رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ژلاتین از پودر استخوان

 

 

 

 

 

معرفی محصول :

ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی

نظیر استخوان و بافت هاي هم بند دامها ، پوست خوك ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست

ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و

دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات

پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب

بصورت پودرو گرانول تولید می گردد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...