NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اظهارنامه مالیاتی چیه؟:| واسه نظام مهندسی. دوستم ساعت 8 شب زنگ زده پر نکردیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااای جریمه میشییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ من : خب آخه نامرد من پر نکردم 8 شب چجوری پر کنم.:vahidrk: دیگه چک کردم الان تا سر برج فرصت هست. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من فردا که شب رای گیری میباشد نت ندالم چخده بد 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ای خدا خفه اتون نکنه مگه تموم میشه این دسر پختن مننننن.آخر سر هم چه شود آبروی کل تیممون میره. دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید. همزمان هم باید ظهارنامه مالیاتیمو پر کنم. آراااااااام نونت نبود آبت نبود بفرمایید شامت جی بود... بلدم بلدم همش شد گریه وناله جان من این دسر رو چطور پختی یعنی بستنی رو مثل دوغ میذاری رو اتیش ؟ هیجان داره و کار لذت بخشیه خب پیش غذا و غذا اصلی گروه ما ارسال شد دیگه بقیه اش بر میگرده به امیر یه دونه ای مینااااااایی:hapydancsmil: طفلک از دیشب مشغوله فردا اماده میشه اگه به تک ماده نخوره خوبه واسه نظام مهندسی.دوستم ساعت 8 شب زنگ زده پر نکردیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااای جریمه میشییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ من : خب آخه نامرد من پر نکردم 8 شب چجوری پر کنم.:vahidrk: دیگه چک کردم الان تا سر برج فرصت هست. فکر کردم محمد ازت مالیات خواسته من فردا که شب رای گیری میباشد نت ندالمچخده بد اخی سودی مهربونم:there: بعدا نتیجه رو میبینی گلم که برای نظرسنجیم میذاریم که بچه ها هم نظر بدن 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من فردا که شب رای گیری میباشد نت ندالمچخده بد فردا همه عکسا به دستم رسید من همه رو یه جا نشون داورا میدم همه داورا نظر میدن بعد امتیازاتون جمع میشه. چهارشنبه یا پنج شنبه نظرسنجی عمومی میزنیم که همه کاربرا هم نظر بدن و بعد دوتا امتیاز جمع میشه 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ واسه نظام مهندسی.دوستم ساعت 8 شب زنگ زده پر نکردیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااای جریمه میشییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ من : خب آخه نامرد من پر نکردم 8 شب چجوری پر کنم.:vahidrk: دیگه چک کردم الان تا سر برج فرصت هست. من پر نکردم خب:| 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ فردا همه عکسا به دستم رسید من همه رو یه جا نشون داورا میدمهمه داورا نظر میدن بعد امتیازاتون جمع میشه. چهارشنبه یا پنج شنبه نظرسنجی عمومی میزنیم که همه کاربرا هم نظر بدن و بعد دوتا امتیاز جمع میشه عایا داوران عادل میباشند 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دوستان و داوران عزیز گروه چهار غذا و دسر و همه چیو برام فرستادن الان براتون ارسال میکنم شمام بی زحمت اونایی که فرستادنو پ خ کنین برام گروه 4 که عالیه کارشون..بقیه بترسن 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دوستان و داوران عزیز گروه چهار غذا و دسر و همه چیو برام فرستادن الان براتون ارسال میکنمشمام بی زحمت اونایی که فرستادنو پ خ کنین برام گروه 4 که عالیه کارشون..بقیه بترسن :hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ عایا داوران عادل میباشند بله و اینکه خیلیاشون نمیدونن کدوم کار ماله کی هستش میخواستم کلا مخفی کنم از بقیه داورها ولی داورهامون عادل هستن و اینکه نظر کاربرها بیشتر اثر داره دوستان و داوران عزیز گروه چهار غذا و دسر و همه چیو برام فرستادن الان براتون ارسال میکنمشمام بی زحمت اونایی که فرستادنو پ خ کنین برام گروه 4 که عالیه کارشون..بقیه بترسن بله رسید 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بلهو اینکه خیلیاشون نمیدونن کدوم کار ماله کی هستش میخواستم کلا مخفی کنم از بقیه داورها ولی داورهامون عادل هستن و اینکه نظر کاربرها بیشتر اثر داره بله رسید گروه ما اول نشه ینی عادل نیستن چه با منطق صحبت میکنم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گروه ما اول نشه ینی عادل نیستن چه با منطق صحبت میکنم هستیم اصلا عدالت از ما داوران ریشه گرفته :spiteful: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ چه هم تیمی های خوبی داشتم من دمتون گرم بچه ها 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ گروه سه انصراف دادن. براشون آرزوی موفقیت میکنم حیف شد فقط دسر امیر مونده 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ گروه سه انصراف دادن.براشون آرزوی موفقیت میکنم حیف شد فقط دسر امیر مونده گروه سه کی بود..؟ دسر اماده شده...فقط کارهای تدوینش مونده 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ گروه سه کی بود..؟دسر اماده شده...فقط کارهای تدوینش مونده گروه پری بود خب پس بغرستید 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ گروه پری بودخب پس بغرستید مینا باید بیاد چه حیف 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا اد گذاشتید ساعت 12نظرامونو بدونید؟اگه امشب نظرسنجی نداریم بگید مام بدونم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا اد گذاشتید ساعت 12نظرامونو بدونید؟اگه امشب نظرسنجی نداریم بگید مام بدونم بچه ها امشب من کارارو گرفتم تبدیل به پی دی اف میکنم و برای همه داورا میفرستم نظرشونو بدن بعد شب پنج شنبه نظر سنجی عمومی میذاریم و امتیاز کی بچه ها میدن با امتیازی که داورا میدن جمع میشه 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ گروه 3 چه زمانی انصراف دادند؟ می بایست اینجا مطرح میکردند قبل برگزاری مسابقه تا ب جاشون گروه دیگری انتخاب میشد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده