ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ Mina Yousefi & Just Mechanic سرگروه Just Mechanic : ) شروع نکرده میبازین 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ تیم 1918من و Dreamy girl خدا رحمت کنه کسی رو اعتماد کاذب داره برا مسابقه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ پارسال تیم ما خدا بود!!! من بودمو سعید....اسم گروهمون هم مشخص بود!!! @soha1410ادمین پارتی بازی درآورد داداش خودشو اول کرد!!! تیم ما که باس اول میشد تازه کلی تیم هم از تیم داداش ادمین بهتر تر هم بودن که با پارتی بازی رتبه نیاوردن!!! تحریم!!!! تازه داریم به مذاکره دل میبندیم یاسر به خاطر داداش هم شده باید شرکت کنی میفهمی شرکت کنی تحریم هم بی تحریم با گفتمان حلش میکنیم ولی با رعایت خط قرمزها 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ Imaaan &سامیار220 ایمان که پیر شده سامیار شما هم که 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اگه جایزه کارت شارژه من شرکت میکنم...آخه امتیاز به چه دردم میخوره.... :icon_pf (34):تو مادی نبودی تازگیا چی شده ..... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ منم هستم .البته اگه چیزی یادم بمونه.سفید برفی نباشه مسابقه رو میریزم بهم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ کارت شارژ می دین شرکت می کنم اصلا یه همراه (گوشی ها )هم روش دیگه چی سجاد جان 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ خدا رحمت کنه کسی رو اعتماد کاذب داره برا مسابقه :cry2: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ کسی با من هم تیمی میشه با اینهمه اطلاعات باید افتخار کنند به هم تیمی بودن مجید عزیز 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ :cry2: یعنی کاذب نیست ببینیم و تماشا کنیم:2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ به بهیک تیمی ببندم از آخر اول بشیم حمید همینکه ادعا نداری یعنی اولی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی کاذب نیست ببینیم و تماشا کنیم:2i1d1co: از قدیم گفتن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ از قدیم گفتن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ااااااااااا ریزه ؟؟؟؟ من از خدامه ولی امیدی نیست 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ااااااااااا ریزه ؟؟؟؟من از خدامه ولی امیدی نیست خب رتبه نیاریم باز چیزی از ارزش هامون کم نمیشه 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ مدالم هست حالا مگه اصلاً تو اول میشی که حرص کارت شارژ میزنی؟ پ میخوایی کی اول بشه؟؟؟؟قوی ترین گروه رو تشکیل داده ام.... مدال به چه دردم میخوره؟؟؟؟!!!! جدا دست از خساست بردار ...کارت شارژ بده تا انگیزه بره بالا.... :icon_pf (34):تو مادی نبودی تازگیا چی شده ..... خرج و دخل نمیخونه!!!! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ پ میخوایی کی اول بشه؟؟؟؟قوی ترین گروه رو تشکیل داده ام....مدال به چه دردم میخوره؟؟؟؟!!!! جدا دست از خساست بردار ...کارت شارژ بده تا انگیزه بره بالا.... خرج و دخل نمیخونه!!!! نخیر قلکت بزرگ شده 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ خب رتبه نیاریم باز چیزی از ارزش هامون کم نمیشه اخی این جمله ورزشکارانه رو چقدر دوست دارم نبود چه میکردیم 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ شروع نکرده میبازین برای چی بود؟ مگه گفتیم میبریم؟! 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ از همین جا اعلام میکنم کسی هست ایا با من هم گروه بشه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده