Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ فتواهای عجیب داعش برای ماه رمضان! ایرنا نوشت: پایگاه خبری «ارم» یمن روز دوشنبه از برخی فتواهای عجیب گروه تروریستی داعش برای ماه مبارک رمضان خبر داد و نوشت: بر اساس فتوای جدید این گروه تروریستی، هر کس که داعشی نباشد، روزه اش باطل است. این پایگاه خبری نوشت: حرام بودن خارج شدن دختران از منازل و بستن اجباری مغازه ها در دهه آخر ماه رمضان از جمله این فتواهایی است که گروه تروریستی داعش برای مناطق تحت اشغال خود اجرای آن را اجباری اعلام کرده است. طبق فتواهای جدید این گروه، خروج زنان قبل از افطار ممنوع است و بعد از نماز مغرب هم باید با همراهی یک مرد از نزدیکان خود از خانه خارج شوند. گروه تروریستی داعش اعلام کرده که هرکس نماز نخواند، روزه اش باطل است و هرکس در عراق و شام از این گروه 'بدش' بیاید، روزه اش باطل است و روزه نگیرد، بهتر است چرا که فقط گرسنگی و تشنگی را تحمل کرده است. سلسله فتواهای این گروه در نهایت به مرگ ختم می شود و احتمالا افرادی که به هر دلیل روزه نگیرند نیز سربریده خواهند شد. 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ طبق فتواهای جدید این گروه، خروج زنان قبل از افطار ممنوع است و بعد از نماز مغرب هم باید با همراهی یک مرد از نزدیکان خود از خانه خارج شوند. شهوت در این افکار موج میزنه. به قدری نمیتونه خودشو کنترل کنه که طرف مقابل رو مجبور به بیرون نیامدن میکنه. بهترین راه برای این گروه و سایر گروه های افراطی و مذهبی از هر قشری و از هر دینی جهت به خدا رسیدن اینه که تو زندان انفرادی باشن دیگه صاف به خدا میرسن. به بقیه هم کاری ندارن کسی هم به کارشون کاری نداره 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ میدونی ناصر من برا خدا هم میترسم که اینا بهش برسن 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ میدونی ناصر من برا خدا هم میترسم که اینا بهش برسن خود خدا این موجودات رو با این خصایل و خصایص آفردیه دیگه........... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خود خدا این موجودات رو با این خصایل و خصایص آفردیه دیگه........... نه خدا همه رو یکرنگ افریده خریت ادمی (ببخشید)ادم رو به اینجور مکانها تنزل میده 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه خدا همه رو یکرنگ افریده خریت ادمی (ببخشید)ادم رو به اینجور مکانها تنزل میده نه.من به شخصه مخالف این موضوعم که تمام انسانها یکرنگ و برابر خلق شدن. تو دنیا چندتا بازیکن مثل مسی و پله وجود داشته؟ چندتا وزنه بردار مثل حسین رضازاده وجود داشته؟ چندتا بوکسور مثل محمد علی کلی و تایسون وجود داشته؟ انسانی وجود داره که هوشش به قدری قویه که یه صفحه جزوه درسی رو یکبار روزنامه وار میخونه و میره 20 میشه در مقابل فردی هم با سطح هوش افتضاح وجود داره که همون یه صفحه رو 3 بار میخونه و نمره اش تک میشه.اینا برابر نیستن. بیخیال.یه بار راجع به این مسائل تو یه تاپیک صحبت کردیم. بی فایده ست. 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ قبول ندارم به شخصه میگم هر انسانی در نوع خودش متفاوت هستش ولی در استعداد های نهفته ای که داره و اگه تشخیص بده و اونو تقویت بکنه برترین میشه ولی خوب عدم شناخت استعدادهای خود و تنبلی و عدم پشتکار ادمی ور تنزل میده 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ به این فتوا ها (یا بهتر چرندیات مزخرف) فقط باید خندید!!! 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ جدا از بحث تاپیک، بحث درباره خالق ب شدت سهمگین ه. چرا ک اول باید ثابت کرد خدایی هست. (ب قول مکانیک کوانتومی ها " بیشتر می توان گفت چیی هست تا بتوان گفت هیچ چیز نیست !) و بعد ثابت کرد خدا خالق است ( یا انتزاعی از خالق یا اختیار داده ب خالق و مسئله شرک و شریک ) و بعد اینکه عدالت چیست. ( تفاوت یا استعداد؟ یکسانی یا اختلاف؟ ) و غیره و غیره . شایسته حضرت حق نیست ک ظالمانه ب مسئله وجودی و کیفیت وجود نگاه کنیم البته هر عضوی در این تماشاخانه گیتی نقشی ب عهده داره و اصولا بودن "بد" هست ک " خوب" رو نمایان می کنه و ماهیت می بخشه اما ما با مثلث بحث برانگیز علم از پیش خدا _ جبر _ اختیار مواجه هستیم. کاش بیشتر میشد فضولی کنیم در گیتی 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ قبول ندارم به شخصه میگم هر انسانی در نوع خودش متفاوت هستش ولی در استعداد های نهفته ای که داره و اگه تشخیص بده و اونو تقویت بکنه برترین میشه ولی خوب عدم شناخت استعدادهای خود و تنبلی و عدم پشتکار ادمی ور تنزل میده منم حرف شما رو قبول ندارم بنا به دلایلی: خب یه عده به دلیل مشکلات ارثی و ژنتیکی تنبل هستند و یا مریضی روانی(که باز یا نهفته در کودکی است یا ارثی) دارند و اصلا نمی تونند پشتکار داشته باشند یک بچه در سن 7 سالگی سرطان یا دیابت(ارثی) میگیره و می میره و اصلا فرصتی براش پیش نمی آد جدا از بحث تاپیک، بحث درباره خالق ب شدت سهمگین ه.چرا ک اول باید ثابت کرد خدایی هست. (ب قول مکانیک کوانتومی ها " بیشتر می توان گفت چیی هست تا بتوان گفت هیچ چیز نیست !) و بعد ثابت کرد خدا خالق است ( یا انتزاعی از خالق یا اختیار داده ب خالق و مسئله شرک و شریک ) و بعد اینکه عدالت چیست. ( تفاوت یا استعداد؟ یکسانی یا اختلاف؟ ) و غیره و غیره . شایسته حضرت حق نیست ک ظالمانه ب مسئله وجودی و کیفیت وجود نگاه کنیم البته هر عضوی در این تماشاخانه گیتی نقشی ب عهده داره و اصولا بودن "بد" هست ک " خوب" رو نمایان می کنه و ماهیت می بخشه اما ما با مثلث بحث برانگیز علم از پیش خدا _ جبر _ اختیار مواجه هستیم. کاش بیشتر میشد فضولی کنیم در گیتی با شما موافقم البته داستان شر و این حرف ها هم می آد خالق زیر مجموعه ی خدا هست خود تعریف خدا خالق بودن رو در خودش داره خب چون دو مورد اول رو اثبات نشده پس کار تمومه نباید بحث کرد؟ اینجوری تمام بحث ها به این صورت تموم میشن خب اول ثابت کن خالق رو _ نمیشه با قلبت حس کن_ قلب چیه منطق بریز وسط _خدا حس میشه فراتر از منطقه (البته همه این رو نمی گن ولی کسایی که می خوان با برهان علیت اثبات کنند و می بینن نمیشه می گن )و... البته این موارد تناقض جای بحث دارند مثلا همین مورد که من قبلا بهش اشاره کردم"برهان اراده آزاد(اختیار)" و شما بدون اینکه موضوع رو درست مطالعه کنید فکر کنم فرمودید تصورات و تناقضات ذهن فرد(حالا دقیقش یادم نی یه چیزی تو این مایه ها) چی میگی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ یه چند وقت دیگه داعش فتوا میده هر کس داعشی نباشد خر است!!! :| 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خب،اصلا روزه باطل چی می شود؟روزه چیست؟ازقدیم می گفتند روزه می گیرندتابتوان فهمیدگرسنگان چی می کشن(اولابه لطف ...........همه گرسنه اندبه غیرازیه سری) گردوغبارهم جزءخوراکیه؟ فوایدروزه برترندیامضرات آن؟ این کم آبی دراثرروزه چیکارمی کند؟ یک کارگررافرض کنیدبرای مثال همین کارگران شهرداری که درگرما کارمی کنند (فیزیکی)همتون می دانیدکارفیزیکی چکارمی کند\س چگونه برای اویانانوایی که تواون گرمای جلوی تنورنان می \زدروزه واجبه واگرنگیرندمیرندتوی جهنم؟راستی جهنم کجاست؟ بمامی گفتندیک قطره اب حمیم لازمه تاتمام زمین بوی لجن بگیره ولی این حمیم کجاست ؟ منهم با آقاناصرموافقم . می بینیم بازهم باابزاری به نام مذهب مردم رادارندکنترل می کنند تفاوت جهان اول باجهان ۰ همینه عقایدپوچ بحث خداشد. من ،حتماشماهم خیلی دراین باره که خداچیست؟ازچه کسی زایده شده یاپدرومادراوکیست؟قبل ازخداچه کسی بوده؟خداچگونه آفریده شده؟... درپاسخ می گفتندسوره قلهوالله.. لم یلد و لم یولد کوهها به عنوان میخند؟درسته ولی درآخرمی شودخدارااحساس کردانگاریه چیزی هست !!!!!!!!!!!!!!!!! یابقول بعضی ها فردی می تواند باانژی مثبتی که طرف فرددیگرمی فرستد(همون آرزوی ازته دل)کسی رابه موفقیت برساند. 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای من به شخصه ، انحراف و استفاده ابزاری گروهی از دین و مذهب خللی در خدا باور بودنم ایجاد نمیکنه ... همون مثال ساعت و ساعت ساز اگه اشتباه نکنم در قرن 17 ام رواج پیدا کرده بود ... آفرینش با این عظمت مسلما خالقی هم داره ... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ منم حرف شما رو قبول ندارم بنا به دلایلی:خب یه عده به دلیل مشکلات ارثی و ژنتیکی تنبل هستند و یا مریضی روانی(که باز یا نهفته در کودکی است یا ارثی) دارند و اصلا نمی تونند پشتکار داشته باشند یک بچه در سن 7 سالگی سرطان یا دیابت(ارثی) میگیره و می میره و اصلا فرصتی براش پیش نمی آد با شما موافقم البته داستان شر و این حرف ها هم می آد خالق زیر مجموعه ی خدا هست خود تعریف خدا خالق بودن رو در خودش داره خب چون دو مورد اول رو اثبات نشده پس کار تمومه نباید بحث کرد؟ اینجوری تمام بحث ها به این صورت تموم میشن خب اول ثابت کن خالق رو _ نمیشه با قلبت حس کن_ قلب چیه منطق بریز وسط _خدا حس میشه فراتر از منطقه (البته همه این رو نمی گن ولی کسایی که می خوان با برهان علیت اثبات کنند و می بینن نمیشه می گن )و... البته این موارد تناقض مثلا همین مورد که من قبلا بهش اشاره کردم"برهان اراده آزاد(اختیار)" و شما بدون اینکه موضوع رو درست مطالعه کنید فکر کنم فرمودید تصورات و تناقضات ذهن فرد(حالا دقیقش یادم نی یه چیزی تو این مایه ها) چی میگی؟ تو جامعه چند درصدن اونا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خب،اصلا روزه باطل چی می شود؟روزه چیست؟ازقدیم می گفتند روزه می گیرندتابتوان فهمیدگرسنگان چی می کشن(اولابه لطف ...........همه گرسنه اندبه غیرازیه سری)گردوغبارهم جزءخوراکیه؟ فوایدروزه برترندیامضرات آن؟ این کم آبی دراثرروزه چیکارمی کند؟ یک کارگررافرض کنیدبرای مثال همین کارگران شهرداری که درگرما کارمی کنند (فیزیکی)همتون می دانیدکارفیزیکی چکارمی کند\س چگونه برای اویانانوایی که تواون گرمای جلوی تنورنان می \زدروزه واجبه واگرنگیرندمیرندتوی جهنم؟راستی جهنم کجاست؟ بمامی گفتندیک قطره اب حمیم لازمه تاتمام زمین بوی لجن بگیره ولی این حمیم کجاست ؟ منهم با آقاناصرموافقم . می بینیم بازهم باابزاری به نام مذهب مردم رادارندکنترل می کنند تفاوت جهان اول باجهان ۰ همینه عقایدپوچ بحث خداشد. من ،حتماشماهم خیلی دراین باره که خداچیست؟ازچه کسی زایده شده یاپدرومادراوکیست؟قبل ازخداچه کسی بوده؟خداچگونه آفریده شده؟... درپاسخ می گفتندسوره قلهوالله.. لم یلد و لم یولد کوهها به عنوان میخند؟درسته ولی درآخرمی شودخدارااحساس کردانگاریه چیزی هست !!!!!!!!!!!!!!!!! یابقول بعضی ها فردی می تواند باانژی مثبتی که طرف فرددیگرمی فرستد(همون آرزوی ازته دل)کسی رابه موفقیت برساند. در مورد روزه قبول ندارم که گرسنگی میکشیم تا بفهمیم که گرسنه چی میکشه پول رنگارنگ افطاری رو جمع کنیم یه ماه بدیم به به یکی گرسنه گی نمیکشه گرسنگی ما چه دردی ازونو دوا میکنه بحث روزه یه ارتباطه یجور امتحان برای خودمونه برای اراده و همینطور سلامتی بدن که لازمه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ در مورد روزه قبول ندارم که گرسنگی میکشیم تا بفهمیم که گرسنه چی میکشه پول رنگارنگ افطاری رو جمع کنیم یه ماه بدیم به به یکی گرسنه گی نمیکشه گرسنگی ما چه دردی ازونو دوا میکنه بحث روزه یه ارتباطه یجور امتحان برای خودمونه برای اراده و همینطور سلامتی بدن که لازمه درسته،منم قبول ندارم ولی این افکاری که به مامی خورانند. بازهم درسته بایدباکمک همدردی کردنه گشنه باشیم چون اون گوشنشه. ولی صحبت آخرچرااین ارتباط وامتحانرایجوردیگه عمل نکنیم .باکمک به دیگران ،برای مثال کسانی که یک مکانی راتاسیس می کنندو 4 تاجوان رامی زارندسرکاریاافرادی که دستگاهی اختراع یادارویی درست می کنندتاجانی رانجات دهند. چگونه است.آیاارزش روزه بیشتره یااین افراد من می گم عمل بهترتاگشنگی الکی. بدن به یک حدی اب احتیاج دارد ولی اگراین آب طی روزبه انسان نرسدچی می شود؟آزکدام قسمت بدن کم می شود؟آیاباعث می شودمغزخشک شود؟چراسربعضی ازافراددردمی گیرد؟چرابعضی هاسرشون گیجج می رود؟چرابعضی هابی حال می شوند؟و... حتی من شنیدم بعضی ازکارفرمایان به ویزیتورهامی گفتندنگیرید خب چون بازده کاریشون میادپایین؟ ولی اراده راقبول دارم هرچنداونم می شه باروشی دیگه اینکارراکرد. ولی یه خواهش هم دارم ازهرکس این مطلب رامی خواندمتعصفانه بعضی ازماها فقط ادعاداریم روشن فکریم می رویم جلوی همه یاجلوی فردروزه دارکه تشنه گشنه هست می خوریم لطفارعایت کنیدمثلا مامی خواهیم بگیم روشن فکریم وقبول نداریم خب که چی اونهم اعتقاداتی داره خوب نیست اینکارها ازشونهم که بپرسی میگن دموکراسی هست بله ولی رعایت هم رابایدکرد.مانواندیشیان هستیم پس بیایم تفکرخوبه نوعی داشته باشیم. چقدحرف زدم نه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای من به شخصه ، انحراف و استفاده ابزاری گروهی از دین و مذهب خللی در خدا باور بودنم ایجاد نمیکنه ... همون مثال ساعت و ساعت ساز اگه اشتباه نکنم در قرن 17 ام رواج پیدا کرده بود ... آفرینش با این عظمت مسلما خالقی هم داره ... کاملادرسته خالقی دارد ولی این خالق چگونه بوجودآمد؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ به این فتوا ها (یا بهتر چرندیات مزخرف) فقط باید خندید!!! ولی بایدیچیزی هم درنظربگیریم همین خندیدنهاباعث شده کسانی اجازه بخودشون بدندهمچون کارای کنندبعدشم یه ذره نفس بکش بعدش دوباره بخند:yes: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تو جامعه چند درصدن اونا؟؟ وقتی از لفظ همه استفاده می کنید نباید هیچ مثال نقضی وجود داشته باشه و اگر بحث یکی خدا و این حرفا باشه خدا هم به خاطر مطلق بودنش باز نباید مثال نقض داشته باشه و ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده