رفتن به مطلب

اخبار اجتماعی ، فرهنگی ، دیدنیها و جنجالهای روز

Mahnaazz

ارسال های توصیه شده

[h=3]اخبار اجتماعی ، فرهنگی ، دیدنیها و جنجالهای روز[/h]

توافق نهایی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با ما چه کردی تلویزیون

یک روزنامه سراسری در صفحه اول خود با انتشار کاریکاتور و تیتر "با ما چه کردی تلویزیون" نوشت: شیوه پخش مستقیم بازی والیبال ایران و لهستان تماشاگران را تا مرز فروپاشی عصبی پیش برد.

افتضاح یا غافلگیری دیپلماتیک

میزبانی لاریجانی از یک هیات اروپایی و جنجال های پوشش بانوی اروپایی

اختلاف فرهنگی ایران اسلامی و جهان غرب همیشه محلی برای انتقادات دو سویه است چه آنانی که به پوشش رسمی ایران تن میدهند و چه آنانی که قصد دارند نظر دو طرف را اجابت کرده باشد

این خانم قریب به یقین چنین نظری داشته

عکس دیپلمات ساپورت‌ پوش در دست رسایی

می بینی حاجی!!!

میبینی چطور آرمان های امام رو به سخره میگیرن!!!

دِ میگم میبینی یا نه

اسید پاشی نیکی کریمی

عبدالله اسکندری چهره‌پرداز تلویزیون عکسی از نیکی کریمی با گریم وحشتناکی را صفحه ایسنتاگرامش به اشتراک گذاشت.

مجوز عجیب ارشاد برای برگزاری جشن صعود سیاه‌جامگان

مدیران سیاه‌جامگان در نظر داشتن جشن بزرگی به مناسبت صعود به لیگ برتر با حضور مردم مشهد در سالن ۴هزار نفری بهشتی برگزار کند، اما وقتی به اداره ارشاد مشهد درخواست مجوز دادند، در پاسخ به نامه‌شان عنوان شد که آن‌ها فقط می‌توانند برای خانواده بازیکنان‌شان جشن بگیرند، نه همه‌ی مردم!

به همین دلیل هم سیاه‌جامگانی‌ها از برگزاری جشن منصرف شدند

لحظه رهایی

در این عکس‌ها زنانی که از دست داعش رها شده اند، پوششی که داعش آنان را مجبور کرده بود به سر کنند، با خوشحالی کنار می اندازند.

واکنش بهنوش بختیاری به یک امر به معروف

در صفحه اینستاگرام خود نوشت: من همیشه رنگی میپوشم چون معتقدم رنگ شاد به انسان نیروی مثبت میده..با زننده پوشی مخالفم..اما حجابم یک حجاب معمولیه..مسلمانم ومثل خیلی از شما اعتقادم تو یه چیزایی قوی وتو یه چیزایی معمولیه..البته دلایل خودمو دارم که بنا به عرف جامعه گفتنش درین فضا غیر منطقیه..نه ازروی ترس..چون من فقط از خدا میترسم وبس..درین مدت خیلیا فاز گشت ارشاد درین محیط گرفتن..به بهانه امربه معروف بی ادبی ها کردن..به اندازه عقده ها ازار کلامی رساندن..وچون من دختر بختیاریم اصولا وقتی کسی ازبالا نگام میکنه لج میکنم و امکان نداره به نصیحت توخالیش گوش بدم..اما وقتی این کامنت رو دیدم با تمام وجود به این فکر کردم که حتماً مشکل از من بوده که شخصی با این حجم ادب و شخصیت ازم درخواست کردن که حجاب بهتری داشته باشم..آدمی که اگه ببینمش به دلیل شعورش ..ایمان واقعیش..تربیت واصالتش..نه به دلیل تعریفش از من..بلکه به دلیل لحن پراز ادبشون..که اگه میخوای انتقادیراز شخصی بکنی انقدرنرم ودرست بگی که اون فرد تحت تاثیر قرار بگیره..سرتاپاشو گل بارون میکنم..وبه احترام این شخص که زیباترین کامنتو راجع به حجاب من گذاشته وبه حرمت خدای عزیزی که این شخص میپرسته..سعی میکنم دقت بیشتری بر پوششم داشته باشم..وبا جان ودل دست ایشونو میبوسم. .نوکرشم هستم..این یعنی مومن واقعی..خیلی ممنونتم عزیزم

آبتنی آقای سرمربی

سرمربی استقلال که سرنوشتش برای فصل بعد معلوم نیست، این روزها فارغ از دنیای فوتبال به استراحت مشغول است.

داماد، پسر و نوه آیت الله خامنه ای

در این تصویر از راست به چپ، مصباح باقری - استاد دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق - فرزند آیت‌الله باقری کنی و برادرزاده آیت‌الله مهدوی کنی داماد رهبر انقلاب، سیدمیثم خامنه‌ای و فرزند وی دیده می‌شود.

آرامگاه مهاتما گاندی رهبر استقلال هند

نماد کلید بین المللی شد

یکی از احزاب اسلامگرای ترکیه، از نماد کلید برای آرم و پرچم خود استفاده نموده است که شباهت فراوانی با نماد انتخاباتی دکتر روحانی دارد.

کفگیر توی گلو

یک زن ۳۱ ساله مشغول پختن غذایی تازه بود که احساس کرد،‌ به مواد اولیه غذا آلرژی دارد و گلویش دارد باد می‌کند.او ابتدا تلاش کرد با انگشت گلویش را باز کند؛ بعد از ۳ تا �چاپ استیک� (چوب غذاخوری چینی) استفاده کرد و آخر سر تصمیم گرفت از دسته کفگیر فلزی که حدود ۳۰ سانتی متر ارتفاع دارد، کمک بگیرد. این زن چینی آنقدر ترسیده بود که کفگیر را توی گلوی خودش فرو کرد اما بعد کفگیر گیر کرد و نتوانست آن را خارج کند و برای نفس کشیدن به مشکل خورد. وقتی او را به بیمارستان کانگهوآ در جنوب چین رساندند، پزشکان ناچار شدند ۲۰ سانتی‌متر از مری او را که شدیداً آسیب دیده بود و قابل ترمیم نبود، ببرند.

در حاشیه احتمال تصویب ورود بانوان به ورزشگاه ها

بعد از تفکر داعشی حالا انگشتر و نشانه های داعش

یکی از کاربران شبکه های اجتماعی نوشت: امروز صبح برای خرید انگشتر به نقره فروشی شهرمان رفتم و با کمال تعجب دیدم انگشتری با طرح پرچم داعش و نقره ساخت ترکیه در ویترین است!!! از فروشنده خواستم انگشتر را بیاورد و از ان عکس گرفتم به بهانه نشان دادن به دوستانم.

هم نشینی با مرد خرداد

بهنوش طباطبایی با انتشار عکس زیر نوشت: شروع انرژی بخش هفته ،در هم نشینی با مردی که خرداد به نامش گره خورده است.

ایرادهای بنی اسرائیلی منتقدین هسته ای

کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران: رفع تحریم ها برای ایران سازنده نیست؛ با این کار کالاهای لوکس وارد کشور می شود وی انقلاب اسلامی را رهایی بخش و نجات دهنده کشور از اسارت توصیف کرد و گفت: شکسته شدن تحریم‌های بیرونی و ایجاد تحریم‌های داخلی ذلت بیشتری برای کشور دارد، جنگ برای ما یک نعمت بود و تحریم‌ها نیز یک نعمت برای ما محسوب می‌شود، متأسفانه رفع تحریم ها نه تنها سازنده نیست بلکه موجب افزایش اسراف و اشرافی گری و ورود اجناس و کالاهای لوکس به داخل کشور می شود.

گاف صداوسیما در سانسور والیبال؛ گزارشگر صحنه آهسته را گزارش کرد!

مسابقه در ست های سوم و چهارم به قدری صحنه آهسته داشت که محتشمیان گزارشگر بازی خودش هم نمی دانست دقیقا چه صحنه ای را گزارش می کند.

بدحجابی واژه ساخته شده ایرانی ها بهانه ای است تا هر از گاهی برای جلب توجه یا کتمان مشکلات و نابسامانی های دیگر رونمایی شود

سایت بلاغ مازندران با انتشار این تصاویر از بی حجابی گردشگران چشمه باداب سورت مازندران گلایه کرد و نوشت: این روزها غریبگی بومیان چشمه آب معدنی سورت در پی ورود گردشگرانی که این مکان را منطقه آزاد و لاقید گردشگری می‌دانند، مسئله‌ای زجرآور است که بومیان را از این چشمه و عادت‌های درمانی که نسبت به این چشمه داشتند، دور کرده است.

عکس عاشقانه داعش برای ترغیب به ازدواج

شکار بنتلی انگلیسی در تهران

اسید حیوانى

میگن نوشابه انرژى زا (ردبول RedBull) حاوى ٠،۴٪ اسید حیوانى میباشد که معمولاً این اسید از خون، گرده و اسپرم حیوانات چون خوک، و گاو بدست میاید که مطلقاً حرام بوده و باعث سایر مریضى ها میشود.

پفک خوراندن به بز/اطراف تهران

نصب کولرآبی روی وسایل نقلیه، پدیده جدید امسال!

جشن تولد دوقلوهای دوست داشتنی آرش

کودکان دهه ۶۰ و بازی در سنگرهایی که در شهر بود

حیوانی عجیب، داخل تنه درخت

• Like 2
لینک به دیدگاه

ایرادهای بنی اسرائیلی منتقدین هسته ای

کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران: رفع تحریم ها برای ایران سازنده نیست؛ با این کار کالاهای لوکس وارد کشور می شود وی انقلاب اسلامی را رهایی بخش و نجات دهنده کشور از اسارت توصیف کرد و گفت: شکسته شدن تحریم‌های بیرونی و ایجاد تحریم‌های داخلی ذلت بیشتری برای کشور دارد، جنگ برای ما یک نعمت بود و تحریم‌ها نیز یک نعمت برای ما محسوب می‌شود، متأسفانه رفع تحریم ها نه تنها سازنده نیست بلکه موجب افزایش اسراف و اشرافی گری و ورود اجناس و کالاهای لوکس به داخل کشور می شود.

نفسش از جای گرم بلند میشه... لااله الاالله :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...