Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ خنده بازار :ws28::ws28: سری اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسرم اون چهارتا سیم که آویزونه رو میبینی +آره -خب دوتاشو بردار +برداشتم -چیزی حس نمیکنی +نه -حالت خوبه +آره -خب پس به اون دوتای دیگه اصلا دس نزن برق داره! (منو بابام موقع تعمیر برق خونه) بهزیستی از کدوم طرفه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختره ۱۱ سالشه پست گذاشته : سال ها با تــــــــــــــــــــــــو خاطره داشتم ولی افسوس که زمونه از هم جدامون کرد ..!! . . . . فکر کنم منظورش با مای بیبی بوده….!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺧﯿﻠﯽ ﻓﮑﺮﻣﻮ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺮﺩﻩ . . خدایشً ﺍﻣﯿﺪِ ﺍﻳﻦ ﻛﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺟﻮﻭﻧﺎﺱ؟؟ ! ﯾﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﺷﻮﺧﯽ ﻣﯿﻜﻨﻦ؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختره پست گذاشته : هر پسری وارد زندگیم میشه اونی نیست که میخوام . . پسره کامنت گذاشته : باز درد تو خوبه من هردختری رو تو خیابون میبینم لامصب همونیه که میخوام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این پسرایی که میگن با سربازی رفتن دو سال عمرمونو تلف میکنیم . . . انگار تا قبل سربازی در کتابخانه کنگره آمریکا مشغول پژوهش بودن ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراحل زندگی شکسپیر شکس نوزاد شکس نونهال شکس نوجوان شکس جوان شکس میانسال شکس پیر خب دیگه اگه کاری ندارید من برم شریف سمینار دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگم حیف شد با اینکه امریکای شمالی و جنوبی داریم . . . امریکای رضوی نداریم! همیشه حق مشهدیا رو میخورن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ر کسی با تو نامهربانی کرد با او مهربان باش اگر بی وفایی دیدی وفا دار باش دروغ شنیدی تو راستگو باش اگر بدی کرد خوبی کن با دشمنت دوستی کن . . . همینطور اسکل وار ادامه بده تا منهدم شی به امید خدااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیشب سرسفره بابام میگه همتون شناسنامه هاتونو بیارین، ماهم باخوشحالی شناسنامه هامونو آوردیم فکرکردیم میخواد مال ومنالی به ناممون بزنه، یه دفعه گفت ازفردا طرح زوج و فرد توی خونه اجرا میشه، گفتیم یعنی چه؟ گفت اونایی که دورقم اول شناسنامشون زوجه روز زوج بقیه هم روزای فرد میتونن بیان سر سفره غذا بخورن روزای جمعه رو هم یوم الشک اعلام میکنم و همه با هم روزه میگیریم روحانی مچکریم,شیب ملایم … برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یارو نشسته بود لب دریا گفت: خدایا… یا بُکشَم یا کمکم کن…! یک دفعه موج بزرگی میاد سمتش فرار میکنه… میگه: . نگا نگا واسه کشتن چه زرنگه…! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از افتخارات دوران ابتدایی من اینه که مبصر کلاس بودم . . وقتی کسی درس نمره کم میگرفت معلم به من میگفت :ببرش دفتر بگو که درس نخونده… . . اون لحضه حس پلیس بین المللو داشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ورود خانومها که به استادیوم آزاد شه شعارها باید به این صورت بشه: . داور محترمى که مادر گرامیتان شرایط مناسبى ندارد لطفن دقت کن عسیسم…!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به سلامتیه مادری که… . . . از آرایشگاه برگشت دید ابروهای پسرش قشنگ تر از ابروهای خودشه بغض کرد ولی چیزی نگفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توجه توجه تور شراب گیری شیراز همراه با موزیک زنده در تخت جمشید جشنواره بانوی ایرانی در پاسارگاد و همچنین شب شعر و رقص حافظیه همه و همه با پرواز هما و اقامت سه شب و چهار روز در هتل هما فقط 1500 ریال . . . مهلت ثبت نام ١٠ دیماه 1356 حیف که کمی دیر خبردار شدیم… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین بچه جون , خوب گوش کن به ارواح حدم نیستی در جدم : نه نه به جداح ارحم نیستی در حدم لامصبا هولم نکنید بلدم به ارواح جدت نیستم در حدت غلط کردم آقا خیلی سخته کمرم رگ به رگ شد ولی من شاخم گفته باشم .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرد : زن تو بازم رفتی سه دست لباس با هم خریدی آخه نمیگی من این همه پول رو از کجا بیارم ؟!! . . . زن : نه … مگه من فضولم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آب دوغ خیار چیست؟ فست فود مخصوص ایرانیا در فصل تابستان که از نظر خاصیت با خاویار برابری میکند و اغلب هر سه روز یکبار آنرا تهیه و صرف میکنند و اهل منزل پس از خوردن آن با گفتن جمله (ای خدا ترکیدیم ) از خدا تشکر میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﮐﺎﺵ ﻣﻨﻮﯼ ﮐﺎﻓﻪﻫﺎ ﻋﮑﺲ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﻢ ﭼﯽ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﯿﺪﯾﻢ . . . ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﯾﻪ dyjxkrqgblp ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻪ ﻟﯿﻮﺍﻧﺶ !!. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیروز برام خواستگار اومده بود بابام گفت درس میخونی یاشوهرت بدیم !! منم گفتم هرچی میخونم یادنمیگیرم!!، . . بنظر شما مفهوم خوب رسوندم!!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺧﺪﺍﺑﯿﺎﻣﺮﺯﻩ یه ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﺎ ﻫﻢ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﯾﻢ ﺍﻻﻥ ﮐﺘﺎﺏ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ … ﺣﺘﯽ … . . . ﭘﺴﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﯼ سه ﺧﻂ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﺨﻮﻧﯿﻢ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیروز داشتم میرفتم کلاس یه پسره یدفعه داد زد خانوم افتاد افتاد بأ تعجب زمینو نیگا کردم گفتم چی؟؟ . . . برگشته میگه مهرت به دلم ینی مونده بودم چی بگما مزاحمه خلاقه من دارم؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از معلم ها تعریف میکرد: سالها پیش معلم یه روستا بودم یکبار که به بچه ها گفتم برای روز معلم انشا بنوسین یکیشون نوشته بود : درآن سرمایی که سگ از خانه ی خود بیرون نمی آید معلم ما به مدرسه می آید!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا فکر کنین واسه دوس دخترتون شارژ خریدین خسیسا، ابرو مارو بردین.. اه !! . . . . ( رئیس بانک ملی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مغز جالبترین عضو بدنه . . از زمان تولد تا موقع مرگ کار میکنه به جز سر امتحان و خطبه عقد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راز خود را به یک زن لال بگویید تا به اذن پروردگار شفا پیدا کند! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترجیح میدم تنها باشم و افسوس بخورم … تا این اینکه افسوس باشم و تنها بخورم . . . . اِع اشتباه شد! صبر کنید ^_^ ترجیح میدم تنهایی افسوس بخورم تا این که افسوسو تنهایی بخورم؟!؟ فک کنم بازم نشد خلاصه بدونین یه ترجیحی میدم!! بهم اعتماد کنید!.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺁﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﭘﺎﯼ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﻮ ، ﻭﺍﯾﺒﺮﻭ , ﻭﺍﺗﺲ ﺁﭘﻮ، ﻻﻳﻨﻪ , ﻣﺮﯾﻀﻪ , ﻣﺮﯾﺾ . . ﻭ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﺑﺮ ﺁﺩﻡ ﻣﺮﯾﺾ ﻭﺍﺟﺐ ﻧﯿﺴﺖ ! ﻭﺍﻟﺳﻼﻡ ﺍﻳﻨﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﺗﻜﻠﻴﻔﻤﻮن ﺍﺯ ﺍﻻﻥ ﺭﻭﺷﻦ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر چه را برای خود نمی پسندی . بکن تو پاچه ی دیگران . اینجا ایران است! صدای جمهوری اسلامی! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه زمانی مشکل مسلمونا “خوارج” بودن یعنی اونایی که از دین خارج شدن… . . الان مشکل “دواخل” هستند… اونایی که زیادی رفتن تو دین و در نمیان !!!!! و فکر میکنند جای خدا باید برای همه تصمیم بگیرند !!!! ( البته این ظاهر داستانه باطنش رو بری میبنی اینا هموشون نگران ثروت و قدرتشونن هموشن مولتی میلیاردرن) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻫﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﭘﻨﺞ ﻧﻔﺮﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯿﮕﺬﺭﺍﻧﺪ . ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺤﺎﺻﺮﻩ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻮﻓﻖ و بیست ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread146102.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده