saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] افشار بالاخره عکس دخترش را منتشر کرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهناز افشار با گذاشتن عکس دختر تازه متولد شده خود در اینستاگرامش از محبت های مردم نسبت به خود در این چند روز تشکر کرد. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ جالبه کنار عکسش اسمشو محو کردن ولی پایین اسمش هست:| منظور اون فرد چی بوده نمیدونم. و اینکه چرا باید انقدر زندگی بازیگران و هنرمندان برامون جالب باشه؟ 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ جالبه کنار عکسش اسمشو محو کردن ولی پایین اسمش هست:|منظور اون فرد چی بوده نمیدونم. و اینکه چرا باید انقدر زندگی بازیگران و هنرمندان برامون جالب باشه؟ جواب سوال اولت مهم نیست مهندس. جواب سوال دوم ت هم این ه براش مرده و زنده فرق نداره همش دنبال قهرمان میگرده نمیدونه که تنها توی آیینه باید دنبال قهرمان بگرده نمخام ب بازیگرا و یا طرفدار هاشون توهین کنم. خود من، مثلا کارهای پرویز پرستویی رو دوس دارم. اما همیشه برام جالب بوده وقتی از ی بازیگر سوال فلسفی پرسیده میشه و همه انتظار دارن جواب درست بده !! چون تو ی فیلم نقش استاد فلسفه رو داشته ! و یا حتی بدتر، چون زیباست (البته معنی زیبایی بیشتر ب جاذبه جنسی تعبیر می شه ) پس حتما خیلی چیز می دونه ! بگذریم. بگذریم. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یه چیزی بگم چرابایداسم ایناباشه خبر..اصلاچه ارزشی داره ...حالاایشون نه اصلاجنیفر لوپزخب به ماچه که بچه دارشده حالا درروزاینقدرانسان میمیرندوزنده می شن که چی؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده