Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ موزه ای رنگارنگ در تونس این موزه ی طبیعی و رنگارنگ توسط چندین هنرمند به وجود آمده است. 150 هنرمند از 30 کشور جهان با نقاشیهای خیابانی خود به دیوارهای روستایی در تونس جان دوباره بخشیدند. موسسهای فرانسویالاصل با دعوت از 150 هنرمند از 30 ملیت مختلف، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را به یک موزهی وسیع و رنگارنگ تبدیل کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزیره زیبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزیره رنگارنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موزه رنگارنگ در تونس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هنرمندان خلاق درها و دیوارهای این روستا را با هنر خیابانی خود مزین کردند. «ال سعید» هنرمندی فرانسوی که والدینی تونسی دارد، دربارهی حضور در این پروژه، گفت: این ایده را مبتکرانه دیدم و نتوانستم نه بگویم. بهعنوان هنرمندی تونسی، فکر میکنم حمایت از چنین خلاقیتهایی وظیفهام است. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، «جربة» بزرگترین جزیره در شمال آفریقا و منزلگاه «الغریبه» قدیمیترین کنیسهی جهان است. پیش از بمبگذاری سال 2002 در این کنیسه، «جربة» یکی از مهمترین مقاصد گردشگری منطقه بهشمار میرفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزیره زیبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزیره “جربة” در تونس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس های جزیره “جربة” در تونس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موزه ی زیبا و رنگارنگ در تونس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام «جورج لوکاس» قسمت چهارم مجموعه فیلمهای «جنگ ستارگان» خود را سال 1977 در این منطقه فیلمبرداری کرد. 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ معرکه ست! نقاشیای دیواری رو دیده بودم اما اینجا خیلی زنده و نو هستن. ممنونیممم:wavesmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ معرکه ست! نقاشیای دیواری رو دیده بودم اما اینجا خیلی زنده و نو هستن. ممنونیممم:wavesmile: بله من هم موافقم.....زیبایی خواستی ب اون محیطهای مخروبه داده......ارتباط موضوعیه خوبی برقرار کردند....... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده