رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

پودر گوشت و روغن صنعتی

 

 

 

محصول

آرد یا پودر گوشت فرآوردهاي است که مازاد کشتار گاهی , کنسرو

سازي (کنسرو گوشتی) , لاشه و اندامهاي ضبطی حیواناتی که در

کشتارگاه به علل مختلف براي انسان غیر قابل مصرف تشخیص داده

میشوند و همچنین ضمائم قرمز لاشه (کبد , قلب , ریهها) و ضمائم

سفید لاشه (معده و روده که خالی و شسته شده باشد) و دستها و پاها

بدست میآید .

پودر گوشت در حدود 55 % پروتئین خام دارد و تجزیه کردن و داشتن آنالیز آن بدلیل متغیر بودن

ماده اولیه بصورت موردي، نیاز می باشد. میزان متیونین ، سیستئین و تریپتوفان آن کم و لیزین

بالاست. میزان انرژي پودر گوشت به میزان چربی موجود در آن بستگی دارد. وجود یک آنتی

اکسیدان در پودر گوشت براي جلوگیري از فساد آن اهمیت دارد . پودر گوشت به این دلیل که

حرارت می بیند و رطوبتش گرفته می شود آلودگی ندارد. ولی بزودي ممکن است آلودگی به آن

منتقل گردد. پودر گوشت اگر حاوي استخوان باشد باید با قیمت ارزانتري در اختیار مصرف کننده

قرار گیرد و در این حالت 40 تا 50 % پروتئین خام دارد و منبع خوبی براي کلسیم و فسفر می باشد

البته هر چه فسفر آن پائین تر باشد بهتر است چون ممکن است محدود کننده باشد.

یادآوري:

- آرد گوشتی که بافت استخوانی در آن زیادتر از حد معمول باشد آرد گوشت استخوان دار نامیده

میشود.

- استفاده از سم , شاخ , پوست , مو , پشم و همچنین خون حاصله از کشتار در تهیه آرد گوشت

مجاز نمیباشد .

%7- 12 % چربی، 4% کلسیم، 3% فسفر و 4 - این محصول حاوي 55 % پروتئین، 17 % خاکستر، 8

رطوبت میباشد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...