Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دوستان عزیز، کسانی که تمایل به شرکت در مسابقه سری دوم اشپزی رو دارند لطفا اعلام کنند. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ :ws28::ws28::ws28::ws28:عکسارو دیدم ما نابود شدیم .دیگه نظرات رو نخوندم نیازی نبود:ws28:فقط چرا یه گروه پیش غذاشو با غذای اصلیشو یه نفر درست کرده یا شاید به طور اتفاقی سبک سفره اراییشون مثه همه انقدر؟؟؟؟؟؟:ws38: رقابت خیلی سنگین بود :icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دوستان عزیز، کسانی که تمایل به شرکت در مسابقه سری دوم اشپزی رو دارند لطفا اعلام کنند. من بستگی به زمان برگزاری حتماً. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ رقابت خیلی سنگین بود :icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws28:فدای سرت.فقط کاشکی داورا اعلام میکردن به کاربرا که زحمت درست کردن و وقت صرف شده رو هم در نظر بگیرن اینجوری ما نابود نمیشدیم پیش غذای تو 3 روز کار داشت فقط .منم به خاطر آبکش کردن اون همه برنج مدال قوی ترین مرد ایرانو میگرفتم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اين نظرسنجي تا كي ادامه داره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ کی بُرده تا الان ناصی حساب نکردم چ خبره بابا!! كمترش كنين تا دوشنبه ساعت 8 شب خوبه؟ 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ حساب نکردم تا دوشنبه ساعت 8 شب خوبه؟ نذار به شب بكشه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ راس میگه فرانه جون..تا دوشنبه ساعت هشت شب عالیه:hapydancsmil: حساب نکن ما بُردیم ناصی 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ فقط بخاطر سودي قبوله سودي راست ميگه حساب نكن جايزه رو بده ما بريم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ من رو که اصلا حساب نکنید.... ضربه فنی شدم 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ حساب نکردم تا دوشنبه ساعت 8 شب خوبه؟ ناصر میشه لابی کرد 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اگه حوصله داشتم انواع غذاهای محلی رو براتون درست میکردم ! آشپز حرفه ای هستم 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ نه نمیشه یه لابیه کوچولو در حد ۶۰ امتیاز مثبت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ امتیاز داورا چطور حساب میشه؟؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3.... اخی چقدر این شکلک نازه دلم هوای خودم رو کرد چقدر من خجالتیم خخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اگه حوصله داشتم انواع غذاهای محلی رو براتون درست میکردم ! آشپز حرفه ای هستم من به وجود مردایی مثل شماها افتخار میکنم 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ من به وجود مردایی مثل شماها افتخار میکنم عمرا اگه زن زلیل بشم زهی خیال باطل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده