eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : نرم افزار سینا 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ من چرا نمیتونم فعالش کنم ؟؟ تقریبا همون کارایی که گفته انجام میدم نمیشه ! دیشب یه بار اوکی شد ولی هنوز هر وقت باز میکنم برنامه رو پیام اکتیو کردن میاد !! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ من چرا نمیتونم فعالش کنم ؟؟ تقریبا همون کارایی که گفته انجام میدم نمیشه ! دیشب یه بار اوکی شد ولی هنوز هر وقت باز میکنم برنامه رو پیام اکتیو کردن میاد !! j, \v,Ci khsh hk[hl ldnhnd تو پروزه ناسا انجام میدادی انقدر اذیت نمیشدی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ j, \v,Ci khsh hk[hl ldnhnd تو پروزه ناسا انجام میدادی انقدر اذیت نمیشدی :ws28: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی راهی نداره !! من میام کرک رو باز میکنم اینستال میکنم و اون رجیستری رو تایپ میکنم بعضی وقتا دارم تایپ میکنم یهو میره بعضی وقتا پایینش یه چی میده اونو کپی پیس میکنم نکست میزنم میگه کدت اشتباست !! چه کنم ؟؟؟؟ فک کنم یه هفته هست دارم دنبال نرم افزار میدوم !! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی راهی نداره !! من میام کرک رو باز میکنم اینستال میکنم و اون رجیستری رو تایپ میکنم بعضی وقتا دارم تایپ میکنم یهو میره بعضی وقتا پایینش یه چی میده اونو کپی پیس میکنم نکست میزنم میگه کدت اشتباست !! چه کنم ؟؟؟؟ فک کنم یه هفته هست دارم دنبال نرم افزار میدوم !! یه فایل تصویری بگیر بفرست ببینم چشه:| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده