roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 نان فانتزي ( باگت ، برتشن ، ساندویچی ، همبرگر ، شیرمال ، بی نمک، پیراشکی ) از آنجا که نان غذاي اصلی و پایه مردم کشور ما است و مسئله ضایعات نان و هدر رفتن سرمایه هاي ملی از یک سو و اشکالات وارد بر روش هاي تولید نان از سوي دیگر از مسائل قابل توجه و بررسی میباشد، این طرح در قالب مطالعه مقدماتی و امکانسنجی طرح تولید نانهاي فانتزي به عنوان محصولی که به واسطه اعمال شرایط بهینه تولید و عرضه میتواند جایگزین نانهاي سنتی شده و در کاهش میزان ضایعات گندم و آرد نقش موثري داشته باشد انجام شده است. در ادامه شاخصهاي عملیاتی طرح بطور خلاصه ارائه شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده