آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ راستی من چون نایب مدیرمون(مهندس سامیار220) هستم باید از طرف ایشون تبریک بگم تولدتون مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک شاد باشین همیشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ چقدر قدرشناس و با محبت.فکرمیکنم هرکسی این متنو خوند از ته دلش خوشحال شد. برای آرام جان آرزوی بهترین ها رو دارم (هرچند دقیقا نمیدونم افتخار آشنایی باهاشو داشتم یا نه ولی از تعاریف دوستان معلومه لایق بهترین هاست) ممنونم دوست خوبم لطف دارید شاید کم سعادتی من بوده گلم آخی امیرِ مهربان:hapydancsmil:زنده و سلامت باشی همیشه گلی پسر:hapydancsmil:تولدت مبارک آرامم:hapydancsmil: فداااااااای مهربون دختر سودی خانومی تولدت مبارک بانوی مهربون....هرجا هستی سلاااامت و شاد باشی... بهترینا رو از خدا برات میخوام.... سپاسگزارم دوست مهربونم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک خانوم دکتر!با شخصیتی که ازتون میشناسم مطمئنم بهترین ها مال شماست! خوش باشی ممنونم اقای فاطمی گرامی شما همیشه به من لطف داشتید هرچند که خیلی کم میادولی امیدوارم این تاپیک رو ببینه ، ازصمیم قلبم بهش تبریک میگم ،امیدوارم همیشه شاد باشه... و از امیر عزیز هم به خاطر معرفتش و استارت این تاپیک ممنونم. :icon_gol: ممنونم ستاره جان خیلی عزیزی اشکمو در آوردین وقتی این متنو خوندم یاد کسی بودم که درست مثل دوست شما، آرام خانوم زندگی منو عوض کرد و همیشه بهش مدیونم و در مقابلش شرمنده ام..... یک دوست فوق العاده هیچ وقت.. هیچ وقت از یاد آدم نمیره.. بیشتر از هر کسی این روزا به یادشم برای آرام خانم و بهترین دوست همه زندگیم آرزوی بهترین هارو دارم ♥ مرسی پری خانوم نازنین منم برای دوستتون ارزوی بهترینها رو دارم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم، ببخشید با تاخیر مرسی دوست عزیز.لطف کردی راستی من چون نایب مدیرمون(مهندس سامیار220) هستم باید از طرف ایشون تبریک بگمتولدتون مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید دست شما درد نکنه و مرسی بخاطر این همه مهربونیت:hapydancsmil: و خیلی هم ممنون از اقا سامیار گرامی تولدتون مبارک شاد باشین همیشه :hapydancsmil: مرسی دوست خوب و گرامی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده