Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دوست جون عزیزم soil eng قلبم تقدیم به تو امروز قلبم تندتر از هر روز و هر لحظه شروع به تپیدن کرد .... نمیدانم خدا را چگونه سپاس گویم فرشته ای آمد که یاد بودنش آرام میکند غم هایم را به تو امید دارم مهربانترینم تو آمدی تا باور کنم فرشته ها فقط در آسمان نیستن... همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟ فرشته ای فقط در قالب یک انسان روز میلاد تو باران آمد روز میلاد تو بود که هوا بوی شبنم وشقایق می داد روز تولد تو روز نگاه باران بر شوره زار تشنه بر این دل بیابان روز تولد تو گویی پر از خیال است یاس و کبوتر و باد در حیرت تو خواب است your birthday and every day be filled with the warmth of sunshine, the happiness of smiles, the sounds of laughter, the feeling of love and the sharing of good cheer I hope you have a wonderful day and that the year ahead is filled with much love, many wonderful surprises and gives you lasting memories that you will cherish in all the days ahead. Happy Birthday 29 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم ... شاد باشید :w71: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تولدتتتتتت مبارک ماهم عزیزم خوشگلم........ دوووووووووووووزت دالم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تفلدت مبارک الهه خانم ایشالا 120 ساله بشی مهندس . لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک، بهترین هارو براتون آرزو دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز soil eng تولدت مبارک.درضمن از Yamna 1 متشکربیدم که منودعوت کرد هم اینکه بیاددوستانشون هست . لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم........براتون آرزوی بهترین ها رو دارم......:icon_gol: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک خانمییی:hapydancsmil: ایشالا عمری سراسر عشق و امید و سلامتی و شاددی و..داشته باشی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ با اینکه افتخار آشنایی نداشتم تا الان اما تبریک میگم... امیدوارم توی همه ی مراحل زندگی موفق باشین ::gol:: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ مبارکهههههههههههههههههخیلی ممنون تبریک میگم ... شاد باشید :w71: ممنون عزیزم.همچنین تفلدت مبارک الهه خانم ایشالا 120 ساله بشی مهندس . تشکرات فراوان تولدتون مبارک، بهترین هارو براتون آرزو دارم:icon_gol: ممنونم.شاد باشین دوست عزیز soil eng تولدت مبارک.درضمن از Yamna 1 متشکربیدم که منودعوت کرد هم اینکه بیاددوستانشون هست . خیلی ممنون.منم از یمنا متشکرم تولدت مبارک خانمییی:hapydancsmil:ایشالا عمری سراسر عشق و امید و سلامتی و شاددی و..داشته باشی مرسی نسیمی:hapydancsmil: با اینکه افتخار آشنایی نداشتم تا الان اما تبریک میگم... امیدوارم توی همه ی مراحل زندگی موفق باشین ::gol:: :w58: نمیدونم چرا من افتخار آشنایی زیادیم داشتم elahe.elahe2:icon_pf (34): ممنونم و اما: منم هم از دوستان و هم یمنا تشکر میکنم.اومدم ک بگم امروز هم تولد منه هم یمنا. خیل جالبه همشهری که هستیم،دوست هم که هستیم،و تولد جفتمونم افتاده ی روز:hapydancsmil: دوس جونی خودم منم به تو تبریک میگم،امیدوارم امسال که تولدت مصادف با اولین روزه ماه یرو برکت رمضونه،سالت سرشار از نعمت و خوشی باشی. اکشم چوخ ایستیرم سنی لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم خانمی امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشی. :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w71::w70::w330::happy::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ به بههه. 120 سالگیت مبارک ایشالا تولد 240 سالگیتو جشن بگیریم :happybday: تولدت مبارک الهه جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تبریکات منم پذیرا باشید// همیشه شاد و سرخوش و زندگی سراسر عشق رو براتون آرزومندم...از یمنا هم بخاطر یاد اوری این اتفاق خوب تشکر میکنم. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ عمر طولانی نه اما زندگی عمیق و پر مفهومی براتون آرزو میکنم لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک:w14::w14: لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم،امیدوارم هر دو همیشه سالم و شاد باشید قول بدین کیک بیارین شب اینجا بخوریم با هم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده