fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ تا حالا فک کردیم چقد با خودمون صادق هستیم؟ میدونی بن بست زندگیت کجاست؟ همونجائی که صداقت درون توش گم شده. بن بست زندگی ت کجاست؟ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ شلام اول من بگم بن بست زندگیم جایی هستش که نخندم و نامید شم از لطف خدا با تشکر 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ نمیتونم فردا هامو بدست خودم بسازم. بن بست من بی برنامه گی دولته. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ .*.*.*.*در زندگی افرادی هستند که مثل قطار شهربازی هستند، از بودن با آنها لذت میبری ولی با آنها به جایی نمیرسی .*.*.*.* 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شلاماول من بگم بن بست زندگیم جایی هستش که نخندم و نامید شم از لطف خدا با تشکر مگه از لطف خدا هم میشه ناامید شد ؟ 1 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ منم همیشه این حسو دارم اینکه خدا یه جایی دستمو ول کنه اونوقته که به بن بست میرسم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ منم همیشه این حسو دارم اینکه خدا یه جایی دستمو ول کنه اونوقته که به بن بست میرسم با خدا دست بدی اوضاع همونه که گفتی . براش دل بده تا نگهت داره. دست دادن با خدا با دل دادن به خدا باهم فرق داره. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ مگه از لطف خدا هم میشه ناامید شد ؟ میشه که بهش میگن بن بست... لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ منم همیشه این حسو دارم اینکه خدا یه جایی دستمو ول کنه اونوقته که به بن بست میرسم اله جانینان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده