Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ تصاویری زیبا از عروسی عشای قشقایی بوشهر-عروسی سجاد و محدثه که هردو از طایفه «فارسی مدان» عشایر قشقایی هستند با برگزاری آیین های سنتی در روستای رود فاریاب برگزار شد.این روستا در شهرستان برازجان بوشهر و در شمال شرقی این استان به فاصله 1010 کیلومتری تهران است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ مطمئنی قشقایی هستن؟ چطور؟؟؟..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ چطور؟؟؟..... آخه لر ها بیشتر می خوره تو استان ما هم لباس مردم این شکلی هست هم ساز و دهل و ... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ آخه لر ها بیشتر می خوره تو استان ما هم لباس مردم این شکلی هست هم ساز و دهل و ... اینکه شباهت وجود داره نمیشه نقض کرد ک اینها قشقایی نیستند......در بسیاری از طوایف ایرانی این پوشش ها و جشن ها مرسومه..... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اینکه شباهت وجود داره نمیشه نقض کرد ک اینها قشقایی نیستند......در بسیاری از طوایف ایرانی این پوشش ها و جشن ها مرسومه..... آخه بیش از اندازه شبیه بود خودم اصلیتم قشقایی هست ولی ترکی بلد نیستم (کلا قشقایی ها خیلی به استان ما نزدیک هستن و قاطیش شده) 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه مهناز جان فوق العاده زیباست ، فکر کنم بختیاریها و لرستان هم همین شکله لباساشون در هر صورت بسیار زیباست. 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ یادش بخیر وقی شیراز کار میکردم عروسی یکی از کارگرهای اونجا رفتم همین مدلی بود. عروس 15 سالش بود. البته اونا تو روستا بودن و این شکلی عشایر نبودن. تفنگ و ... همه خانوما هم با لباس محلی. رسم و رسوم جالبی هم داشتن. خونه اشون اصلاً تو روستا دیوار و حیاط و اینا نداشت. تو عروسی همه میومدن و میرفتن. جالب بود. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه مهناز جان فوق العاده زیباست ، فکر کنم بختیاریها و لرستان هم همین شکله لباساشون در هر صورت بسیار زیباست. :icon_gol: یادش بخیر وقی شیراز کار میکردم عروسی یکی از کارگرهای اونجا رفتم همین مدلی بود.عروس 15 سالش بود. البته اونا تو روستا بودن و این شکلی عشایر نبودن. تفنگ و ... همه خانوما هم با لباس محلی. رسم و رسوم جالبی هم داشتن. خونه اشون اصلاً تو روستا دیوار و حیاط و اینا نداشت. تو عروسی همه میومدن و میرفتن. جالب بود. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه مهناز جان فوق العاده زیباست ، فکر کنم بختیاریها و لرستان هم همین شکله لباساشون در هر صورت بسیار زیباست. بختیاری و قشقایی تا حدود زیادی لباساشون شبیه همه اما لرستان یکم ساده تر هستن بختیاری ها پیراهناشون تا حدی همین شکله.اما یه کلاه دارن که روش سنگدوزیه بهش میگن لچک و یه شال بلند حریر.حدودا سه متری هست پوشیدنش هم یکم سخته بهش میگن مٍینا من عکس با لباس بختیاری دارم آرام گلی بعدا نشونت میدم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ عاشق این عکس شدم چرا مردا لباس محلی نپوشیدن ؟؟حتی داماد هم نپوشیده 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بختیاری و قشقایی تا حدود زیادی لباساشون شبیه همه اما لرستان یکم ساده تر هستن بختیاری ها پیراهناشون تا حدی همین شکله.اما یه کلاه دارن که روش سنگدوزیه بهش میگن لچک و یه شال بلند حریر.حدودا سه متری هست پوشیدنش هم یکم سخته بهش میگن مٍینا من عکس با لباس بختیاری دارم آرام گلی بعدا نشونت میدم بمن هم نشون بده : ) 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بمن هم نشون بده : ) چشم: ) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ عاشق این عکس شدم چرا مردا لباس محلی نپوشیدن ؟؟حتی داماد هم نپوشیده طرف ما هم (بویراحمد) فقط زن ها لباس محلی می پوشن آخه لباس محلی مردا یه جوری هستش(شبیه آواتارم) 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ طرف ما هم (بویراحمد) فقط زن ها لباس محلی می پوشن آخه لباس محلی مردا یه جوری هستش(شبیه آواتارم) ئه مگه شما شیرازی نبودی؟ لباس بویر احمد رو دیدم.توی عروسی...لباسای زنانه اش تقریبا شبیه بختیاریه ولی نمیدونم چرا مشکی بود.لباس محلی همه جا رنگای شاده .نمیدونم اونا چرا مشکی پوشیده بودن. مردونه اش هم دفه اولم بود میدیدم.جالب بود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ئه مگه شما شیرازی نبودی؟ لباس بویر احمد رو دیدم.توی عروسی...لباسای زنانه اش تقریبا شبیه بختیاریه ولی نمیدونم چرا مشکی بود.لباس محلی همه جا رنگای شاده .نمیدونم اونا چرا مشکی پوشیده بودن. مردونه اش هم دفه اولم بود میدیدم.جالب بود نه بابا شیراز دانشجو بودم همه رنگه داره ولی رنگ تیره اش زیباتر میشه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ئه مگه شما شیرازی نبودی؟ لباس بویر احمد رو دیدم.توی عروسی...لباسای زنانه اش تقریبا شبیه بختیاریه ولی نمیدونم چرا مشکی بود.لباس محلی همه جا رنگای شاده .نمیدونم اونا چرا مشکی پوشیده بودن. مردونه اش هم دفه اولم بود میدیدم.جالب بود این کلیپ رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا شیراز دانشجو بودمهمه رنگه داره ولی رنگ تیره اش زیباتر میشه اهاا.من فک کردم شیرازی هستی فک کنم افراد مسن تر مشکی میپوشن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اهاا.من فک کردم شیرازی هستی فک کنم افراد مسن تر مشکی میپوشن نه رنگ شادش خیلی خوب نمیشه کلا اکثرا همه مشکی می پوشن ولی از این چیزای براق روش دوختن ولی مسن ها از این چیزای براق ندارن البته صورتی یک دستش هم خیلی خوبه کلا اگر یک دست و توری باشه خیلی خوب میشه ولی این لباس آدمای تو این کلیپی که گذاشتم خیلی داغونه ترکیب رنگشون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده