yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ عمرا اگه زن زلیل بشم زهی خیال باطل اونو الان نمیتونی بگی اما جدا باریکلا 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام. تاپیک و مسابقه جالبیه. ؟ فقط یکم سخنان حاشیه زیاد وسط پست های اصلی بود. به شخصه نفهمیدم جزییات مسابقه رو. اینکه اعضای گروه کی هستن؟ قراره چی کنن ؟ کاش کمتر اسپم کنید دوستان. زمان خوندن 35 صفحه هم نداریم ینی ادم سرگیجه میگیره مرسی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام. تاپیک و مسابقه جالبیه. ؟فقط یکم سخنان حاشیه زیاد وسط پست های اصلی بود. به شخصه نفهمیدم جزییات مسابقه رو. اینکه اعضای گروه کی هستن؟ قراره چی کنن ؟ کاش کمتر اسپم کنید دوستان. زمان خوندن 35 صفحه هم نداریم ینی ادم سرگیجه میگیره مرسی [h=3]نظرسنجی بفرمایید شااام نواندیشان (سری اول)[/h] 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ منم ضربه فنی شدم کشش شرکت دوباره رو ندارم :w821: الان که وقت مسابقه تموم شده میخوام دستور تهیه دسرمو بذارم رو سایت میشه ؟:w12: 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ منم ضربه فنی شدم کشش شرکت دوباره رو ندارم :w821: الان که وقت مسابقه تموم شده میخوام دستور تهیه دسرمو بذارم رو سایت میشه ؟:w12: :banel_smiley_4:چرا اینجوری شد؟نتیجم اعلام میکنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4:چرا اینجوری شد؟نتیجم اعلام میکنن؟ مثل اینکه همه دوست دارن دسر فقط ژله بخورن فکر کنم ناصر خان اعلام میکنه نتایجو ، گرچه فکر کنم غذای اصلی تو اول بشی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نظرات رو جمع کنم با نظرات داورن بعد نتیجه اعلام میشه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نظرات رو جمع کنم با نظرات داورن بعد نتیجه اعلام میشه یعنی داورام نظر میدن؟حتما دیگه تو نظر دادن همه چیزو رعایت میکنن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا تورو از سرپرستی کمت نکنه ناصر جون 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ یعنی داورام نظر میدن؟حتما دیگه تو نظر دادن همه چیزو رعایت میکنن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا تورو از سرپرستی کمت نکنه ناصر جون تمام موارد لحاظ میشه نظرات داوران جدا جمع میشه و نظرات کاربرها هم جدا و در آخر باهم جمع میشه و امتیازات شما از 20 مشخص میشه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ یعنی داورام نظر میدن؟حتما دیگه تو نظر دادن همه چیزو رعایت میکنن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا تورو از سرپرستی کمت نکنه ناصر جون روز روز... حرس نخور..ته توی نظرات داورا رو درآوردم باز گروهما اوله الهیییییییی....نگام کن؟؟؟؟ غصه نخوریااااا دفعه دیگه میام تو گروه خودت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ روز روز...حرس نخور..ته توی نظرات داورا رو درآوردم باز گروهما اوله الهیییییییی....نگام کن؟؟؟؟ غصه نخوریااااا دفعه دیگه میام تو گروه خودت 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چیه عمویی که سهند است و دیگر هیچ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چیه عمویی که سهند است و دیگر هیچ؟؟؟ سلام چی جون عزیز خوبی سوالی بود برام که چگونه از پشت درهای بسته درز کرده مخلصیم و دیگر هیچ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نظراتداوران کاملا محرمانه هستش 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام چی جون عزیز خوبیسوالی بود برام که چگونه از پشت درهای بسته درز کرده مخلصیم و دیگر هیچ ای عمویی که جانی و دیگر هیچ شوخی کردم روزبه یکمی حرس بخوره این دلم خنک شه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نظراتداوران کاملا محرمانه هستش شما خودت محرمانه ای... معلوم نی کس هستی چی هستی کجا هستی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نظراتداوران کاملا محرمانه هستش 100 درصد چهارتا بودند داورا 75 درصد 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بوی تبانی میاد من اعتراض دارم این سوده مشکوکه با همه داورا جیک و پیک داره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بوی تبانی میاد من اعتراض دارم این سوده مشکوکه با همه داورا جیک و پیک داره اعتراض وارد نیس تو برو مشقتو بنویس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده