ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 این گل بعد از پژمرده شدن شکل بسیار وحشتناکی به خود گرفته است. به نوعی یک تصویر وحشتناک را در زیباترین گیاه دنیا مشاهده می کنید. 7
yanāl 2221 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 من اینو قبلا دیده بودم خیلی ازش خوشم اومد حس عجیبی بهم میده 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 و نادرترین رز دنیا در میان گونه های مختلف گل هایی که روی زمین وجود دارند، گل رز بیشتر مشهور شده است زیرا زیبایی و عطر خاصی را به همراه خود دارد از این رو بسیاری از مردم دنیا به این گل علاقمند هستند ولی شاید با گونه های مختلف آن آشنایی درستی نداشته باشید. "رز هالفتی" یکی از انواع گونه های رز است که این روزها در کره زمین دیده می شود اما بسیار نادر است به طوری که به عنوان نادرترین گل رز دنیا شهرت پیدا کرده است. این گل دارای ظاهری بسیار عجیب است و رنگی کاملا مشکی دارد. مشکی بودن یک گل امری باورنکردنی است زیرا تنها با رنگ کردن یک گل می توان آن را مشکی کرد و راه دیگری وجود ندارد. این گل عجیب و نادر تنها در تابستان و در یک روستای دورافتاده ترکیه رشد می کند. با این حال نهایتا 50 شاخه از آن هر ساله گل می دهد. رنگ این گل ها کاملا سیاه است و دقت خاصی در نوع رنگ آمیزی آن ها وجود دارد که شاید هر جایی نتوان آن را یافت. در بهار غنچه این گل قرمز بسیار تیره است و به مرور زمان این رنگ تیره تر می شود تا به تمام مشکی تبدیل شود. مردم این روستا رویش گل های مشکی را نشانه زندگی، عشق و مرگ و خبرهای بد می دانند. این نوع رز رو اطزاف تبریز نرسیده با شهرستان ایلخچی گلفروشی سلیمی داشت اونوقتها نمی دونم داره یا نه 10 سال پیش 1 میلیون خواستم بهش بدم که فقط یه جوانه بهم بده خودم پیوند بزنم قبول نکرد خیلی خیلی زیبا بود خیلی 7
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 دوستان امروز روز جهانی گل هستش میدونستین؟؟ اینم گل رز هیبریدی باغچه من 1389 از هلند به ایران آورده شده 6
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 و نادرترین رز دنیادر میان گونه های مختلف گل هایی که روی زمین وجود دارند، گل رز بیشتر مشهور شده است زیرا زیبایی و عطر خاصی را به همراه خود دارد از این رو بسیاری از مردم دنیا به این گل علاقمند هستند ولی شاید با گونه های مختلف آن آشنایی درستی نداشته باشید. "رز هالفتی" یکی از انواع گونه های رز است که این روزها در کره زمین دیده می شود اما بسیار نادر است به طوری که به عنوان نادرترین گل رز دنیا شهرت پیدا کرده است. این گل دارای ظاهری بسیار عجیب است و رنگی کاملا مشکی دارد. مشکی بودن یک گل امری باورنکردنی است زیرا تنها با رنگ کردن یک گل می توان آن را مشکی کرد و راه دیگری وجود ندارد. این گل عجیب و نادر تنها در تابستان و در یک روستای دورافتاده ترکیه رشد می کند. با این حال نهایتا 50 شاخه از آن هر ساله گل می دهد. رنگ این گل ها کاملا سیاه است و دقت خاصی در نوع رنگ آمیزی آن ها وجود دارد که شاید هر جایی نتوان آن را یافت. در بهار غنچه این گل قرمز بسیار تیره است و به مرور زمان این رنگ تیره تر می شود تا به تمام مشکی تبدیل شود. مردم این روستا رویش گل های مشکی را نشانه زندگی، عشق و مرگ و خبرهای بد می دانند. این نوع رز رو اطزاف تبریز نرسیده با شهرستان ایلخچی گلفروشی سلیمی داشت اونوقتها نمی دونم داره یا نه 10 سال پیش 1 میلیون خواستم بهش بدم که فقط یه جوانه بهم بده خودم پیوند بزنم قبول نکرد خیلی خیلی زیبا بود خیلی انصافا به نظرم باید یکی ازش قلمه بزنیم تولید انبوه کنیم تو گلخونه! 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 انصافا به نظرم باید یکی ازش قلمه بزنیم تولید انبوه کنیم تو گلخونه! خیلی کمیابه علی جان 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 خیلی کمیابه علی جان خب پر یابش میکنیم!!!! وقتی چند سری ازش قلمه بزنی خب تکثیر میششه دیگه! بعدم تو گلخونه برا تولید انبوه!!! 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 زیباست اگه تکثیر بشه و به تولید انبوه برسه فکر میکنم بخصوص برای مراسم ترحیم خیلی خوب فروش بره 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 دوستان امروز روز جهانی گل هستش میدونستین؟؟اینم گل رز هیبریدی باغچه من 1389 از هلند به ایران آورده شده روز جهانی گل مبارک ! 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 زیباست اگه تکثیر بشه و به تولید انبوه برسه فکر میکنم بخصوص برای مراسم ترحیم خیلی خوب فروش بره ای شیطون اقصادی فکرشو بکن یه پیوند از رز قرمز بزنی و ترکیب این مشکی با اون قرمز جگری چه شود بسیار عالی و زیبا و....... 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 روز جهانی گل مبارک ! همچنین روز قشنگی بود امروز و روز گل هم که یه چیز دیگه است 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 ای شیطون اقصادیفکرشو بکن یه پیوند از رز قرمز بزنی و ترکیب این مشکی با اون قرمز جگری چه شود بسیار عالی و زیبا و....... حق تکثیر این فکرو میفروشم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 حق تکثیر این فکرو میفروشم درصد ما فراموش نشه پیداش کنم عملی میکنم فکرمو 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 چون نمیزارن قلمه بزنی خوب نایابه ای بابا عجب خسیس هایی هستن هاااا 2
ارسال های توصیه شده