roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ کشتارگاه دام هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند میباشد. انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز ، پوست ، دل و جگر، روده و غیره می باشد که بدلیل استفاده از فرآیند صنعتی در این نوع کشتارگاهها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام ( از قبیل خون و امعاء و احشاء ) بصورت بسته بندي و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد. لازم بذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدي حاصل از ذبح گاو و گوسفند ، گوشت قرمز بعنوان کالاي اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات بعنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند . جدول شماره ( 1) ارائه دهنده هجده محصول متفاوت می باشد که نه محصول از ذبح گاو و نه محصول دیگر از ذبح گوسفند بدست می آید . همانطور که مشاهده می شود بعضی از محصولات حاصل از ذبح گاو و گوسفند با یکدیگر مشترك هستند و مسلماً کاربرد مشترکی خواهند داشت . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده