.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آخ جووون دسر:14k8gag: به سی افتخال نمیدم؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تشریف بیارین منزل 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تشریف بیارین منزل آهان اونو دفتی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه روز بهت میگم دسر دُلست کنی بیام حافظ بخونیم.. که تو دوس داری عچق:love070: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آهان اونو دفتی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه روز بهت میگم دسر دُلست کنی بیام حافظ بخونیم.. که تو دوس داری عچق:love070: سودک دورت بگلده مهلبانم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان میان پرتمون میکنن بیرون 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سودک دورت بگلده مهلبانم:5c6ipag2mnshmsf5ju3الان میان پرتمون میکنن بیرون خوتم دورت بگردم اصن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه باشه...من رفتم:th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بقیه دوستانی که ارسال نکردن تصاویرشونو هم زودتر اقدام کنن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بقیه دوستانی که ارسال نکردن تصاویرشونو هم زودتر اقدام کنن هولشون نکن تا فردا وقت دارن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گروه شما هنوز کامل نفرستاده. گروه آرام کامل نفرستاده. گروه 4 کامله دیگه گروهای دیگه به دسته من نرسیده هنوز 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ناصر توهم بفرصت غیر سودی و گروه چهار ماهم ببینیم راستی فردا حتما باهم هماهنگ شیم و چک کنیم ببینیم کیا فرستادن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ناصر توهم بفرصت غیر سودی و گروه چهار ماهم ببینیم راستی فردا حتما باهم هماهنگ شیم و چک کنیم ببینیم کیا فرستادن سهند جان همه که برام فرستادن من همه رو باهم رو سرور نواندیشان اپ میکنم بعد براتون میفرستم نظر بدید و بعد از نظر داورا میذارم برای نظرسنجی نهایی و عمومی که کاربرها هم بیان رای بدن و در نهایت امتیازها باهم جمع بشه گروه برنده مشخص شه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سهند جان همه که برام فرستادن من همه رو باهم رو سرور نواندیشان اپ میکنم بعد براتون میفرستم نظر بدید و بعد از نظر داورا میذارم برای نظرسنجی نهایی و عمومی که کاربرها هم بیان رای بدن و در نهایت امتیازها باهم جمع بشه گروه برنده مشخص شه بهترین کار همینه برا شما بفرستند همه از پشت همین تریبون هم اعلام میشه بچه ها همه برا ناصر بفرستند عکسارو اصل غذا رو هم یکی یه پرس برا من حله جدا از شوخی یادتون نره بچه ها فقط برا ناصر بفرستین با تشکر داور نخست مسابقات میسیز اند مستر چیف انجمن سهند 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گروه شما هنوز کامل نفرستاده.گروه آرام کامل نفرستاده. گروه 4 کامله دیگه گروهای دیگه به دسته من نرسیده هنوز واقعااا؟ گروه اول کامل نیست؟ گفتن فرستادن که 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ واقعااا؟ گروه اول کامل نیست؟ گفتن فرستادن که فکر میکنم هر کدوم از اعضای گروهتون عکسارو برای یه داور فرستادن البته ما عکسارو دادیم به جاست 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ واقعااا؟ گروه اول کامل نیست؟ گفتن فرستادن که تو و سوده فرستادید پیش غذاتون به دستم نرسیده 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ فکر میکنم هر کدوم از اعضای گروهتون عکسارو برای یه داور فرستادن البته ما عکسارو دادیم به جاست من فکر کنم فقط برای ناصر نفرستادم ارسالم مشکل داشت که بعدا ناصر گفت دریافت کرده تو و سوده فرستادیدپیش غذاتون به دستم نرسیده فرانه درست کرد و گفتش فرستاده خیلی عجیبه لطفا فرانه جان اطلاع بده به کدومیک از داورها عکس رو فرستادی تا فرداشب فقط وقت داریم گلم 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام من براي هستي خانم فرستاده بودم!! الان هم براي آقا ناصر فرستادم 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام من براي هستي خانم فرستاده بودم!! الان هم براي آقا ناصر فرستادم سلام گلم......مرسی خانومی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گروه یک و چهار کامل فرستادن 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ای خدا خفه اتون نکنه مگه تموم میشه این دسر پختن مننننن. آخر سر هم چه شود آبروی کل تیممون میره. دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید. همزمان هم باید ظهارنامه مالیاتیمو پر کنم. آراااااااام نونت نبود آبت نبود بفرمایید شامت جی بود... 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ پیش غذا و غذا اصلی گروه ما ارسال شد دیگه بقیه اش بر میگرده به امیر 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ای خدا خفه اتون نکنه مگه تموم میشه این دسر پختن مننننن.آخر سر هم چه شود آبروی کل تیممون میره. دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید. همزمان هم باید ظهارنامه مالیاتیمو پر کنم. آراااااااام نونت نبود آبت نبود بفرمایید شامت جی بود... اظهارنامه مالیاتی چیه؟:| 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده