sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اینم برای این میزام که آدم باید خوبی رو منتشر کنه ﻣﺮﺩﯼ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ 1070 ﮐﻮﺩﮎ ﺍﺳﺖ ♡❤ حتما نام فرش عظیم زاده را شنیده اید، " ﺍﺣـﺪ ﻋﻈﻴـﻢ ﺯﺍﺩﻩ "ﻣﻮﻟﺘـﻲ ﻣﻴﻠﻴـﺎﺭﺩﺭ ﺍﻳـﺮﺍﻧـﻲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﻦ 7 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﭘﺪﺭﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ ﻭ ﯾﺘﯿـــﻢ ﺷﺪ . ﺍﻭ به دلیل فقر نتوانست به مدرسه برود و از کودکی ﭘﺎﯼ دار ﻗﺎﻟﯽ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﺗﺎ ﺳﻦ 23 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻭ با ﺯﺟﺮ فراوان ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ. اما ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺗﺎﺟﺮ ﻓﺮﺵ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻫﺘﻞ ﺩﺭ ﺧﺎﻭﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ. "ﺍﺣﺪ " می گوید : 【ﻏﺼﻪ ﻳﺘﻴﻤﻲ ﭼﻮﻥ ﺑﺎﺭﻱ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺷﻢ ﺑﻮﺩ. (ﺑﻐﺾ ﻣﻲﻛﻨﺪ) ﻳﺘﻴﻢ ﻫﻴﭻﻛﺲ ﺭﺍ ﻧـــﺪﺍﺭﺩ ... یتیمی سخت است. بهترین ساعات عمر من زمانی است كه در خدمت یتیمان هستم. پول را برای چه میخواهیم؟ خدا به ما داده و ما هم باید به بقیه بدهیم. ما وسیله هستیم. باید بخشید و بیمنت و زیاد بخشید. 】 ☂ ﺍﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﯽ 1070 ﮐﻮﺩﮎ ﯾﺘﯿﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ 100 ﻧﻔﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﺪ. ☂ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪﺕ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ . ☂ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﺧﺘﺮ 50 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺟﻬﺎﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ☂ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﭘﺴﺮ 75 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻥ ☂ 600 ﻧﻔﺮ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺣﻘﻮﻕ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ 2 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﯿﺪﻫﺪ تا زندگی راحتی داشته باشند. ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷـــﺮﻑ ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺍﯾﻦ مرد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ آواز دهل از دور شنیدن خوش ست 1 لینک به دیدگاه
sigari 704 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ آواز دهل از دور شنیدن خوش ست قرار انتشار خوبی باشه, قرار به قضاوت نیست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ بااین آماروارقام چطوری ورشکست نمیشه؟ شعرم که بلده بگه! کلاهمونی که ساراافشارگفت. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ من از نزديك ايشونو ديدم.. ولي چيزي كه بايدباشن نيستن متاسفانه.. نبايد اينو ميگفتم.. ولي ادما بايد خوبيشون به غرور تبديل نشه.. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اینم برای این میزام که آدم باید خوبی رو منتشر کنه ﻣﺮﺩﯼ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ 1070 ﮐﻮﺩﮎ ﺍﺳﺖ ♡❤ حتما نام فرش عظیم زاده را شنیده اید، " ﺍﺣـﺪ ﻋﻈﻴـﻢ ﺯﺍﺩﻩ "ﻣﻮﻟﺘـﻲ ﻣﻴﻠﻴـﺎﺭﺩﺭ ﺍﻳـﺮﺍﻧـﻲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﻦ 7 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﭘﺪﺭﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ ﻭ ﯾﺘﯿـــﻢ ﺷﺪ . ﺍﻭ به دلیل فقر نتوانست به مدرسه برود و از کودکی ﭘﺎﯼ دار ﻗﺎﻟﯽ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﺗﺎ ﺳﻦ 23 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻭ با ﺯﺟﺮ فراوان ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ. اما ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺗﺎﺟﺮ ﻓﺮﺵ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻫﺘﻞ ﺩﺭ ﺧﺎﻭﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ. "ﺍﺣﺪ " می گوید : 【ﻏﺼﻪ ﻳﺘﻴﻤﻲ ﭼﻮﻥ ﺑﺎﺭﻱ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺷﻢ ﺑﻮﺩ. (ﺑﻐﺾ ﻣﻲﻛﻨﺪ) ﻳﺘﻴﻢ ﻫﻴﭻﻛﺲ ﺭﺍ ﻧـــﺪﺍﺭﺩ ... یتیمی سخت است. بهترین ساعات عمر من زمانی است كه در خدمت یتیمان هستم. پول را برای چه میخواهیم؟ خدا به ما داده و ما هم باید به بقیه بدهیم. ما وسیله هستیم. باید بخشید و بیمنت و زیاد بخشید. 】 ☂ ﺍﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﯽ 1070 ﮐﻮﺩﮎ ﯾﺘﯿﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ 100 ﻧﻔﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﺪ. ☂ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪﺕ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ . ☂ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﺧﺘﺮ 50 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺟﻬﺎﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ☂ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﭘﺴﺮ 75 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻥ ☂ 600 ﻧﻔﺮ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺣﻘﻮﻕ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ 2 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﯿﺪﻫﺪ تا زندگی راحتی داشته باشند. ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷـــﺮﻑ ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺍﯾﻦ مرد دمش گرم. به شرفش درود میفرستم و در برابرش تمام قد ادای احترام میکنم. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ من تمام كارافرينان و موفقين پايش رو ملاقات كردم.. وقابل تشويق و تمجيد هستن.. ولي يه سري از كارافرينا با غرورشون همه اون خوبيهاشونو از بين ميبرن.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده