ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ این گل بعد از پژمرده شدن شکل بسیار وحشتناکی به خود گرفته است. به نوعی یک تصویر وحشتناک را در زیباترین گیاه دنیا مشاهده می کنید. 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من اینو قبلا دیده بودم خیلی ازش خوشم اومد حس عجیبی بهم میده 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ و نادرترین رز دنیا در میان گونه های مختلف گل هایی که روی زمین وجود دارند، گل رز بیشتر مشهور شده است زیرا زیبایی و عطر خاصی را به همراه خود دارد از این رو بسیاری از مردم دنیا به این گل علاقمند هستند ولی شاید با گونه های مختلف آن آشنایی درستی نداشته باشید. "رز هالفتی" یکی از انواع گونه های رز است که این روزها در کره زمین دیده می شود اما بسیار نادر است به طوری که به عنوان نادرترین گل رز دنیا شهرت پیدا کرده است. این گل دارای ظاهری بسیار عجیب است و رنگی کاملا مشکی دارد. مشکی بودن یک گل امری باورنکردنی است زیرا تنها با رنگ کردن یک گل می توان آن را مشکی کرد و راه دیگری وجود ندارد. این گل عجیب و نادر تنها در تابستان و در یک روستای دورافتاده ترکیه رشد می کند. با این حال نهایتا 50 شاخه از آن هر ساله گل می دهد. رنگ این گل ها کاملا سیاه است و دقت خاصی در نوع رنگ آمیزی آن ها وجود دارد که شاید هر جایی نتوان آن را یافت. در بهار غنچه این گل قرمز بسیار تیره است و به مرور زمان این رنگ تیره تر می شود تا به تمام مشکی تبدیل شود. مردم این روستا رویش گل های مشکی را نشانه زندگی، عشق و مرگ و خبرهای بد می دانند. این نوع رز رو اطزاف تبریز نرسیده با شهرستان ایلخچی گلفروشی سلیمی داشت اونوقتها نمی دونم داره یا نه 10 سال پیش 1 میلیون خواستم بهش بدم که فقط یه جوانه بهم بده خودم پیوند بزنم قبول نکرد خیلی خیلی زیبا بود خیلی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان امروز روز جهانی گل هستش میدونستین؟؟ اینم گل رز هیبریدی باغچه من 1389 از هلند به ایران آورده شده 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ و نادرترین رز دنیادر میان گونه های مختلف گل هایی که روی زمین وجود دارند، گل رز بیشتر مشهور شده است زیرا زیبایی و عطر خاصی را به همراه خود دارد از این رو بسیاری از مردم دنیا به این گل علاقمند هستند ولی شاید با گونه های مختلف آن آشنایی درستی نداشته باشید. "رز هالفتی" یکی از انواع گونه های رز است که این روزها در کره زمین دیده می شود اما بسیار نادر است به طوری که به عنوان نادرترین گل رز دنیا شهرت پیدا کرده است. این گل دارای ظاهری بسیار عجیب است و رنگی کاملا مشکی دارد. مشکی بودن یک گل امری باورنکردنی است زیرا تنها با رنگ کردن یک گل می توان آن را مشکی کرد و راه دیگری وجود ندارد. این گل عجیب و نادر تنها در تابستان و در یک روستای دورافتاده ترکیه رشد می کند. با این حال نهایتا 50 شاخه از آن هر ساله گل می دهد. رنگ این گل ها کاملا سیاه است و دقت خاصی در نوع رنگ آمیزی آن ها وجود دارد که شاید هر جایی نتوان آن را یافت. در بهار غنچه این گل قرمز بسیار تیره است و به مرور زمان این رنگ تیره تر می شود تا به تمام مشکی تبدیل شود. مردم این روستا رویش گل های مشکی را نشانه زندگی، عشق و مرگ و خبرهای بد می دانند. این نوع رز رو اطزاف تبریز نرسیده با شهرستان ایلخچی گلفروشی سلیمی داشت اونوقتها نمی دونم داره یا نه 10 سال پیش 1 میلیون خواستم بهش بدم که فقط یه جوانه بهم بده خودم پیوند بزنم قبول نکرد خیلی خیلی زیبا بود خیلی انصافا به نظرم باید یکی ازش قلمه بزنیم تولید انبوه کنیم تو گلخونه! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ انصافا به نظرم باید یکی ازش قلمه بزنیم تولید انبوه کنیم تو گلخونه! خیلی کمیابه علی جان 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی کمیابه علی جان خب پر یابش میکنیم!!!! وقتی چند سری ازش قلمه بزنی خب تکثیر میششه دیگه! بعدم تو گلخونه برا تولید انبوه!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ چون نمیزارن قلمه بزنی خوب نایابه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ زیباست اگه تکثیر بشه و به تولید انبوه برسه فکر میکنم بخصوص برای مراسم ترحیم خیلی خوب فروش بره 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان امروز روز جهانی گل هستش میدونستین؟؟اینم گل رز هیبریدی باغچه من 1389 از هلند به ایران آورده شده روز جهانی گل مبارک ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ زیباست اگه تکثیر بشه و به تولید انبوه برسه فکر میکنم بخصوص برای مراسم ترحیم خیلی خوب فروش بره ای شیطون اقصادی فکرشو بکن یه پیوند از رز قرمز بزنی و ترکیب این مشکی با اون قرمز جگری چه شود بسیار عالی و زیبا و....... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ روز جهانی گل مبارک ! همچنین روز قشنگی بود امروز و روز گل هم که یه چیز دیگه است 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ای شیطون اقصادیفکرشو بکن یه پیوند از رز قرمز بزنی و ترکیب این مشکی با اون قرمز جگری چه شود بسیار عالی و زیبا و....... حق تکثیر این فکرو میفروشم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ حق تکثیر این فکرو میفروشم درصد ما فراموش نشه پیداش کنم عملی میکنم فکرمو 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ چون نمیزارن قلمه بزنی خوب نایابه ای بابا عجب خسیس هایی هستن هاااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده