رفتن به مطلب

بفرمایید شام نواندیشاااااااان

ارسال های توصیه شده

الان میای میگییییییییی؟:w000:

عههههههههه سحر نکن با من اینکارو :icon_pf (34):کلی دارم تدارکات میبینم:ws3:

#23اینجا گفتم:w000:

ببین نقش من این وسط چیه؟ذاتا باید بدجنس باشم:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 379
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چکار کردین بچه هاااااا؟:ws3:

ممنون امیر جان از پیشنهادتون .داورها رو چشم .:a030:

در مورد عکس و اینا به نظرم لزومی نداره میدونم همه خیلی زحمت کشیدند و میکشند کار بعضی از دوستان رو هم دیدم واقعا باور نکردنیه:w16:

خوشحالم که اینقدر بچه های اکتیوی داریم دست همه تونم درد نکنه دوستان خوبم:icon_gol:

دوستان گلم هر 4 گروه تا اخر وقت سه شنبه فرصت دارند عکساشون رو برای داورهای مسابقه ارسال کنند امیدوارم داورها هم تا اخر امشب همکاری خودشون رو اعلام کنند :a030:

و اما دوستان داور مسابقه:

Just Mechanic

• ENG.SAHAND

• yanāl

• Yamna 1

• hasti1988
  • دوستانی که اسامیشون ذکر شد در صورت تمایل به داوری لطفا هر
  • چه زودتر اعلام کنید.:a030:

دالی من هستم

• Like 4
لینک به دیدگاه
#23اینجا گفتم:w000:

ببین نقش من این وسط چیه؟ذاتا باید بدجنس باشم:ws28:

سحررررررررررم :aghosh:به جان سحری یادم رفته بود:4564: الان کلا اب شدم :icon_pf (34):شرمنده نازگلم:sigh::icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سحررررررررررم :aghosh:به جان سحری یادم رفته بود:4564: الان کلا اب شدم :icon_pf (34):شرمنده نازگلم:sigh::icon_redface:

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه

اشکالی نداره آرام بانوی عزیز:aghosh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام ساغر جان خوش اومدی:icon_gol:

:a030:

نگران نباش همین الان برات بلیط رزرو میکنم ساغرم :ws3:فقط اراده کن:whistle:

اره گلم با دوستان هماهنگ کن گروه خودتو تشکیل بدی، منتظرتیم:icon_gol::a030:

سلام ارام جون

مرسی

اگ گندم خانومی موافقه من رفتم با اونا:hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مامی ساغر بیا گروه ما..عجب گروه خانوادگی از راه دور تشکیل دادیم

از مشهد و تبریز و تهران:hapydancsmil::ws3:

شوخی بود عزیزدلم تنها چیزی که من بلد نیستم قهر کردنه:ws3:

قربونت شکسته بندی میفرمایید...چشششم راضش میکنم اون با من:w02:

شما که خودت لیدری گلم:aghosh::flowerysmile:

اومدم گندمم:hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم بدم نمیاد داور این دوره باشم چون خودم نیستم:ws52:

یه پیشنهادم دارم بابت اینکه مطمئن شیم غذاها کپی پیست نیست..(البته صددرصد همینطوره اما یه پیشنهاده فقط)

اینکه تو عکسای مراحل پخت یا عکس اصلی بچه ها نام کاربریشونو بنویسن رو یه کاغذ تو دستشون اون کاغذو گوشه ی عکس نگه دارن:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقا اين پيشنهاد مراحل پخت رو دير دادين خب ما پختيم خورديم تموم شد رفت!! عكسشم فرستاديم :hanghead:

این پیشنهاد واسه مرحله بعده جدی نگیر دوستم بیخیال:hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم داورها فقط صحت تصاویر رو تایید کنن کافیه بعدش به رای گذاشته بشه

دسر ها جدا

غذا اصلی جدا

پیش غذا هم جدا

طوری که معلوم نباشه هر کدوم ماله چه گروهیه و و به صورت رندمی باشه که معلوم نشه کدوم دسر ماله کدوم غذا س:|

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب گویا بحث داوری با مشکلاتی همراه و روند مسابقه تغییر میکنه.

از همین تریبون اعلام میکنم اگه بحث داوری حذف شد ما خودمون نخواستیم داوری کنیم:whistle:

به نظرم بهتر این دوره مسابقات با همون روند اولیه ای که قرار بوده برگزار شه اجرا بشه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چکار کردین بچه هاااااا؟:ws3:

ممنون امیر جان از پیشنهادتون .داورها رو چشم .:a030:

در مورد عکس و اینا به نظرم لزومی نداره میدونم همه خیلی زحمت کشیدند و میکشند کار بعضی از دوستان رو هم دیدم واقعا باور نکردنیه:w16:

خوشحالم که اینقدر بچه های اکتیوی داریم دست همه تونم درد نکنه دوستان خوبم:icon_gol:

دوستان گلم هر 4 گروه تا اخر وقت سه شنبه فرصت دارند عکساشون رو برای داورهای مسابقه ارسال کنند امیدوارم داورها هم تا اخر امشب همکاری خودشون رو اعلام کنند :a030:

و اما دوستان داور مسابقه:

Just Mechanic

• ENG.SAHAND

• yanāl

• Yamna 1

• hasti1988

دختر باران

Gandom.E

• دوستانی که اسامیشون ذکر شد در صورت تمایل به داوری لطفا هر
  • چه زودتر اعلام کنید.:a030:

ممنونم بچه ها از همکاریتون چه شرکت کننده هاچه داورای عزیز :icon_gol:

شرمنده که نتونستم نقل قول ازتون بگیرم در حال حاضر متاسفانه وقت کم اوردم .دوستان گلم و داورهای گل بعضی از بچه ها به دلیل کسر وقت مجبور شدن یکی دو روز جلوتر اشپزی کنند پس اسم کاربری کنار کار و یا رد پاییی از کار :ws3:ضرورتی نداره من شخصا به همه بچه ها اطمینان کامل دارم .عکساشو نو فرستاده بودن که زحمت زیادی بابتش کشیده بودند:w16:

داورها هم خوشبختانه اعلام امادگی کردند مرسی:icon_gol:

داوران عزیز میتونند به کیفیت غذا منظور از لحاظ وقت بردن و کار کردنه ( مثلا مقایسه زرشک پلو با بادمجان سرخ کرده به عنوان غذای اصلی ) خب این یه مثال بود که کدوم وقت میبره و شرکت کننده روش زحمت کشیده، دسر و پیش غذایی که که به غذای اصلی جور شده باشه و هماهنگ..

تزئئین و سفره ارایی هم که حتما مهمه در نظر گرفته شود.میدونم داورهامون هیچکدوم از روی پارتی بازی و دوستی رای نمیدن خوشبختانه همگی خیلی مطمئن و جدی در کارشون هستند .:w16: پس شرکت کننده های عزیز نگران نباشید :ws37:

دوستان عکسها رو از همین امروز تا اخر وقت سه شنبه شب برای داورهای مسابقه بفرستید و در ضمن همراه ارسال عکسها ذکر کنید مربوط به کدوم گروه هستید:a030:

استارت مسابقه به مدت 4 روز در 4 گروه از همین امروز:a030:

موفق باشید دوستااااااااااااااان:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنونم بچه ها از همکاریتون چه شرکت کننده هاچه داورای عزیز :icon_gol:

شرمنده که نتونستم نقل قول ازتون بگیرم در حال حاضر متاسفانه وقت کم اوردم .دوستان گلم و داورهای گل بعضی از بچه ها به دلیل کسر وقت مجبور شدن یکی دو روز جلوتر اشپزی کنند پس اسم کاربری کنار کار و یا رد پاییی از کار :ws3:ضرورتی نداره من شخصا به همه بچه ها اطمینان کامل دارم .عکساشو نو فرستاده بودن که زحمت زیادی بابتش کشیده بودند:w16:

داورها هم خوشبختانه اعلام امادگی کردند مرسی:icon_gol:

داوران عزیز میتونند به کیفیت غذا منظور از لحاظ وقت بردن و کار کردنه ( مثلا مقایسه زرشک پلو با بادمجان سرخ کرده به عنوان غذای اصلی ) خب این یه مثال بود که کدوم وقت میبره و شرکت کننده روش زحمت کشیده، دسر و پیش غذایی که که به غذای اصلی جور شده باشه و هماهنگ..

تزئئین و سفره ارایی هم که حتما مهمه در نظر گرفته شود.میدونم داورهامون هیچکدوم از روی پارتی بازی و دوستی رای نمیدن خوشبختانه همگی خیلی مطمئن و جدی در کارشون هستند .:w16: پس شرکت کننده های عزیز نگران نباشید :ws37:

دوستان عکسها رو از همین امروز تا اخر وقت سه شنبه شب برای داورهای مسابقه بفرستید و در ضمن همراه ارسال عکسها ذکر کنید مربوط به کدوم گروه هستید:a030:

استارت مسابقه به مدت 4 روز در 4 گروه از همین امروز:a030:

موفق باشید دوستااااااااااااااان:icon_gol:

به نظرم هم داور ها امتیاز بدن هم برای هم به رای گیری گذاشته بشه و بقیه هم به غذاها امتیاز بدن مثلا از 1تا20 امتیاز بدن بعد امتیازات جمع میشه

و بیشتر امتیاز و تاثیری گذاری رو در رای گیری شرکت کنندگان در نظرسنجی داشته باشن:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم هم داور ها امتیاز بدن هم برای هم به رای گیری گذاشته بشه و بقیه هم به غذاها امتیاز بدن مثلا از 1تا20 امتیاز بدن بعد امتیازات جمع میشه

و بیشتر امتیاز و تاثیری گذاری رو در رای گیری شرکت کنندگان در نظرسنجی داشته باشن:a030:

شما داورهای عزیز عکسها رو از بچه ها بگیرید ما طبق خواسته دوستان پیش رفتیم و خواهیم رفت. تاپیک اصلی رای گیری و تصمیم داورهای مسابقه رو بعدا استارت خواهد خورد:a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...