helen66 435 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ خرداد، ۱۳۹۴ با سلام میخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ خرداد، ۱۳۹۴ helen۶۶ گفته است: با سلاممیخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end سلام چرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۴ Imaaan گفته است: سلامچرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. فرقی نداره بازم اعداد بزرگتر از 1 تولید میشه! لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۴ Imaaan گفته است: سلامچرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. فرقی نداره بازم اعداد بزرگتر از 1 تولید میشه! لینک به دیدگاه
blueneil 18 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر، ۱۳۹۴ helen۶۶ گفته است: با سلاممیخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end به جز if با این دستور هم میتونید اینکارو امتحان کنید: socinitial(socinitial>1)=1; 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده