس دارم میخندم به پستت!!! حالا نی طلایی یا فلوت طلایی؟!؟!؟ اول کدومش طلایی شد!!!؟!؟!؟ بابا شما هم باس حرکت ما رو میکردید!!! پارسال پارتی بازی شد!!! تحریم!!!! (الان ادمین میاد منو اخراج میکنه!!!!) 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آقا بی خیال!!!!!! با ایمان هم مشورت شده برای این اسم آقا سامیار؟؟؟؟ یا حرکت خودت بود؟؟ ولی دمت گرم خدااییش حرکت بیستی بود خوشم اومد!!!!ده دیقه اس دارم میخندم به پستت!!! حالا نی طلایی یا فلوت طلایی؟!؟!؟ اول کدومش طلایی شد!!!؟!؟!؟ بابا شما هم باس حرکت ما رو میکردید!!! پارسال پارتی بازی شد!!! تحریم!!!! (الان ادمین میاد منو اخراج میکنه!!!!) معلومه دیگه فقط نی طلایی! 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ من امسال انصراف میدم.و این فرصت و در اختیار دوستای دیگه میذارم تا برنده شن. شرکتم میکردی برنده نمیشدی منم کارام بهم ریخته.........فعلا نمیتونم شرکت کنم...........تا بعد ببینم چی میشه.....فعلا جز گروه جیغ و دست و هورااااا.....هستم.....برای تشویق گروه دوستان....... دقیقاً این بعد کی هستش؟ سلام من و Paroshat رو هم بنویس محمد اسم تیم رو هم در اسرع وقت میگم .... مرسی اضافه شد من خیلی دوست دارم شرکت کنم ولی زیاد برنامه هام مشخص نیست خب برنامه ریزی کن برنامه ها مشخص شه که بتونی شرکت کنی اسم گروه ما رو بزار نی طلایی اگرم خوشت نیومد بزار فلوت شکن یعنی اساسی بترکیا آقا بی خیال!!!!!! با ایمان هم مشورت شده برای این اسم آقا سامیار؟؟؟؟ یا حرکت خودت بود؟؟ ولی دمت گرم خدااییش حرکت بیستی بود خوشم اومد!!!!ده دیقه اس دارم میخندم به پستت!!! حالا نی طلایی یا فلوت طلایی؟!؟!؟ اول کدومش طلایی شد!!!؟!؟!؟ بابا شما هم باس حرکت ما رو میکردید!!! پارسال پارتی بازی شد!!! تحریم!!!! (الان ادمین میاد منو اخراج میکنه!!!!) تو چی میگی این وسط؟ میترسی شرکت کنی هی میای میگی تحریم تحریم 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ شیلام مسئولین توجه کنن اگه میشه اسم تیم من و دوست جونمو یاشیل بزارن با تشکر بای 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ آقا بی خیال!!!!!! با ایمان هم مشورت شده برای این اسم آقا سامیار؟؟؟؟ یا حرکت خودت بود؟؟ ولی دمت گرم خدااییش حرکت بیستی بود خوشم اومد!!!!ده دیقه اس دارم میخندم به پستت!!! حالا نی طلایی یا فلوت طلایی؟!؟!؟ اول کدومش طلایی شد!!!؟!؟!؟ بابا شما هم باس حرکت ما رو میکردید!!! پارسال پارتی بازی شد!!! تحریم!!!! (الان ادمین میاد منو اخراج میکنه!!!!) حرف من و سامیار نداره که. نی یا فلوتش رو من پیشنهاد دادم، بقیه ش ابتکار خودش بود. احساس می کنم داری غیر مستقیم داوری سال پیش رو زیر سوال می بری. یه خورده دیگه در مورد داوری صحبت کنی، خودم به جای ادمین دست به کار میشم. 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ تو چی میگی این وسط؟ میترسی شرکت کنی هی میای میگی تحریم تحریم اگه وقت داشتم حتما انتقام حرکت ناجوانمردانه پارسال رو از شما و داوران پارسال که شرکت کننده امسال هستن رو میگرفتم!!!! حرف من و سامیار نداره که.نی یا فلوتش رو من پیشنهاد دادم، بقیه ش ابتکار خودش بود. احساس می کنم داری غیر مستقیم داوری سال پیش رو زیر سوال می بری. یه خورده دیگه در مورد داوری صحبت کنی، خودم به جای ادمین دست به کار میشم. نه بابا!!!!! پس چی که صوبت میکنم!!!!پارسال ما سوال میذاشتیم......الله اکبر!!! خون منو به جوش نیار ایمان!!! اشتباه این سایت از روزی آغاز شد که شاکلید سایت رو دادن دست توو!!!! کی تو رو مدیر کرد خدایی؟!؟!؟!:w888: چن سال دیگه مدیران ارشد و حتی خود ادمین به همین اشتباه اعتراف میکنن.... تو اونا رو گول زدی!!!! خامشون کردی!!!! من تو رو بزرگ کردم!!! 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ به به چه کل کلی اقا منم انصراف میدم فکر کنم شخصی مایل نیست هم گروه بشه با من اقا انصراففففففففففففففف 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شرکتم میکردی برنده نمیشدی یه نگاه به برنده هاای سال پیش بنداز اگه شرکت کنم که مطمئنا برنده میشم.بعد مجبور میشی طی یه سری عملیات دستکاری مدالمو ازم بگیری. اصلااااا راضی به زحمتت نیستم. 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ پارسال منو سارا با هم بودیم و در نیمه های راه به خاطر ناداوری انصراف دادیم امسال فرصت رو دراختیار بقیه میذاریم 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ متاسفانه ذهنم در حال حاضر آزاد نیست امیدوارم دوستان موفق باشند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده