Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ [TABLE=width: 750] [TR] [TD] فرهنگ مثبت را از خودمان شروع کنیم شماره 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 11 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ فرهنگ مثبت را از خودمان شروع کنیم شماره 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ فرهنگ مثبت را از خودمان شروع کنیم شماره 3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ چقد با خودمون کار داریم . اونایی که این تاپیک رو نمیبینن , چیکار باید بکنن؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اکثریت درست بود ولی بعضی هاش زیاده روی هست و موجب ماشینی شدن زندگی میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفاً بیایید از خودمان شروع کنیم 4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ضمن تشکرازشمابخاطر این پست زیبا. یه پیشنهادی دارم موضوعی ایجاد کنید به عنوان مثال اخلاقنامه نواندیشان کاربرا ازاین به بعد پست های اخلاقی شون رادرانجابزارن وسعی کنیم رفتارکنیم نه صرفا بخاطرپست کردن وامتیاز. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ ضمن تشکرازشمابخاطر این پست زیبا.یه پیشنهادی دارم موضوعی ایجاد کنید به عنوان مثال اخلاقنامه نواندیشان کاربرا ازاین به بعد پست های اخلاقی شون رادرانجابزارن وسعی کنیم رفتارکنیم نه صرفا بخاطرپست کردن وامتیاز. سپاس.... من برای امتیاز پست نمیذارم.....این موضوع رو پسندیدم و قرار دادم..... حالا هر کدوم از دوستان هم ک علاقه مند بودند....میتونن توی همین تاپیک مطالبی ک فرمودید رو قرار بدن..... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سپاس....من برای امتیاز پست نمیذارم.....این موضوع رو پسندیدم و قرار دادم..... حالا هر کدوم از دوستان هم ک علاقه مند بودند....میتونن توی همین تاپیک مطالبی ک فرمودید رو قرار بدن..... سلام خانم مهندس عزیز خب من توقع همچین حرفی راداشتم (گفتما پست کنم حتماشمامی گیدمن باشمابودم ) ((من برای امتیاز پست نمیذارم.....این موضوع رو پسندیدم و قرار دادم.....)) نه ، باشمانبودم کلی گفتم یکسریها هستند مطلب را 2 خط اول می خوانند و سپاس می کنند بعضی هاهم هستند درجو سپاس هاقرارمی گیرند(جوگیرمی شوند) وسپاس می کنندو.... من منظورم این بود که بیایم به این مطالب واقعا عمل کنیم . بازهم ببخشید. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خانم مهندس عزیزخب من توقع همچین حرفی راداشتم (گفتما پست کنم حتماشمامی گیدمن باشمابودم ) ((من برای امتیاز پست نمیذارم.....این موضوع رو پسندیدم و قرار دادم.....)) نه ، باشمانبودم کلی گفتم یکسریها هستند مطلب را 2 خط اول می خوانند و سپاس می کنند بعضی هاهم هستند درجو سپاس هاقرارمی گیرند(جوگیرمی شوند) وسپاس می کنندو.... من منظورم این بود که بیایم به این مطالب واقعا عمل کنیم . بازهم ببخشید. سلام....بزرگوارید....بله من هم موافقم با گفته هاتون.... سپاس 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده